Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.221
- Πόντοι
- 506
καμια μπύρα θα κερασετε ; γιατι θα το ρίξω στο καφέ και θα βρίζω ως νευρόσπαστη καριόλα
nimm meinen prügel
suka bljad
καμια μπύρα θα κερασετε ; γιατι θα το ρίξω στο καφέ και θα βρίζω ως νευρόσπαστη καριόλα
Οντως οι μόνες που δέχονται στανταρ κατούρημα κάνουν πάντα γλυφοκώλι και μπορεί να δεχτούν να τις χέσεις ή να γαμηθούν με σκύλο είναι οι Πολωνέζες.Γενικά γουστάρουν τα male dominations όπς λένε.Ουκρανέζα ή Τσέχα πολύ δυσκολότερα να δεχτεί χέσιμο μερικές Ρωσίδες το δέχονται και μπορεί να φάνε και τα σκατά σου αλλά είναι στα πλαίσια του ρωσικού εξτρεμαλισμού η γκόμενα τα δίνει όλα για εσένα γίνεται θυσία στις επιθυμίες σου.Υπάρχει ένας όρος για αυτό στη ρωσική γλώσσα.
Αν πεις βέβαια σε Ελληνίδα μωρό μου θέλω να κάψω τα βυζιά σου,να σε γαμήσει σκύλος ή να φας τα σκατά μου δεν μπορώ να φανταστώ τι θα επακολουθήσει.Αλλά στις Σλάβες έχεις δικαίωμα να λες τα πάντα είσαι άρχοντας.
Είναι και αυτές κάπως τρελιάρες τίποτα δεν τους φαίνεται περίεργο από τα αντρικά και γυναικεία βίτσια.
------>
Φανταζεσαι να εισαι και μελατος και δυσκοιλιος :S Να μη βρισκεις πουθενα λιγη χαραΚαι σε κάθε περίπτωση είναι μία διέξοδος σε όσους είναι 'μελάτοι' [ δεν αναφερόμεθα εις συγκεκριμένον μέλος ].
Φανταζεσαι να εισαι και μελατος και δυσκοιλιος :S Να μη βρισκεις πουθενα λιγη χαρα
Φανταζεσαι να εισαι και μελατος και δυσκοιλιος :S Να μη βρισκεις πουθενα λιγη χαρα
Διουρητικά.
Διουρητικά στη δυσκοιλιότητα;
Θα τον πεθάνουμε τον κ. συνάδελφο ...
Θα έχει την ευχαρίστηση να την κατουρήσει τουλάχιστον.