Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Καλημέρα λεβεντόπαιδα! Have a Booty-full Day!
Καλημέρα λεβεντόπαιδα! Have a Booty-full Day!
http://[URL unfurl="true"]www.popularvirals.com/images/days/have-good-day/have-great-day-0887.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Καλημέρα στους ερωτύλους.
Είθε να πραγματοποιηθεί η ευχή σου φίλε! Προσοχή όμως στα κατεψυγμένα. Θα μπει σε λίγο ο νηματοθέτης και θα καταλάβεις ...
Καλημέρα στους ερωτύλους.
Είθε να πραγματοποιηθεί η ευχή σου φίλε! Προσοχή όμως στα κατεψυγμένα. Θα μπει σε λίγο ο νηματοθέτης και θα καταλάβεις ...
καλημέρα φιλε popov και στους επόμενους
Φίλε Νικ καλημέρα!
Εδώ προετοιμαζόμαστε για πράγματα ανήκουστα.... :-
Κάτι για κατεψυγμένα ακούω...
Καλημέρα Νικ,πέφτω από τα σύννεφα
Βλου καλημέρα, δωσε ινφο τι εννοάς?
Καλημέρα Νικ,
Απλά είναι το πράγματα, εσύ είσαι του φρέσκου και του σενιάν σε αντίθεση με το νηματοθέτη που είναι υπέρ του κατεψυγμένου που θέλει πολύ ώρα "ψήσιμο".
Άγχος κι αυτό να προλάβω τον καφέ μου πρωί-πρωί ...
εχω φίλτρο στον υπολογιστη και κανει άμεσα σκρολ νταουν όταν αντιλαμβάνεται κατεψυγμένα
Η φρεσκαδουρα είναι άλλο πραγμα σε κάνει νεότερο, αν με δεις θα καταλάβεις, καμία σχεση με το Νικοτρίβη που ήξερες, δείχνω 65αρης πια ;)
Πάλι μας αναστατώνεις πρωινιάτικα ...
εχω φίλτρο στον υπολογιστη και κανει άμεσα σκρολ νταουν όταν αντιλαμβάνεται κατεψυγμένα
Η φρεσκαδουρα είναι άλλο πραγμα σε κάνει νεότερο, αν με δεις θα καταλάβεις, καμία σχεση με το Νικοτρίβη που ήξερες, δείχνω 65αρης πια ;)
Πάλι μας αναστατώνεις πρωινιάτικα ...
will doκύριοι κανονιστε συναντηση συντομα παρακαλω
κύριοι κανονιστε συναντηση συντομα παρακαλω
Καλημέρα!
Ήταν λάθος μόνο όσον αφορά στη φώτο. Τουλάχιστον δυο κεφάλια παραπάνω. Κατά τα λοιπά σωστά τραγούδησες ...Βλου, λάθος τραγουδι τραγούδησα χθες?
ΑγαπητέΚαλημέρα!