NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
είναι που έχουμε λίγα στο μυαλό και μας βοηθάτε (κωλοδαχτυλον)
βρηκες προστατη, μου σηκωθηκε
είναι που έχουμε λίγα στο μυαλό και μας βοηθάτε (κωλοδαχτυλον)
Εχεις κι εσύ τα δίκια σου Σουμάχερκαλα μην το κανεις θεμα
ολες τα κανετε αυτά
Ουδέν αληθέστερον τούτουείναι που έχουμε λίγα στο μυαλό και μας βοηθάτε (κωλοδαχτυλον)
Χτύπησα λίγο την κεφάλα μου γιατί δεν είχα βάλει ακόμα ζώνη. Μπήκε λίγο μέσα ο προφυλακτήρας και κάτι κουδουνίζει. Τελικά δεν το απέφυγα. Μου τα κρέμασαν τα κουδούνια
Ελα μωρέ. Δουλίτσα να γίνεταιεντάξει, όχι πολλά. 1 βδομάδα με τους κολλητούς το καλοκαίρι, κανένα στριπτιζάκι, που και που κάθε εβδομάδα κανένα τσιπουράδικο κοκ...
σιγά τα πράγματα...
σουτ ρε κι εγω εχω φαει κολωνα αλλα δεν το λεω
εδώ κοροϊδεύουμε γυναικες
Αυτό που με ανησυχεί ήταν ότι ήταν αψυχολόγητο. Να ξεπαρκάρεις κι αντί να βγεις στο δρόμο, να βάζεις πρώτη και να πηγαίνεις πάνω στην κολώνα, νορμάλ δεν το λες.περαστικά και προσοχή!
όλο ατυχήματα ακούω αυτές τις μέρες.
κι' εγώ επίσης, με καινούργιο αυτοκίνητο 2 εβδομάδων...
και άλλη μία που με σταμάτησε πριν πέσω σε γκρεμό μετά από τετακέ σε πάγο με μαύρα σκοτάδια...
Αυτό που με ανησυχεί ήταν ότι ήταν αψυχολόγητο. Να ξεπαρκάρεις κι αντί να βγεις στο δρόμο, να βάζεις πρώτη και να πηγαίνεις πάνω στην κολώνα, νορμάλ δεν το λες.
citroenretsina ti amaxi exeis?
βάλε και μια akrapovic
http://[URL unfurl="true"]www.patrasevents.gr/imgsrv/f/full/888298.jpg[/img[/URL]]
[/quote]καπως ετσι ;D
Αυτό που με ανησυχεί ήταν ότι ήταν αψυχολόγητο. Να ξεπαρκάρεις κι αντί να βγεις στο δρόμο, να βάζεις πρώτη και να πηγαίνεις πάνω στην κολώνα, νορμάλ δεν το λες.
retsina perastika
φιλε, εκεινη την προταση για το νινακι και το χάιδεμα μαλλιων δεν θα την κανεις στη ρετσινα?