erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
πρεπει να είναι πολύ τσαουσα η δικια του (αλλα και δυνατο παταρι εδώ που τα λεμε)...τον εχει ευνουχισει... :'(

πρεπει να είναι πολύ τσαουσα η δικια του (αλλα και δυνατο παταρι εδώ που τα λεμε)...τον εχει ευνουχισει... :'(
Δεν μπορω ρε ,εχουνε φαει τωρα οι περισσοτεροι και θαποσταρε ρε τυπε γιατι με εχεις καψουρεψει τωρα...αμα είναι καλες θα χωθω, να ξες![]()
Τυπε στο ιδιο καφε πατε για καφε;παω για κανα καφε με την τρυπα μου...κωλογερα κανονισε όταν γυρισω, να υπαρχουν ηδη φωτογραφιες![]()
η δικιά σου σε έχει εμπιστοσύνη φαίνεται
Και εγω τη γυναικα μου τη βγαζω εξω για καφε, και κλειδωνω τη πορτα (εγω ειμαι απο μεσαπαω για κανα καφε με την τρυπα μου...κωλογερα κανονισε όταν γυρισω, να υπαρχουν ηδη φωτογραφιες![]()
Κάνω επίσχεση εργασίαςpwww ton ekseftelises
eri willst du ficken ?
Και εγω τη γυναικα μου τη βγαζω εξω για καφε, και κλειδωνω τη πορτα (εγω ειμαι απο μεσα)
Το κωλοπαιδο μαλλον εχει βρει καποιο καλο θεραπευτηριο για το αυχενικο του και κανει το κοροιδο.ο άστατος που μπεκροτρωει;
τι λεει το υπογραφη?
δεν γεννήθηκα για να μισω αλλά για να αγαπωτι λεει το υπογραφη?
σορρυ αλλα στο σχολειο δε τα πηγαινα καλα με τα αρχαια.
και με τα νεα μη σου πω![]()
ε μετα εχω αδικο που δε μπορεσα ποτε να το παρακολουθησω αυτο το μαθημα?δεν γεννήθηκα για να μισω αλλά για να αγαπω
ε μετα εχω αδικο που δε μπορεσα ποτε να το παρακολουθησω αυτο το μαθημα?
![]()
στο καλο