zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Για ηχεία κουβεντιάζουμε ;
Και για κάποιους που τους γαμάνε μια ζωή συνέχεια ....
και θα συνεχίσουν και στην υπόλοιπη το ίδιο !!!!!
Για ηχεία κουβεντιάζουμε ;
εγω που γύρισα απο Ηρώδειο και ρώταγα ποτε μπορούμε να πετάξουμε λουλούδια ;απο εκει ξεκιναμε
Είπα ότι ξέρω ένα καλό παιδί, κάπου πέταξα ότι το καλοκαίρι πετάχτηκε μέχρι τη Ρώμη, ότι τον πέτυχα στον Αστέρα. Τέτοια πράγματα.της ειπες για μενα ετσι οπως ειχαμε συννενοηθει??
Δεν θα το γνωρίσω καμία με ωραίο κώλο. Μην το καταστρέψω το παιδί.μη μου πεις..παει το παληκαρακι
εγω που γύρισα απο Ηρώδειο και ρώταγα ποτε μπορούμε να πετάξουμε λουλούδια ;
δε παω αστερα εκει παει ο λαουτζικοςΕίπα ότι ξέρω ένα καλό παιδί, κάπου πέταξα ότι το καλοκαίρι πετάχτηκε μέχρι τη Ρώμη, ότι τον πέτυχα στον Αστέρα. Τέτοια πράγματα.
με ταξί πήγα μωρε μαλακα δεν εχω αμάξι τωραΤο μπράμπους που το πάρκαρες στο ηρώδειο ;
Το άφησες στον παλιατζή που σου είχε πουλήσει το τροπέτο στη λιοσσίων
και πήρες μετρό από αττική και κατέβηκες ακρόπολη ;;;;;;
Γιατι δεν πήγες στο γκαγκάριν μιας και ήσουν λιοσσίων ;;;;;
θα έβλεπες κόσμο από το bou.com !!!!!!!!
Πάντως ψήθηκε έχω να σου πω.δε παω αστερα εκει παει ο λαουτζικος
με ταξί πήγα μωρε μαλακα δεν εχω αμάξι τωρα
ναι αλλα πες της οτι ρωμη θα την παω μετα το 10ο ραντεβου...να προλαβω να πηδηξω τουλαχιστον πριν με παρατησειΠάντως ψήθηκε έχω να σου πω.
λες να ειναι γκομενακι δυνατο?σε παει για σοβαρη καψοκαλυβα μαν
Δε λέω άλλα να μην καρφωθώ.ναι αλλα πες της οτι ρωμη θα την παω μετα το 10ο ραντεβου...να προλαβω να πηδηξω τουλαχιστον πριν με παρατησει
ήμουν πριν σε ρομαντικό δείπνο στον κάβουραΜη τα λες αυτά εδώ ρε.
Οι ταξιτζήδες είναι χρυσαυγίτες.
Πες ότι σε πήγε φίλος από την καλλιδρομίου με ποδήλατο ............
θα καταλάβω εγώ .........
Υ.Γ. Άσε που κανείς δεν ξέρει την Καλλιδρομίου εδώ. Δεν υπάρχουν αναρχικοί στο φόρουμ.
Οπως δεν υπάρχουν κλώνοι.
τι να σου πω τυπε,δε θελω να σε επιρρεασωλες να ειναι γκομενακι δυνατο?
ωραια πες μου που βγαινει και θα την πετυχω καποια στιμγη ''τυχαια''Δε λέω άλλα να μην καρφωθώ.
εγω εχω πολυ χαλαρα γουστα μαν, γενικα οτι ειναι πανω απο διποδο με μουνι μου αρεσειτι να σου πω τυπε,δε θελω να σε επιρρεασω
στον ζαζοπουλοωραια πες μου που βγαινει και θα την πετυχω καποια στιμγη ''τυχαια''