lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Λόγια..
τωρα που το λες εχω πιει μεχρι φωτιστικο πετρελαιο αλλα σαλεπι δεν εχω πιει
ναι αλλα αυτο δεν αναιρει το οτι δεν πρεπει να εχει πουλησει πανω απο 3 τεμαχια παγκοσμιως..Το σαλέπι , απλώς ενημερώνω ... δεν είναι αλκοολούχο ........
ρόφημα σαν το τσάϊ είναι .......
δεν εννοουσα οτι ειναι αλκοολουχο.Το σαλέπι , απλώς ενημερώνω ... δεν είναι αλκοολούχο ........
ρόφημα σαν το τσάϊ είναι .......
ναι αλλα αυτο δεν αναιρει το οτι δεν πρεπει να εχει πουλησει πανω απο 3 τεμαχια παγκοσμιως..
Σαλεπακι παιδια
Και το ρετσινόλαδο, επίσης είναι ρόφημα...
Παρεμπιπτόντως, προτείνω όλοι να ρίξουμε από ένα ευλαβικό χέσιμο πάνω στους τάφους των άνανδρων βασανιστών της Χούντας...
Γνώμη σας...
εγω στο μοναστιρακι εχω δει εναν να πουλαει και πρεπει να το κανει απο χομπιΚάποτε ήταν δημοφιλές.
Είναι πολύ ακριβό το υλικό.
Αν το ψάξεις σε σούπερ μάρκετ, θα δεις ότι ενώ 10 φακελάκια τσάϊ της ξεφτίλας έχουν π.χ. 80 λεπτά , ένα καλό τσάϊ 2 ευρώ τα 10 φακελάκια , το σαλέπι έχει 3-4 ευρώ τα 5 φακελάκια.
Μακαρίτες της οικογένειάς μου ,έπιναν στην παλιά αθήνα-πειραιά και έλεγαν καλά λόγια.
εχεις πιει?? :o μηπως εχεις και δισκο σαβοπουλου?Σαλεπακι πουλαγανε στα λαδαδικα το χειμωνα μεχρι πριν λιγα χρονια θυμαμαι,υποθετω πουλανε ακομα
Oχι αλλα αμα ξαναπετυχω θα το τολμησω,για δισκο του Σαββοπουλου δεν νομιζω οτι ειμαι ετοιμος ακομα :-εχεις πιει?? :o μηπως εχεις και δισκο σαβοπουλου?
για δισκο του Σαββοπουλου δεν νομιζω οτι ειμαι ετοιμος ακομα
η θαλασσογραφια παντως εχει ωραίο στίχοOχι αλλα αμα ξαναπετυχω θα το τολμησω,για δισκο του Σαββοπουλου δεν νομιζω οτι ειμαι ετοιμος ακομα :-