blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.522
- Πόντοι
- 26.316
λάθος αυτή ήταν η προηγούμενη τωρα εχουμε αυτη
Σεις οι γυναίκες, αφήστε τα laptops και ασχοληθείτε με αυτό που σας ταιριάζει...
λάθος αυτή ήταν η προηγούμενη τωρα εχουμε αυτη
ευγενεστατος και αξιοπρεπης κύριος φαίνεστε .
Σύνοψη βδομάδας
Ο Λάκης μας γαμαει με το κωλο 24/ωρο επί σειρά ετών στο ενδιαφέρον η παντοφλα σύννεφο
Ο λαιφ χάθηκε κ νέο κανένα
Η Ρετσινα έχει αραιωσει την βλέπω όμως χαρούμενη
Ο ντοπα φεύγει Αγγλία κ προβοκαρει τους πάντες κ τσ πάντα χωρίς να κατάφερε κάνεις να μάθει κάτι ουσιαστικά γιαυτόν
Ο ερειζερ πάντα με τα κατάλληλα ποστ την κατάλληλη στιγμή
Ο μπραμπ χωρίς αυτοκίνητο τού την εχει βιδωσει δεν έχει όρεξη ούτε να μας την πει
Ο Δεύκα στο κόσμο του όπως πάντα μπαίνει πετάει μια φιλοσοφία η κάτι που έχει συζητηθεί με πμ κ του ξεφεύγει κ χάνεται
Ο Σαούλ ψάχνει άλλη κυπρια μιλφ γιατί βαρέθηκε
Ο άγιος μας γράφει γιατί δεν τον παίζαμε όπως ήθελε
Ο νηματοθέτης Βλου Βλου ποποφ νικ λένε τα γαμησια τους μεταξύ τους κ θεωρούν ότι έφτιαξαν αδελφοτητα
Η κασι χάθηκε γιατί είναι στον πλανήτη τζουμπιτερ για ανασκαφές
Ο Τομα κάνει ημερήσια ενημέρωση για γιουβετσι.
Ο βασιλοφρων στα παλατια του βάζει κωλους κ τους απολαμβάνει μαζί με κωλογερακι αποστασιοποιημενοι κ οιδυο από τα δρώμενα
Ο εξκαλιμπερ νέο φρούτο δείχνει νσ γνωρίζει πολλά κ νσ λέει λίγα
Ο μπαρόκ αγαπάει τη ρετσινα και με το χιούμορ του με κάνει κ γελω
Το νήμα παρακολουθούν πολλοί αλλά κάνουν ότι δεν το βλέπουν
Το νήμα παρακολουθούν άλλοι που γράφουν καμία κουβέντα δειλά
Το νήμα παρακολουθούν επίσης κ άλλοι που ξερω ποιοι είναι κ γιατί παρακολουθούν
Σπουδαία μέρα. Ανακάλυψα την Αμερική αχαχαχαχαχαχα
Ασχολούμαι με ατομα του αναρχικου ήθους. Οχι νοικοκύρηδες τυπου ραοπαπι . σε ευχαριστώΕμάς πρέπει να βάλεις πρώτους
Ναι σας φοβήθηκαθελεις τραμπουκα μάλλον
Και φαίνεται και είναι! ;)
Ή αυτόΣεις οι γυναίκες, αφήστε τα laptops και ασχοληθείτε με αυτό που σας ταιριάζει...
Ή αυτό
Μεγαλύτερες κατίνες απο τους αντρες του φόρουμ δεν παίζει να εχω γνωρίσει στην μικρή άπειρη και ακοζάριστη ζωή μουΟντως 3 -4
Το ξεκατίνιασμα του ξεκατινιάσματος Ω ξεκατίνιασμα !
Φρονώ ότι θα λάβετε την απάντηση σας από την καθ' ύλην αρμόδιαΠάντως με την φωτο με το πλέξιμο, που ανήρτησα, είδατε τι μάγκας το έπαιξα. Έτσι;
ΒαριέμαιΦθονείτε, κυρία;
Είμαι εισοδηματίας εργάζονται οι γκόμενοι που έχω και με θρέφουν. Κατανοητό;Πόσο ελεύθερο χρόνο έχεις άραγε στη διάθεση σου?
Ναι σας φοβήθηκα
Κάτσε να φέρω λιγάκι την ψωμιέρα να μαζεψουμε την μαγκιαΣεις οι γυναίκες, αφήστε τα laptops και ασχοληθείτε με αυτό που σας ταιριάζει...
Είμαι εισοδηματίας εργάζονται οι γκόμενοι που έχω και με θρέφουν. Κατανοητό;
Να μην ανακατεύεται εκεί που δεν τον σπέρνουν ο φίλος σου ο Νόαχ. Αυτός με παρέθεσε οπότε θα τα ακούσει. Καπις;Λίγα με το φίλο μου (Noah) !
Βαριέμαι
Να μην ανακατεύεται εκεί που δεν τον σπέρνουν ο φίλος σου ο Νόαχ. Αυτός με παρέθεσε οπότε θα τα ακούσει. Καπις;
Τα είπα ... Εγώ φρόντισα να είμαι πιο ερωτικός τουλάχιστον ...Κάτσε να φέρω λιγάκι την ψωμιέρα να μαζεψουμε την μαγκια
Πρόσεχε ...είναι φίλος μουυυ !