zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Τι εγινε; Πουλαει τη προσφυγοπουλα με το σφικτο μουνακι;
Αν το έκανε, θα ήταν μάγκας.
Τι εγινε; Πουλαει τη προσφυγοπουλα με το σφικτο μουνακι;
Τυπε, να ξερεις, τα σφικτα μουνακια θεραπευουν μελατους πουτσουςδεν ξερω ακομα, αλλα συνηθως εκει καταληγουν οι στυγνοι εκμεταλλευτες...
Τυπε, να ξερεις, τα σφικτα μουνακια θεραπευουν μελατους πουτσους
Ναι αλλά τα τσουπωτά κωλαράκια τους καταστρέφουν.
Ποτε φευγεις;edo eimai
χτες της εδωσα λεφτα να παει να ψωνισει δικα της ρουχα αλλα ακριβως οπως μου αρεσουνδεν ξερω ακομα, αλλα συνηθως εκει καταληγουν οι στυγνοι εκμεταλλευτες...
να τα βαλει το σαββατο που θα την παω σε παραλιακο χοτελι 6 ωρες για
1) πιθανως να φαει κανενα γρηγορο μεσα στο αμαξι. αν και το αποφευγω γιατι την τελευταια φορα εκανε κατι αεροπλανικα, ειχε βαλει τα κανια της στον ουρανο του αυτοκινητου και μας πηραν χαμπαρι κατι παπουδεςΜέχρι το σάββατο δεν θα την ξαναγαμήσεις ;
Κώλο δίνει ;
Ετσι ριχνουν τα κοριτσια στη πορνεια οι νταβατζηδες. Τους αγοραζουν πρωτα ωραια ρουχα και εσωρουχα, μετα ακριβα κινητα, και διαφορα αλλα, και μετα τους λενε το παραμυθι. Αγαπη μου επεσαν εξω οι επιχειρησεις του πατερα μου, σειρα σου να βγαλεις κανενα φραγκο. Θα σε παω σε ενα καλο κυριο (Ραοπαο) για καμμια ωριτσα, κοιταξε να του φερθεις καλα, ενα κρυο στα γρηγορα θα σου ριξειχτες της εδωσα λεφτα να παει να ψωνισει δικα της ρουχα αλλα ακριβως οπως μου αρεσουν
της εδωσα οδηγιες να παρει στριγκακια, κολαν, κολλητα μπλουζακια κλπ
και της ειπα να τα βαλει το σαββατο που θα την παω σε παραλιακο χοτελι 6 ωρες για
type με την ωρα το πατε?χτες της εδωσα λεφτα να παει να ψωνισει δικα της ρουχα αλλα ακριβως οπως μου αρεσουν
της εδωσα οδηγιες να παρει στριγκακια, κολαν, κολλητα μπλουζακια, τακουναρες κλπ
και της ειπα να τα βαλει το σαββατο που θα την παω σε παραλιακο χοτελι 6 ωρες για
οχι αλλα το συγκεκριμενο χοτελι εχει 30 ευρω το 3 ωροtype με την ωρα το πατε?