erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
σε ένα κρεττινο ξερολα εγωισταρο αχαριστο καθικι χωρίς αρχές χωριατη αξεστο κ νεοελληναρα που στα 35του καλά καλά δεν γαμείρε κοπελια, ξες σε ποιον μιλας...
σε ένα κρεττινο ξερολα εγωισταρο αχαριστο καθικι χωρίς αρχές χωριατη αξεστο κ νεοελληναρα που στα 35του καλά καλά δεν γαμείρε κοπελια, ξες σε ποιον μιλας...
Ποιό θέμα ;
Αν σου στηθεί αυτή
δεν θα έχεις κανένα θέμα!
ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟ Lakis33.
Το ότι δεν σου στήνεται αυτή, είναι θέμα ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΟΜΩΣ !!
πιλαφες σε καμια ταβέρνα στο κορδελιοπιλατες
Μηπως το ενα ειναι συναρτηση του αλλου;υπονοεις οτι δεν μου καθονται ή αναφερεσαι στο δηθεν "οργανικο" μου θεμα?
σε ένα κρεττινο ξερολα εγωισταρο αχαριστο καθικι χωρίς αρχές χωριατη αξεστο κ νεοελληναρα που στα 35του καλά καλά δεν γαμεί
γυρνα την απο την αλλη, να δω καλυτερα...
παντως δεν μαρεσουν οι πολυ γυμνασμενες...
σε ένα κρεττινο ξερολα εγωισταρο αχαριστο καθικι χωρίς αρχές χωριατη αξεστο κ νεοελληναρα που στα 35του καλά καλά δεν γαμεί
α νταξει ξες σε ποιον μιλας...σε ένα κρεττινο ξερολα εγωισταρο αχαριστο καθικι χωρίς αρχές χωριατη αξεστο κ νεοελληναρα που στα 35του καλά καλά δεν γαμεί
ο ραοπαπι περιμένει τη λέξη κώλος εσύ τη λέξη ερι μου φαίνεταινα μην πω ποιους μυς εχεις ξεχάσει
αυτό που συγκαίγεσαι να το προσέξεις κάνε λίγο δίαιταΟργανικό θέμα δεν θα είχε πάντως μαζί της , ετσι ;
Κρέμα για τα συγκάματα θα ήθελες μετά το πρώτο 8ωρο
γιατί από την τριβή τα αρχίδια με τα πέριξ , θα είχαν ανάψει.
Καλά τα λέει ο λαός, άσπρα μαλλιά στην κεφαλή , κακά μαντάτα στην ψωλή.α νταξει ξες σε ποιον μιλας...
υ.γ. οχι ομως και δεν γαμαω...εχουν ασπρισει τα μαλλια μας στο αθλημα...
Πλακα εις βαρος του εαυτου μου κανω ρε τυπε, και εγω παντοφλα τρωω, εδω και 40 χρονια, αυτοσαρκαζομαι και η μπαλα παιρνει σβαρνα και ολους τους αλλους ομοιοπαθεις.Ποτέ δεν είπα ότι είμαι γαμίκουλας.
Για τις αποτυχίες μου μιλάω πάντα. Ποτέ για επιτυχίες.
Εσύ επειδή κάνεις πλάκα ΜΟΝΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΝΔΡΩΝ
δεν είναι πλάκα.Είναι προπαγάνδα.
Σαν το Λαζόπουλο είσαι.
Ο Λαζόπουλος αν την έλεγε σε όλα τα κόμματα θα έκανε σάτυρα.
Την λέει σε όλους πλην το ΣΥΡΙΖΑ.
Οπότε είναι πουλημένο τσουτσέκι.
Ό,τι είναι για το Λαζόπουλο ο ΣΥΡΙΖΑ , είναι για σένα οι κάργιες του φόρουμ.
Όλοι ξέρετε το ανέκδοτο με τον ιατρό και τον ασθενή που του ξεκώλιασε τη γραμματέα και του είπε ...
[size=19pt]
ΑΜΑ ΒΡΩ ΜΠΟΡΩ !!!!!!![/size]
αυτό που συγκαίγεσαι να το προσέξεις κάνε λίγο δίαιτα
κ σε εσένα αγαπητέСпокойной ночи от меня!
εισαι αντικείμενο του πόθου τι να λέμε τωραο ραοπαπι περιμένει τη λέξη κώλος εσύ τη λέξη ερι μου φαίνεται
Πλακα εις βαρος του εαυτου μου κανω ρε τυπε, και εγω παντοφλα τρωω, εδω και 40 χρονια, αυτοσαρκαζομαι και η μπαλα περνει σβαρνα και ολους τους αλλους ομοιοπαθεις.