lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Λες να μάθω να χρησιμοποιώ στραπ ον στα γεράματα? Να ανοίξω τους ορίζοντες μου. Να γίνω πολιτισμένη κι εγώ.Ρατσιστρια
Λες να μάθω να χρησιμοποιώ στραπ ον στα γεράματα? Να ανοίξω τους ορίζοντες μου. Να γίνω πολιτισμένη κι εγώ.Ρατσιστρια
Αντι να κανεις παρεα με την Πενταγιω και να ξεστραβωθεις, κανεις παρεα με την ΕρηΛες να μάθω να χρησιμοποιώ στραπ ον στα γεράματα? Να ανοίξω τους ορίζοντες μου. Να γίνω πολιτισμένη κι εγώ.
Λες να μάθω να χρησιμοποιώ στραπ ον στα γεράματα? Να ανοίξω τους ορίζοντες μου. Να γίνω πολιτισμένη κι εγώ.
αχαχαχαχαχαχ. Ενα δίκιο το χεις. Με κρατάει πίσω αυτή η παρέαΑντι να κανεις παρεα με την Πενταγιω και να ξεστραβωθεις, κανεις παρεα με την Ερη
μια καυτη σαρανταρα τους χρειαζεταιΑντι να κανεις παρεα με την Πενταγιω και να ξεστραβωθεις, κανεις παρεα με την Ερη
Με τετοιο προβληματικο σοι που εχεις ισως να εχεις τα δικια σου που εσυ βγηκες ετσι. Θα μπορουσες ομως και να βγεις το αντιθετο.Έχεις υψηλά πρότυπα ... στο αναγνωρίζω ..........
αν το πας στα νιατα πάντως, οι πρώτοι είναι πλέον κωλόγεροι .....
έχω αναφερθεί σε δεύτερη ξαδέλφη και το ... σύζυγό της .........
είναι 65, δεν έχει κανένα δόντι , του φτιάξαν μασέλα αλβανοί σε υπόγειο μαύρο οδοντιατρειο ....
έχει κάτι σπυριά στα μούτρα που έχουν γίνει ένα με τα μούσια και δεν τον ξυρίζει ούτε μπαρμπέρης, γιατί θα χρειαστεί 3 φυάλες αίμα αν γίνει απόπειρα ....
έχει και ψώρα ή λεύκη , κάποιο δερματικό που δείχνει σαν λεπρός .........
Όταν πεθάνουν , θα ειδοποιήσει την αστυνομία το σκυλί τους,
αλλιώς θα την ειδοποιούσαν οι γείτονες όταν σάπιζαν.
Η ακομα καλυτερα ενας δροσερος σαρανταρης. (Για τα πρωτα μαθηματα)μια καυτη σαρανταρα τους χρειαζεται
Έχεις υψηλά πρότυπα ... στο αναγνωρίζω ..........
αν το πας στα νιατα πάντως, οι πρώτοι είναι πλέον κωλόγεροι .....
έχω αναφερθεί σε δεύτερη ξαδέλφη και το ... σύζυγό της .........
είναι 65, δεν έχει κανένα δόντι , του φτιάξαν μασέλα αλβανοί σε υπόγειο μαύρο οδοντιατρειο ....
έχει κάτι σπυριά στα μούτρα που έχουν γίνει ένα με τα μούσια και δεν τον ξυρίζει ούτε μπαρμπέρης, γιατί θα χρειαστεί 3 φυάλες αίμα αν γίνει απόπειρα ....
έχει και ψώρα ή λεύκη , κάποιο δερματικό που δείχνει σαν λεπρός .........
Όταν πεθάνουν , θα ειδοποιήσει την αστυνομία το σκυλί τους,
αλλιώς θα την ειδοποιούσαν οι γείτονες όταν σάπιζαν.
Με τετοιο προβληματικο σοι που εχεις ισως να εχεις τα δικια σου που εσυ βγηκες ετσι. Θα μπορουσες ομως και να βγεις το αντιθετο.
Η ακομα καλυτερα ενας δροσερος σαρανταρης. (Για τα πρωτα μαθηματα)
Πενταγιώτισσα έχεις pmΗ ακομα καλυτερα ενας δροσερος σαρανταρης. (Για τα πρωτα μαθηματα)
Πενταγιώτισσα έχεις pm
Ασε με τώρα γιατί είναι να σκάσω. Είμαι μια αναρχοάπλυτη που δεν έχω πάει ούτε για καφέ στα Εξάρχεια κι έχω προβληματιστεί.H πενταγιώτισσα έχει π.ούτσο μ.ελάτο ως θα υποννοούσε και το alter ego σου;;
Ασε με τώρα γιατί είναι να σκάσω. Είμαι μια αναρχοάπλυτη που δεν έχω πάει ούτε για καφέ στα Εξάρχεια κι έχω προβληματιστεί.
akoma τα ιδια λεει το ψωλοχυμα?
αδερφαρα λακη μεχρι τις 2 θα ειμαι εδω.
ελα αμα θες να μας τα πεις.
κατσε να σε ξαναχυσω
Τα γνωστάΤι έγινε παιδιά;
Δεν βαρεθήκατε ;Τα γνωστά