lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Κακίες ποτέ. Πλακίτσα απλαΠωπω κακιες
Κακίες ποτέ. Πλακίτσα απλαΠωπω κακιες
Μονος ρε μεγαλε...απο τωρα θα φορτωθουμε μπελα στον κεφαλι μας... :SΤυπε εισαι σωγαμπρος; η μενεις μονος;
Φιλε κατι πρεπει να κανουμε. Εσυ να ξεπλυνεις τη ντροπη του μελατου, και εγω του κωλοφθαλμολαγνουΑς τους τυπε...ου γαρ οιδασι τι ποιουσι..
Φιλε κατι πρεπει να κανουμε. Εσυ να ξεπλυνεις τη ντροπη του μελατου, και εγω του κωλοφθαλμολαγνου
Αν μια μερα ο συντροφος σου παρουσιαζε προβλημα σαν του Ραοπαο πως θα αντιδρουσες;Ελά κωλογερέ μου
Δεν είναι ντροπή το μάτι. Και εδώ σταματώΦιλε κατι πρεπει να κανουμε. Εσυ να ξεπλυνεις τη ντροπη του μελατου, και εγω του κωλοφθαλμολαγνου
τυπε προσεχε τα λόγια σου για τον ντόπα γιατι θα κελαιδισουν τα σίδερα
Δεν είναι ντροπή το μάτι. Και εδώ σταματώ
Δε μου χει συμβεί. Σε αυτές τις περιπτώσεις ότι και να πεις, μαλακία θα είναι. Νομίζω ότι δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για έναν άντρα. Αν ήταν ο ίδιος ο Ράοπάο όμως τα (3) πρώταΑν μια μερα ο συντροφος σου παρουσιαζε προβλημα σαν του Ραοπαο πως θα αντιδρουσες;
1) Θα εβαζες τα γελια;
2) Θα εβαζες τα κλαματα;
3) Θα σε επιανε κλαυσιγελως;
4) Θα του ελεγες: Δεν πειραζει αγαπη μου, μαζι θα το ξεπερασουμε.
Δε με δίνω εγώΠοσο προχω γκομενετο να εισαι. Σε δινει η μανα σου;
Δε με δίνω εγώ
Ε, είπαμε όχι κι έτσι. Ασε που θα χανες και τη γοητεία σου. Εγώ γουστάρω μονο αναρχοάπλυτους.Δεν ξερεις τι χανεις. Εγω για παρτη σου μεχρι και μπανιο θα εκανα.
Ε, είπαμε όχι κι έτσι. Ασε που θα χανες και τη γοητεία σου. Εγώ γουστάρω μονο αναρχοάπλυτους.
Το ποιο?Αρα το σεξ το θελεις "βρωμικο". Μ´ αρεσεις.
Το ποιο?
Μέχρι εκεί κάτι σκαμπάζω. Από κει και πέρα .... το χάοςΑ, ναι, παμε παλι στα προνηπια: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΛΑΡΓΟΣ.
Μέχρι εκεί κάτι σκαμπάζω. Από κει και πέρα .... το χάος