raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.782
- Πόντοι
- 5.006
εννοεις την γυναικα σου ή γενικα?Ειτε για τις αναγκες του νηματος, ειτε για τις δικες μου, εχω να γαμησω 3 βδομαδες
εννοεις την γυναικα σου ή γενικα?Ειτε για τις αναγκες του νηματος, ειτε για τις δικες μου, εχω να γαμησω 3 βδομαδες
και δε προλαβαμε να πιουμε και καφε φαντασου..
Με τη γυναικα σου δεν πιανεται ρε τυπε. Με δουλευεις τωρα;εννοεις την γυναικα σου ή γενικα?
Με τη γυναικα σου δεν πιανεται ρε τυπε. Με δουλευεις τωρα;
άκου τι είπε ο άσχετος. Μένω ενεη πραγματικάΜε τη γυναικα σου δεν πιανεται ρε τυπε. Με δουλευεις τωρα;
den einai kipriaΚορυφαία στιγμή του θρεντ ήταν κ όταν ο Σαούλ βρήκε την κυπρια όταν ο ντοπα έγινε σήμα κατατεθέν του νήματος όταν ο κοσμακοστακις πήγε λακομπα για μπύρα όταν ο άγιος έχασε την εύτερπη όταν ο Λάκης ήρθε στο νημα όταν ο ερειζερ έγινε κουμπαρος μου. Δεν ξέρω νομίζω η ψηφοφορία είναι ελλιπής
Και αντε, πες οτι της εριξα το υπ.αριθμ. 5428 μανικι. Δωρεα οργανου κανω, και εκεινη αγγαρια για να μη παω με αλλη.άκου τι είπε ο άσχετος. Μένω ενεη πραγματικά
Nai, alla einai apo to Pagkrati. To idio pragma einai.den einai kipria
να διαγραφει παραυτα και να αυτοκτονησειάκου τι είπε ο άσχετος. Μένω ενεη πραγματικά
σε λιγο θα ειναι παρελθον για να μπορεσω να κανω χωρο για τις μιλφαρες που θα ερθουνNai, alla einai apo to Pagkrati. To idio pragma einai.
Θα την ξαποστειλεις στη Κυπρο; Γνωρισε την στον Ραοπαο καλυτερα.σε λιγο θα ειναι παρελθον για να μπορεσω να κανω χωρο για τις μιλφαρες που θα ερθουν
Για τις αναγκες του νηματος ΝΑΙ.κωλογερε η γυναικα σου εχει μπαταλεψει?
τη μερεντα απλωνει?
θα της πω οτι θελω να παρω λιγο χρονο να σκεφτωΘα την ξαποστειλεις στη Κυπρο; Γνωρισε την στον Ραοπαο καλυτερα.
του τα έχω πει καιρόνα διαγραφει παραυτα και να αυτοκτονησει
τη μερεντα απλωνει?