blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.264
- Πόντοι
- 26.096
Καλημερα!
We mature. We do not age!!!
We mature. We do not age!!!
Καλημέρα αγαπητέ,Καλημερα παιδακια.
Υπαγω για τη πρωινη μου κολυμβηση.
με το Λάκη έχουμε βριστει μέχρι δακρύων στο παρελθόν. Τώρα βαριέμαι αχαχαχαχαχαχα δεν θα να λέει μην τον δίνετε σημασίαΕγώ είμαι νεότερο μέλος σε αυτή την παρέα, οπότε δεν ξέρω τι συνέβαινε εδώ παλιότερα. Το να έχεις τις όποιες απόψεις σε οτιδήποτε μπορεί να μην είναι αποδεκτό αλλά σίγουρα είναι σεβαστό. Το να κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου και να βρίζεις χυδαία τους πάντες, ξεφεύγει από κάθε όριο. Και ιδιαίτερα όταν αναφέρονται οικογένειες.
Στο να βριστείς για το χαβαλέ σου μέσα είμαι, το κάνω κι εγώ όταν έχω τις στραβές μου. αχαχχαχαχαχ. Ας υπάρχει όμως κι ένα όριο. Μη το γαμάμε τελέιως.με το Λάκη έχουμε βριστει μέχρι δακρύων στο παρελθόν. Τώρα βαριέμαι αχαχαχαχαχαχα δεν θα να λέει μην τον δίνετε σημασία
αχαχαχαχαχαχααχ.хладнокровие...
Ο κοκοβιός ανέβασε νέα φώτο από το άρρωστο μόριό του, από καλύτερη γωνία, γιατι οι προηγούμενες τον αδικούσαν. Τον έδειχναν μικρό. αχαχαχαχαχχα
Ο κοκοβιός ανέβασε νέα φώτο από το άρρωστο μόριό του, από καλύτερη γωνία, γιατι οι προηγούμενες τον αδικούσαν. Τον έδειχναν μικρό. αχαχαχαχαχχα
σου ,μοιαζει με γαριδακι αυτο?