The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.430
- Πόντοι
- 25.467
Ετσι...
Αντε γεια σας τωρα.![]()
Στον αγύριστο σκατοκαριολάκι...
Ετσι...
Αντε γεια σας τωρα.![]()
Κι εγώ ευθέως σας έγραψα, ό,τι σας έγραψα.
Σαλτάρετε τώρα και γαμηθείτε με κάναν μπάμπουρα, Μαρινακικέ πουστόγαυρε.
του εκανα μια πολλη συγκεκριμενη ερωτηση εχθες μετα το ποσταρισμα του που εδειχνε σαφως οτι στραβωσα με αυτο που εγραψε απεφυγε να απαντησει και να πει οτι ξερεις κατι ηταν πλακα αν ηταν πλακα βεβαια και θα μπαινε τελεια αμεσως αντι αυτου το αφησε να αιωρειται και να δινω εγω κι ο καθενας την δικη του εκδοχη και να καθομαστε τωρα να ψηριζουμε τη μαιμου οπως και να χει η το ειπε σοβαρα η αστεια με την μετεπειτα σταση του πηρε απο εμενα ακυρο απαξ διαπαντοςΕπείδή το πάτε "αλλού", και αυτό (κατά την δική μου εκτίμηση) είναι "πούστικο", νομίζω ότι όλη αυτή η συζήτηση είναι αδόκιμη, και είμαι σίγουρος πως όταν μπει ο κ. Διομήδης θα φροντίσει να το ξεκαθαρίσει.
του εκανα μια πολλη συγκεκριμενη ερωτηση εχθες μετα το ποσταρισμα του που εδειχνε σαφως οτι στραβωσα με αυτο που εγραψε απεφυγε να απαντησει και να πει οτι ξερεις κατι ηταν πλακα αν ηταν πλακα βεβαια και θα μπαινε τελεια αμεσως αντι αυτου το αφησε να αιωρειται και να δινω εγω κι ο καθενας την δικη του εκδοχη και να καθομαστε τωρα να ψηριζουμε τη μαιμου οπως και να χει η το ειπε σοβαρα η αστεια με την μετεπειτα σταση του πηρε απο εμενα ακυρο απαξ διαπαντος
Tυπε τελειωσες με τις δουλειε?
Tυπε τελειωσες με τις δουλειε?
ρε μαγκες τωρα τον βριζω εγω, μην επεμβαίνετε![]()
Παρασκευαζω τον ιχθυ μου τωρα!
Γαύρο ηγοράσατε;
Άνανδροι και θρασύδειλοι όλοι σας πουστογαυράκια.... την νοοτροπία του μπουλουκιού δεν πρόκειται να την ξεπεράσετε ποτέ και να φερθείτε σαν άνδρες...
Μουρμουρες!
ρε μαγκες τωρα τον βριζω εγω, μην επεμβαίνετε![]()
Έπρεπε να το φανταστώ. Ομόνυμες με την γνωστή συνήθειά σας άλλωστε.![]()
σε παιζω μονος μπαλιτσα
εισαι ευκολακι![]()
Παρασκευαζω τον ιχθυ μου τωρα!