κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.902
- Πόντοι
- 19.795
Πε μου χρωμα και μεγεθοςμπορεις να μου στείλεις ενα στρινγκ γιατι ντρέπομαι να μπω σε μαγαζί να ζητήσω
Πε μου χρωμα και μεγεθοςμπορεις να μου στείλεις ενα στρινγκ γιατι ντρέπομαι να μπω σε μαγαζί να ζητήσω
το λαρτζ φοράωΠε μου χρωμα και μεγεθος
εχεις μεγαλα αρχιδια?το λαρτζ φοράω
οχι τυπε εχω χοντρό κωλοεχεις μεγαλα αρχιδια?
Ωραιοι τροποι :Sεχεις μεγαλα αρχιδια?
αν ειχες μικρο και τσουπωτο κατι μπορει να γινοταν....οχι τυπε εχω χοντρό κωλο
Αυτα σε πμ τυπε, θα τα δουν τωρα ο πουλης και ο Ραοπαο και θα σε πρηξουν να γινουν μεληΚωλογερε η συζυγος σκεφτεται να φτιαξει μια ΜΚΟ με την ονομασια "Η Σεξυ Προσφυγοπουλα" και στα πλαισια αυτης της προσπαθειας ζητα δωρεες στρινγκ για να μοιρασει σε απορες βασανισμενες και ρακενδυτες προσφυγοπουλες, οπως η γκομενα του πουλιου ,για να χαρει το κωλαρακι τους αλλα και τα ματακια ολων τον προσφυγογαμπρων.Μπορουμε να βασιζομαστε στην αρωγη σου?
με την καταλληλη εισφορα βεβαιως και θα γινουν μελη και θα εχουν και το προνομιο να συμμευεχουν στην διανομη αγαθων στις προσφυγοπουλεςΑυτα σε πμ τυπε, θα τα δουν τωρα ο πουλης και ο Ραοπαο και θα σε πρηξουν να γινουν μελη
O Πουλης με ενα 50ρικο που θα δωσει θα θελει να παντρευτει καμμια 15αρια απο δαυτες και ο Ραοπαο θα θελει να ριξει σε ολες απο ενα κρυο στο τζαμπα.με την καταλληλη εισφορα βεβαιως και θα γινουν μελη και θα εχουν και το προνομιο να συμμευεχουν στην διανομη αγαθων στις προσφυγοπουλες
φτωχομπινεδες κωλογερε.αν απλωσουν τα λεφτα τους στο σαη ουτε 2 τετραγωνικα δεν ειναιO Πουλης με ενα 50ρικο που θα δωσει θα θελει να παντρευτει καμμια 15αρια απο δαυτες και ο Ραοπαο θα θελει να ριξει σε ολες απο ενα κρυο στο τζαμπα.
Διορθωνω: Σε οσες εχουν τσουπωτο κωλαρακι (Τρομαρα του, για τσουπωτα κωλαρακια ειναι ο μελατος του)O Πουλης με ενα 50ρικο που θα δωσει θα θελει να παντρευτει καμμια 15αρια απο δαυτες και ο Ραοπαο θα θελει να ριξει σε ολες απο ενα κρυο στο τζαμπα.
Τουλαχιστον αν φοραγανε κροκοδειλε σκαρπινιαφτωχομπινεδες κωλογερε.αν απλωσουν τα λεφτα τους στο σαη ουτε 2 τετραγωνικα δεν ειναι
με φιδι καλυτερα.Τουλαχιστον αν φοραγανε κροκοδειλε σκαρπινια