brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.304
- Πόντοι
- 2.606
περασε κρίση η σχέση μας :SΝομίζω ότι αρχίζω να σε ερωτεύομαι ξανά ;)
περασε κρίση η σχέση μας :SΝομίζω ότι αρχίζω να σε ερωτεύομαι ξανά ;)
Θα κάνουμε μια νέα αρχήπερασε κρίση η σχέση μας :S
Λάθος μέρα άνοιξε δαύτο. Είναι καθαρόαιμο Σαββατοκύριακου.Εγώ ένα πράγμα ξέρω, ψέμα παντού και πουτ@νες όλες!![]()
δεν θα το αντέξω να ξανά ποστάρω 1000 μνμ πάλι για να ρίξω ενα μπουτσοΘα κάνουμε μια νέα αρχή![]()
δεν θα το αντέξω να ξανά ποστάρω 1000 μνμ πάλι για να ρίξω ενα μπουτσο![]()
Καλά θα το πιάσουμε από το τέλοςδεν θα το αντέξω να ξανά ποστάρω 1000 μνμ πάλι για να ρίξω ενα μπουτσο![]()
δεν θα σε κουράσω κιόλας τελειώνω γρήγοραΚαλά θα το πιάσουμε από το τέλος![]()
![]()
Μη λες τέτοια γιατί θα το ξεκινήσουμε από την αρχήδεν θα σε κουράσω κιόλας τελειώνω γρήγορα![]()
πρεπει να γαμηθουμε θέλω να μπω στο μάτι της γεροντοκόρης που δεν με έχρισε εκλεκτόΜη λες τέτοια γιατί θα το ξεκινήσουμε από την αρχή![]()
![]()
Αμα με γλείψεις σαν κουκουρουκου θα σου κάτσωπρεπει να γαμηθουμε θέλω να μπω στο μάτι της γεροντοκόρης που δεν με έχρισε εκλεκτό![]()
στο σπατουλαριςμα ειμαι πρώτος απλά δεν σου εγγυώμαι οτι θα σε περάσω μετα δυο χέρια εχουμε και κάποια ηλικία βλέπειςΑμα με γλείψεις σαν κουκουρουκου θα σου κάτσω![]()
![]()
Ετοιμάσου να γίνεις εκλεκτόςστο σπατουλαριςμα ειμαι πρώτος απλά δεν σου εγγυώμαι οτι θα σε περάσω μετα δυο χέρια εχουμε και κάποια ηλικία βλέπεις![]()
βορειου η Νοτίου Ελλάδας ;Ετοιμάσου να γίνεις εκλεκτός![]()
![]()
Πανελλαδικής Εμβέλειαςβορειου η Νοτίου Ελλάδας ;![]()
σαν εφημερίδα δηλαδησεΠανελλαδικής Εμβέλειας![]()
Εσύ τα πρωινά που λείπω κάνεις κακές παρέεςΜπραμπ, μην ξεχάσεις τις φώτο που είπαμε στο "γυμνές φώτο από τις γυναίκες/κοπέλες μας".![]()