Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.229
Πόντοι
25.467
καμια μπύρα θα κερασετε ; γιατι θα το ρίξω στο καφέ και θα βρίζω ως νευρόσπαστη καριόλα :orchestra:

Μισό να πάω να προμηθευτώ κάνα κολονάτο ποτήρι για τα εξέχοντα μέλη. :)

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.651
Πόντοι
1.406
tumblr_ndowrbHkPD1tgrg8no1_1280.gif

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.221
Πόντοι
506
Οντως οι μόνες που δέχονται στανταρ κατούρημα κάνουν πάντα γλυφοκώλι και μπορεί να δεχτούν να τις χέσεις ή να γαμηθούν με σκύλο είναι οι Πολωνέζες.Γενικά γουστάρουν τα male dominations όπς λένε.Ουκρανέζα ή Τσέχα πολύ δυσκολότερα να δεχτεί χέσιμο μερικές Ρωσίδες το δέχονται και μπορεί να φάνε και τα σκατά σου αλλά είναι στα πλαίσια του ρωσικού εξτρεμαλισμού η γκόμενα τα δίνει όλα για εσένα γίνεται θυσία στις επιθυμίες σου.Υπάρχει ένας όρος για αυτό στη ρωσική γλώσσα.
Αν πεις βέβαια σε Ελληνίδα μωρό μου θέλω να κάψω τα βυζιά σου,να σε γαμήσει σκύλος ή να φας τα σκατά μου δεν μπορώ να φανταστώ τι θα επακολουθήσει.Αλλά στις Σλάβες έχεις δικαίωμα να λες τα πάντα είσαι άρχοντας.
Είναι και αυτές κάπως τρελιάρες τίποτα δεν τους φαίνεται περίεργο από τα αντρικά και γυναικεία βίτσια.

------>

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.651
Πόντοι
1.406
Ετσι ειναι,αμα η γυναικα δεν καθεται να την χεζεις τι να την κανεις?επρεπε επιτελους να βγει καποιος να τα πει αυτα :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Μόνο αλήθειες στο νήμα τούτο όσο και αν πονάνε!  :thumbsup:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Οντως οι μόνες που δέχονται στανταρ κατούρημα κάνουν πάντα γλυφοκώλι και μπορεί να δεχτούν να τις χέσεις ή να γαμηθούν με σκύλο είναι οι Πολωνέζες.Γενικά γουστάρουν τα male dominations όπς λένε.Ουκρανέζα ή Τσέχα πολύ δυσκολότερα να δεχτεί χέσιμο μερικές Ρωσίδες το δέχονται και μπορεί να φάνε και τα σκατά σου αλλά είναι στα πλαίσια του ρωσικού εξτρεμαλισμού η γκόμενα τα δίνει όλα για εσένα γίνεται θυσία στις επιθυμίες σου.Υπάρχει ένας όρος για αυτό στη ρωσική γλώσσα.
Αν πεις βέβαια σε Ελληνίδα μωρό μου θέλω να κάψω τα βυζιά σου,να σε γαμήσει σκύλος ή να φας τα σκατά μου δεν μπορώ να φανταστώ τι θα επακολουθήσει.Αλλά στις Σλάβες έχεις δικαίωμα να λες τα πάντα είσαι άρχοντας.
Είναι και αυτές κάπως τρελιάρες τίποτα δεν τους φαίνεται περίεργο από τα αντρικά και γυναικεία βίτσια.

------>

Και σε κάθε περίπτωση είναι μία διέξοδος σε όσους είναι 'μελάτοι' [ δεν αναφερόμεθα εις συγκεκριμένον μέλος ].

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.651
Πόντοι
1.406
Και σε κάθε περίπτωση είναι μία διέξοδος σε όσους είναι 'μελάτοι' [ δεν αναφερόμεθα εις συγκεκριμένον μέλος ].
Φανταζεσαι να εισαι και μελατος και δυσκοιλιος  :S Να μη βρισκεις πουθενα λιγη χαρα  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Άραγε ο κ. raopau είναι δυσκοίλιος;  :think:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Αρκετούς κώλους είδαμε. Χρειαζόμεθα υγιεινά τεμάχια βιολογικής ωρίμανσης!  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom