blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.440
- Πόντοι
- 26.316
Δε φαντάζομαι οτι το θεωρείτε τιμητικό για εσάς και τη Ρετσίνα το οτι αντέξατε και συνεχίζετε.......
Γιατί τώρα νιώθω ότι θα τα 'ακούσετε' γερά;
Δε φαντάζομαι οτι το θεωρείτε τιμητικό για εσάς και τη Ρετσίνα το οτι αντέξατε και συνεχίζετε.......
Αγαπητή Κυρία
Όπως πιθανόν να παρατηρήσατε εις το avatar μου τυγχάνω τιμημένο μέλος ( το εξεχον δεν μου επιτρεπει η ταπεινοτης μου να το κρινω )
Φερω δε 7 αστερας εις τας επωμιδας μου
Θα ητο δε μεγαλη τιμη ..για την ταπεινοτητα μου , βεβαίως βεβαίως ..αν η υψηλοτης σας με καταταξει στον κλειστο κυκλο των συνομιλητών της
διατελων μετα τιμης
Me myself and I
Επίσης, το Λάκη, να μας πει καμιά ωραία ιστορία.
Γιατί τώρα νιώθω ότι θα τα 'ακούσετε' γερά;
επρεπε να εχω γινει τιμημενη ετη τωρα. η προσφορα μου ειναι τρομερη στο νημα . σκεφτομαι μαλιστα να κανω και συνεντευξη σε περιοδικο και εφημεριδα μεγαλης εμβελειαςΔε φαντάζομαι οτι το θεωρείτε τιμητικό για εσάς και τη Ρετσίνα το οτι αντέξατε και συνεχίζετε.......
Σας έχω πει μια φορά το 2000 , που πήρα τηλέφωνο γραφείο βιζιτών
στις 06.00 , καθημερινή , χειμώνα με βροχή
και δεν είχε καμία διαθέσιμη , η τελευταία είχε πάει για ύπνο μόλις και με ρώτησε η τηλεφωνήτρια αν ήθελα να έρθει η ίδια , με 10.000δρχ αντί 20.000 που έπαιρναν οι βίζιτες ...
τη ρώτησα πως είναι και μου είπε 40 χρονών , 1,85+
και 90+ κιλά.
Της είπα αν είναι να δώσει κώλο , να έρθει και ήρθε ...
ήταν παραπάνω από 1,85 και πιθανόν και παραπάνω από 90 κιλά .........
Σωστά δεν ειναι τιμητικό. Είναι θαύμα ..Δε φαντάζομαι οτι το θεωρείτε τιμητικό για εσάς και τη Ρετσίνα το οτι αντέξατε και συνεχίζετε.......
για πεΣας έχω πει μια φορά το 2000 , που πήρα τηλέφωνο γραφείο βιζιτών
στις 06.00 , καθημερινή , χειμώνα με βροχή
και δεν είχε καμία διαθέσιμη , η τελευταία είχε πάει για ύπνο μόλις και με ρώτησε η τηλεφωνήτρια αν ήθελα να έρθει η ίδια , με 10.000δρχ αντί 20.000 που έπαιρναν οι βίζιτες ...
τη ρώτησα πως είναι και μου είπε 40 χρονών , 1,85+
και 90+ κιλά.
Της είπα αν είναι να δώσει κώλο , να έρθει και ήρθε ...
ήταν παραπάνω από 1,85 και πιθανόν και παραπάνω από 90 κιλά .........
πολλες οικειότητες βλέπω και τις σιχαίνομαι. θα οργανωσω μια οκταμελη επιτροπη απο τρια ατομα να ελέγχουν το αμαρτωλο σας παρελθον και αν αξίζει πιθανον και να σας μιλαω.
Τιμημενος γινατε οπως ο νηματοθετης επειδη γαμουσε μπαζα κομοδίνα και επειδη κοιμοταν με ιεροδουλες η ειχατε καλυτερη τυχη;
επρεπε να εχω γινει τιμημενη ετη τωρα. η προσφορα μου ειναι τρομερη στο νημα . σκεφτομαι μαλιστα να κανω και συνεντευξη σε περιοδικο και εφημεριδα μεγαλης εμβελειας
Σωστά δεν ειναι τιμητικό. Είναι θαύμα ..
10.000 της έδωσες ή σου έδωσε για το ψυχικό;
Εγαμιόταν καλά τουλάχιστο;
η εφημεριδα δεν ειναι πομπος βλημα γαμω τα ελληνικα σουεπρεπε να εχω γινει τιμημενη ετη τωρα. η προσφορα μου ειναι τρομερη στο νημα . σκεφτομαι μαλιστα να κανω και συνεντευξη σε περιοδικο και εφημεριδα μεγαλης εμβελειας
Οχι και ουτε επιθυμώ όμως εγω το σαη το έχω κτίσει και ήρθαν αλλοι μετα απο εμενα για να γινουν τιμημενοι. ε αι στα διαλα. αντισθενη ξεχείλισε τ ποτηριΈχεις γαμήσει μπάζο κομοδίνο ή έχεις κοιμηθεί με ιερόδουλη;
Τα αγαθά κόποις κτώνται.
Έχεις γαμήσει μπάζο κομοδίνο ή έχεις κοιμηθεί με ιερόδουλη;
Τα αγαθά κόποις κτώνται.
Οικειότητες ..δεν θα τολμουσα ποτε μα ποτε
Για το πως εγινα τιμημενος , θα μπορουσα απλα να πω σαν απαντηση , λογω της μεγαλης και αδιάκοπης συνεισφοράς στο σοβαρωτατο αυτό ιστοτοπο ..
Σε ότι αφορά το παρελθόν μου είναι πολύ πονεμενη ιστορία
πολύ κλαμα
εξκιουζ μι;Είσαι ένα θαύμα. Να δεις όμως που θα καταντήσεις κάτι ανάμεσα σε ταξιτζής-φορτηγατζής.
δεν μας γαμιεσαι και εσυ πρωι πρωι μεσημεριατικονη εφημεριδα δεν ειναι πομπος βλημα γαμω τα ελληνικα σου
Είσθε στο κατάλληλο νήμα. Όλοι εδώ πλερέζες φοράμε.
επρεπε να εχω γινει τιμημενη ετη τωρα. η προσφορα μου ειναι τρομερη στο νημα . σκεφτομαι μαλιστα να κανω και συνεντευξη σε περιοδικο και εφημεριδα μεγαλης εμβελειας