Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Καθε μερα γινομαστε και πιο σοφοι εδω μεσα. Αν γαμουσαμε κι ολας........... :grin:

Δεν ξερω για σας εγω κάθε μερα γινομαι και ποιο ομορφος

Η μαμα μου ειχε σχεδιο να με κανει Αλεν Ντελον ..τωρα πως της βγηκα αλλα ντ αλλων το ερευνα η επιστημη

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.909
Πόντοι
19.795
:offtopic: Η γειτονισα μου απεναντι (της οποιας παλαιοτερα ειχα ποσταρει κωλαρακι με σορτσακι) φοραει ενα θανατηφορο κωλαν.
Της ειπα οτι αν πεθανω η τελευταια μου επιθυμια ειναι να ελθει στη κηδεια μου φορωντας αυτο το κωλαν.
-Γιατι με ρωταει;
-Γιατι αυτο το κωλαν ανασταινει και νεκρους της απαντησα. :grin:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.980
Πόντοι
5.506
Καθε μερα γινομαστε και πιο σοφοι εδω μεσα. Αν γαμουσαμε κι ολας........... :grin:

Δε συγκρινεται η σοφια με ενα ταπεινο γαμησι. Στην ηλικια μας προτεραιοτητα εχουν οι πνευματικες απολαυσεις.

Αν τον ακουμπουσαμε και μια σταλα δε θα μας χαλαγε.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.909
Πόντοι
19.795
Δεν ξερω για σας εγω κάθε μερα γινομαι και ποιο ομορφος

Η μαμα μου ειχε σχεδιο να με κανει Αλεν Ντελον ..τωρα πως της βγηκα αλλα ντ αλλων το ερευνα η επιστημη
Μη κολλας στις λεπτομερειες :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
Δε συγκρινεται η σοφια με ενα ταπεινο γαμησι. Στην ηλικια μας προτεραιοτητα εχουν οι πνευματικες απολαυσεις.

Αν τον ακουμπουσαμε και μια σταλα δε θα μας χαλαγε.

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω καμηλοπάρδαλη για να μετακινούμαι στην εργασία μου. Βρήκα μία με 10.000 ευρω που εκπίπτει από εισόδημα διότι θα ιδρύσω και ζωολογικό κήπο και θα πάρω επιδότηση απο ευρωπαική ένωση γιατί είναι είδος υπό προστασία. Μετά θα την βάλω και αβατάρ . Την καμήλα. Για να θαυμάζουν όλοι το ζώο μου..   :2funny: ( οι καμήλες λέτε να εχουν μεγάλο πουλί; για να μην αναγκαστώ να αγοράσω και μεγαλόσωμο σκύλο.  :grin: )

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
εγω αν και δε ψηφιζω οπως ξερετε,ειμαι κατα αυτων των δημοκρατικων διαδικασιων,
θα ψηφισω λακη για να μη βαλει τα κλαματα  :2funny:

Μια ζωή δεν είναι και λίγο αν το καλοσκεφτεί κανείς !!!!!!!!!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
:offtopic: Η γειτονισα μου απεναντι (της οποιας παλαιοτερα ειχα ποσταρει κωλαρακι με σορτσακι) φοραει ενα θανατηφορο κωλαν.
Της ειπα οτι αν πεθανω η τελευταια μου επιθυμια ειναι να ελθει στη κηδεια μου φορωντας αυτο το κωλαν.
-Γιατι με ρωταει;
-Γιατι αυτο το κωλαν ανασταινει και νεκρους της απαντησα. :grin:

:kneel: :kneel: :kneel:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω καμηλοπάρδαλη για να μετακινούμαι στην εργασία μου. Βρήκα μία με 10.000 ευρω που εκπίπτει από εισόδημα διότι θα ιδρύσω και ζωολογικό κήπο και θα πάρω επιδότηση απο ευρωπαική ένωση γιατί είναι είδος υπό προστασία. Μετά θα την βάλω και αβατάρ . Την καμήλα. Για να θαυμάζουν όλοι το ζώο μου..   :2funny: ( οι καμήλες λέτε να εχουν μεγάλο πουλί; για να μην αναγκαστώ να αγοράσω και μεγαλόσωμο σκύλο.  :grin: )

Άλλο η καμήλα και άλλο η καμηλοπάρδαλη, κυρία ...  :think:

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565

Συνημμένα

• ΚΟΥΑΣΙΜΟΔΟΣ.jpg
    ΚΟΥΑΣΙΜΟΔΟΣ.jpg
    22,4 KB · Εμφανίσεις: 10

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.909
Πόντοι
19.795
Εννοειται οτι θα με παρεις στο ζωολογικο κηπο. (Η γυναικα μου ζωο με ανεβαζει, ζωο με κατεβαζει.) Τωρα για πουλι, μην περιμενεις απο εμενα, παρε και το πουλι, οταν βαρεθει την προσφυγοπουλα :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω καμηλοπάρδαλη για να μετακινούμαι στην εργασία μου. Βρήκα μία με 10.000 ευρω που εκπίπτει από εισόδημα διότι θα ιδρύσω και ζωολογικό κήπο και θα πάρω επιδότηση απο ευρωπαική ένωση γιατί είναι είδος υπό προστασία. Μετά θα την βάλω και αβατάρ . Την καμήλα. Για να θαυμάζουν όλοι το ζώο μου..   :2funny: ( [size=20pt]οι καμήλες λέτε να εχουν μεγάλο πουλί;[/size] για να μην αναγκαστώ να αγοράσω και μεγαλόσωμο σκύλο.  :grin: )

images

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αυτό που κάθεστε και διορθώνετε κάθε μου λέξη έχει καταντήσει αηδία. Δεν προσέχω τόσο τι γράφω γιατί γράφω γρήγορα και συνήθως κάνω κι άλλα πράγματα.  Ευχαριστώ μεν γιατί πραγματικά γίνομαι καλύτερη αλλά απορώ πως δεν κατανοείτε την παραδρομή.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
Αυτό που κάθεστε και διορθώνετε κάθε μου λέξη έχει καταντήσει αηδία. Δεν προσέχω τόσο τι γράφω γιατί γράφω γρήγορα και συνήθως κάνω κι άλλα πράγματα.  Ευχαριστώ μεν γιατί πραγματικά γίνομαι καλύτερη αλλά απορώ πως δεν κατανοείτε την παραδρομή.

Επειδή ρωτήσατε για το μέγεθος, θέλαμε να σας επιδείξουμε το κατάλληλο πέος!  :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786

πίττες?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom