διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.441
- Πόντοι
- 5.006
Πρόσεχε πως μιλάς στον κωλόγεροσε τύφλωσε η μαλάκια τυπε![]()
![]()
Πρόσεχε πως μιλάς στον κωλόγεροσε τύφλωσε η μαλάκια τυπε![]()
![]()
Τυπε, αληθινη ιστορια. Οταν απολυθηκα απο φανταρος, ενας φιλος μου με πηγε σε ενα μπαρακι, καπου στη Λ.Αλεξανδρας, για να βρουμε υποτιθεται 30-40αρες παντρεμενες που πηγαιναν εκει για να γαμηθουν με πιτσιρικαδες. Για να μην πολυλογω, πηγα με δυο, η μια 50+ και η αλλη 60+ (ο φιλος που θα επαιρνε την μια λακησε τελευταια στιγμη) που με πηρανε παρτουζα.
εμφανισιακα πως ηταν?Τυπε, αληθινη ιστορια. Οταν απολυθηκα απο φανταρος, ενας φιλος μου με πηγε σε ενα μπαρακι, καπου στη Λ.Αλεξανδρας, για να βρουμε υποτιθεται 30-40αρες παντρεμενες που πηγαιναν εκει για να γαμηθουν με πιτσιρικαδες. Για να μην πολυλογω, πηγα με δυο, η μια 50+ και η αλλη 60+ (ο φιλος που θα επαιρνε την μια λακησε τελευταια στιγμη) που με πηρανε παρτουζα.
Τυπε, αληθινη ιστορια. Οταν απολυθηκα απο φανταρος, ενας φιλος μου με πηγε σε ενα μπαρακι, καπου στη Λ.Αλεξανδρας, για να βρουμε υποτιθεται 30-40αρες παντρεμενες που πηγαιναν εκει για να γαμηθουν με πιτσιρικαδες. Για να μην πολυλογω, πηγα με δυο, η μια 50+ και η αλλη 60+ (ο φιλος που θα επαιρνε την μια λακησε τελευταια στιγμη) που με πηρανε παρτουζα.
:S :Sεμφανισιακα πως ηταν?
:S
εμφανισιακα πως ηταν?
εχω την εντυπωση οτι η ρεγκινα ειναι η πιο ασχημη απο τις αλλες εδω μεσα...Ελάχιστα πιο άσχημες από τη μέση χρήστη του bou.com .......
ελάχιστα όμως ........
εχω την εντυπωση οτι η ρεγκινα ειναι η πιο ασχημη απο τις αλλες εδω μεσα...
πρεπει να ειναι χειροτερη απο την πενταγιωΤη φωτογραφία της πενταγιό την είχες δει;
Είναι δυνατόν να είναι χειρότερη ;
Στη χειρότερη περίπτωση να είναι ... το ίδιο .........
την άλλη με τα 800 κιλά το κάθε μάγουλο παλιά την είχες δει ;
Ελάχιστα πιο άσχημες από τη μέση χρήστη του bou.com .......
ελάχιστα όμως ........
Tροφική δηλητηρίαση έπαθε βρε το κορίτσι δεν της δώσανε το μουνί στο χέρι.
Δόξα τω Θεώ,ησύχασα λέμε
Είμαι κι εγώ εκλεκτήΠάλι όμως παίρνεις τα @@ του νήματος γιατί η Ρεγκίνα είναι κορυφαία χρήστης του bou.com.
Για την Έρι επιφυλάσσομαι ακόμα, δεν έχω άποψη.
που θα πας?![]()
Καληνύχτα παίδες καλό ξημέρωμα
Πάλι όμως παίρνεις τα @@ του νήματος γιατί η Ρεγκίνα είναι κορυφαία χρήστης του bou.com.
Για την Έρι επιφυλάσσομαι ακόμα, δεν έχω άποψη.
![]()
Καληνύχτα παίδες καλό ξημέρωμα