kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.408
- Πόντοι
- 6.575
καλημερα σας , καλη σχολικη χρονια !!!!!!!
καλημερα σας , καλη σχολικη χρονια !!!!!!!
έστειλα στον ραοπαπι μετα το γουδοχερι..
Του οποίου είστε και η μοναδική φίλη στο προφίλ του. Πόθο μυρίζομαι ...
ηταν τοτε που την ειχα ξεμοναχιασει στα παγκακια...ειχε πεσει σαν ωριμο φρουτο στην αγκαλη μου...που να ηξερα τι καριολολινατσα ηταν και του λογου της... :SΤου οποίου είστε και η μοναδική φίλη στο προφίλ του. Πόθο μυρίζομαι ...
αφου ειμαι σαν καμπια ποιος θα ζηλεψει;Φρονώ ότι θα ζηλέψουν αρκετοί για το γεγονός αυτό...
καλή σχολικη χρονια :-*καλημερα σας , καλη σχολικη χρονια !!!!!!!
ηταν τοτε που την ειχα ξεμοναχιασει στα παγκακια...ειχε πεσει σαν ωριμο φρουτο στην αγκαλη μου...που να ηξερα τι καριολολινατσα ηταν και του λογου της... :S
αφου ειμαι σαν καμπια ποιος θα ζηλεψει;
απλα δεν ταιριαζαν οι χαρακτήρες και οι προσωπικότητες μας...εγω ημουν ρηχος και αυτή ασχημη....Κατάλαβα!
Πάλι χυλόπιτα φάγατε ...
απλα δεν ταιριαζαν οι χαρακτήρες και οι προσωπικότητες μας...εγω ημουν ρηχος και αυτή ασχημη....
τυπε όταν πρωτοηρθε στα παγκακια, δεν ηξερε που να καθισει...ειχε μπερδεψει το παγκακι με τον παργαλατσο μου...Σωστά. Επίσης μάλλον θα είχε μάθει και για τα <προσόντα> σας ... μελάτο κλπ
Όλα παίζουν ρόλο, κ. συνάδελφε ... Δυστυχώς ...
α ρε μπαρμπα σε εχει φαει η ζηλια για τον ακμαιο και νεανικο μου πουτσοΠάντως δεν φαντάζομαι να έχετε παράπονο από εμάς, κ. συνάδελφε.
Έχουμε επιδείξει την μέγιστη δυνατή αλληλεγγύη και διακριτικότητα στην κατάθεση ψυχής σας!
α ρε μπαρμπα σε εχει φαει η ζηλια για τον ακμαιο και νεανικο μου πουτσο
Αν εμεις εχουμε πιμια εσυ και η αλλη η μπαζολα ελλεεινιδα η Ρεγκινα εχετε αμια.....
εμφανισιακα ειμαι γτπΕπιτρέψτε μου να σας διορθώσω και να σας πληροφορήσω ότι δεν είναι μπαζόλες. Καμία από τις δύο!
Για να ξέρουμε που πατάμε...
εμφανισιακα ειμαι γτπ