Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)

Now what? (Έως 2 ψήφους )

• Two 's a crowd on my cloud!

• The war is over....

• Exceptionally well!

• Worlds apart (Bruce Springsteen).

• The 20 minute rule for alcohol.

• Sod off. Will you?

• Thanks to you, my dear old friend!

• It 's a couch trip.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.679
Πόντοι
2.606
καλημέρα

Εμενα μου ειπανε να ερθω από εδώ ..να πιω ένα τήλιο ..ένα χαμομηλάκι  :woldman: :woldman:
Ειδα και φως και μπηκα
αν θες καμια απ τις γκομενες  :2funny: του νηματος μπορουμε να στην δωσουμε και με προικα  :grin:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.948
Πόντοι
5.506
καλημέρα

Εμενα μου ειπανε να ερθω από εδώ ..να πιω ένα τήλιο ..ένα χαμομηλάκι  :woldman: :woldman:
Ειδα και φως και μπηκα

Καλημέρα, αν και από τους νεότερους (ΟΧΙ ΗΛΙΚΙΑΚΑ) εδώ, καυλώς ήρθατε, περάστε να σας τρατάρουμε ένα υποβρύχιο, ένα κουμ κουατ, μια τσιτσιμπύρα κατιτίς τέλος πάντων!!!

:hi: :hi:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.782
Πόντοι
5.006
Συγχαρητηρια. Ωραιος τροπος να μιλας σε μια κυρια :S
URL]]

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
αν θες καμια απ τις γκομενες  :2funny: του νηματος μπορουμε να στην δωσουμε και με προικα  :grin:

ευχαριστω για το καλωσόρισμα ..αλλα δεν θελω γκομενες το εκοψα ...
εξαλου προσφατα παρατηρησα ότι εκεινη η μαλακια που μας ριχνανε στο στρατο ( α παγκόσμιος πολεμος ) για να μη μας σηκώνεται ...
το θυμαστε φανταζομαι οσοι δεν εχετε προχωρημενο altzheimer ... ε αυτό ..τωρα αρχισε να με πιανει

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Ελλειψει νηματοθετου, (θα κανει προταση γαμου σε καμμια μιλφαρα, παρα τις αντιρησεις της Αγγλιδας τροφου του) σας καλωσοριζω :hi:

By the way, που λεγανε και στο χωρίο μου ..εμενα ο νηματοθετης με προσκαλεσε ..δεν μπηκα ετσι
Τα λεγαμε προχθες στο ΚΑΠΗ ..και ναμε και εγω εδώ
αμα δε με θετε  ,,να το πειτε δυνατα ..τελειωνει και μπαταρια στο ακουστικο γαμωτω

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.948
Πόντοι
5.506
By the way, που λεγανε και στο χωρίο μου ..εμενα ο νηματοθετης με προσκαλεσε ..δεν μπηκα ετσι
αμα δε με θετε  ,,να το πειτε δυνατα ..τελειωνει και μπαταρια στο ακουστικο γαμωτω

ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕΕΕ ΡΕ ΤΥΥΠΕΕΕΕΕ...... (ελπίζω να φώναξα αρκετά) Έχω και γω εκείνο το προβληματάκι με το άσθμα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.679
Πόντοι
2.606
γερο εδω εισαι.. per vias rectas! :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.864
Πόντοι
19.795
Εφοσον ειστε μικροτσουτσουνος παππουλης, ειστε καλοδεχουμενος. Απο οτι ειδα σε καποια απο τα μυνηματα σας, ειστε και κοσμοπουτανογυρισμενος. Χρησιμος δηλαδη, για συμβουλες χαμαιτυπιων του εξωτερικου :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.782
Πόντοι
5.006
Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το ραοπαπι του.
εχω ελλατωσει τις πεομαλαξεις να ξες...μεγαλωσα πλεον, δεν εχω τα κουράγια..................................................................................ποναει το χερι μου  :sunglasses:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.948
Πόντοι
5.506
εχω ελλατωσει τις πεομαλαξεις να ξες...μεγαλωσα πλεον, δεν εχω τα κουράγια..................................................................................ποναει το χερι μου  :sunglasses:

Σε νιώθω... εμένα και τα δύο χέρια.  :rolleyes:

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Εφοσον ειστε μικροτσουτσουνος παππουλης, ειστε καλοδεχουμενος. Απο οτι ειδα σε καποια απο τα μυνηματα σας, ειστε και κοσμοπουτανογυρισμενος. Χρησιμος δηλαδη, για συμβουλες χαμαιτυπιων του εξωτερικου :grin:

Η αληθεια ειναι οτι εχω κανει μερικες επενδύσεις ..
Από Dubai μεχρι Helsinki και από Gibraltar μεχρι τα Ουραλια
αν ξερω κατι τις ..με χαρα να συνεισφέρω με τις πτωχες μου γνωσεις

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
ωραιος τυπε..την καλυτερη δουλεια κανεις  :rockon: :rockon: :rockon:
jack1.gif

Φιλε ξερεις το ποιηματακι που λεει
δεν γαμω κωλο που χεζει
και μουνι που κατουρει
την παιζω με το χερι
και την εχω καθαρη

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.679
Πόντοι
2.606
Το νήμα θεραπεύει και την δυσκοιλιότητα!  :)
αρειος ¨ σε καποιο ελληνικο αποχωρητηριο αφησε την τελευταια του ανασα" ευθανασια.με χαντροποικιλμενη μιτρα και με ποιμαντορικη ραβδο,παχνισμενος επανω στο θρονο του ,χηρος μιας χηρεμενης επισκοπης ,με ανασηκωμενο ωμοφοριο,με λερωμενα πισινα...
τζ.τζ.  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.460
Πόντοι
26.316
Φιλε ξερεις το ποιηματακι που λεει
δεν γαμω κωλο που χεζει
και μουνι που κατουρει
την παιζω με το χερι
και την εχω καθαρη

Καλώς ήλθατε, κύριε, στο νήμα μας!
Χαρά να είναι μαζί μας κάποιος που αυτοαποκαλείται γέροντας και μικροτσούτσουνος. Δείχνει αυτογνωσία και δηλαδή χαρακτηριστικό που οι περισσότεροι από εμάς έχουμε.
Όχι σαν τον άλλο τον ελεεινό [ βλ. πρώτη επιλογή ψηφοφορίας μας ], που επειδή έχει γκόμενα και εμείς δεν έχουμε, μας την λέει όλη την ώρα...  :tickedoff:
Υ.Γ. Αναφορικά τώρα με το εξαίρετο ποίημά σας θα ήθελα να σχολιάσω ότι οι δύο τελευταίοι στίχοι του προϋποθέτουν στύση ... αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες που καλό είναι να τις αφήσουμε για αργότερα ...  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.460
Πόντοι
26.316
αρειος ¨ σε καποιο ελληνικο αποχωρητηριο αφησε την τελευταια του ανασα" ευθανασια.με χαντροποικιλμενη μιτρα και με ποιμαντορικη ραβδο,παχνισμενος επανω στο θρονο του ,χηρος μιας χηρεμενης επισκοπης ,με ανασηκωμενο ωμοφοριο,με λερωμενα πισινα...
τζ.τζ.   :grin:

Abraham Lincoln;  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom