erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
δεν ήμουν άδικη πότε μαζί σουΈλα ρε !!!!!!
Υποστηρίζεις το δίκαιο και το λογικό ;;;;;;;
Μηπως δεν πρόσεξες ότι το συμβάν το διηγήθηκα εγώ ;;;;;
Για ξαναδές το !!!!!!!
δεν ήμουν άδικη πότε μαζί σουΈλα ρε !!!!!!
Υποστηρίζεις το δίκαιο και το λογικό ;;;;;;;
Μηπως δεν πρόσεξες ότι το συμβάν το διηγήθηκα εγώ ;;;;;
Για ξαναδές το !!!!!!!
Και μετα μου λες οτι δεν μιλαω για λογαριασμο ολωνΠες και καμιά άλλη ιστορία για τότε που δε γάμησες. Όπως βλέπεις κάνουμε πολύ κέφι με την πάρτη σου.
Το δίκιο σου βουνόΚαι μετα μου λες οτι δεν μιλαω για λογαριασμο ολων
κάνουμε
Το βρίσκω λίγο απίθανο. Αν όντως συνέβη απαράδεκτο. Απλά μου φαίνεται εξωπραγματικό ένας μπάρμαν να κεράσει μια γκόμενα που συνοδεύεται.
Τι λετε μωρε ΚΑΙ εσυ ΚΑΙ η ερι (λεμε τωρα και καλα οτι ειστε δυο).....
Σιγα μην ειχαν κανει και αρραβωνα στο ορθιο. Απλα ο λακης θιχτηκε γιατι ......την ειχε δει πρωτος.
Πες και καμιά άλλη ιστορία για τότε που δε γάμησες. Όπως βλέπεις κάνουμε πολύ κέφι με την πάρτη σου.
Κοίτα αν κάθεται ένα ζευγάρι στη μπάρα και μιλάνε και ο μπάρμαν κεράσει την γκόμενα, αν κάποιος έχει αρχίδια, αν λέμε, τον βουτάει επιτόπου από το λαιμό. Απλά, δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει στον πλανήτη Γη. Να κεράσει μπάρμαν γκόμενα που συνοδεύεται εν ψυχρώ με τον τύπο μπροστά.Τι λετε μωρε ΚΑΙ εσυ ΚΑΙ η ερι (λεμε τωρα και καλα οτι ειστε δυο).....
Σιγα μην ειχαν κανει και αρραβωνα στο ορθιο. Απλα ο λακης θιχτηκε γιατι ......την ειχε δει πρωτος.
Μη θυμάσαι το παρελθόν σου.
Μη σκέπτεσαι ούτε το παρόν σου.
Και προσπάθησες να μην σκέφτεσαι ούτε το μέλλον σου.
Λαχεία παίζεις ;
Μπορεί να κερδίσεις !
Αλλά πάλι δεν θα μπορείς να τα σηκώσεις , λόγω cc.
Δίκιο έχεις,
Κλάψε.
Κοίτα αν κάθεται ένα ζευγάρι στη μπάρα και μιλάνε και ο μπάρμαν κεράσει την γκόμενα, αν κάποιος έχει αρχίδια, αν λέμε, τον βουτάει επιτόπου από το λαιμό. Απλά, δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει στον πλανήτη Γη. Να κεράσει μπάρμαν γκόμενα που συνοδεύεται εν ψυχρώ με τον τύπο μπροστά.
Κοίτα αν κάθεται ένα ζευγάρι στη μπάρα και μιλάνε και ο μπάρμαν κεράσει την γκόμενα, αν κάποιος έχει αρχίδια, αν λέμε, τον βουτάει επιτόπου από το λαιμό. Απλά, δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει στον πλανήτη Γη. Να κεράσει μπάρμαν γκόμενα που συνοδεύεται εν ψυχρώ με τον τύπο μπροστά.
Το αφεντικό το φώναξες?Αυτο ακριβως. Προφανως και δεν εδιναν ουτε κατα διανοια την εικονα ζευγαριου.
Ακου δικη μου ιστορια στη Σαντορινη, αθλιος μπαρμαν ειχε το θρασος να χαμογελασει, καλησπερισει και ρωτησει "τι θα παρετε" σε γκομενετο που ειχα δει στην εισοδο.
Γαμημενο κωλονησι.
Το αφεντικό το φώναξες?
Αυτο ακριβως. Προφανως και δεν εδιναν ουτε κατα διανοια την εικονα ζευγαριου.
Ακου δικη μου ιστορια στη Σαντορινη, αθλιος μπαρμαν ειχε το θρασος να χαμογελασει, καλησπερισει και ρωτησει "τι θα παρετε" σε γκομενετο που ειχα δει στην εισοδο.
Γαμημενο κωλονησι.
Ο καβγάς δεν θα ήταν για την γκόμενα, αν ήταν έτσι τα πράγματα λέμε τώρα, θα ήταν γίατι θα σε προσέβαλε ο μπάρμαν. Η γκόμενα σε κοίταζε σα χαμένη, γιατί σκεφτόταν πόσο χαλβάς είσαι που αντί να το χώσεις μια στα μούτρα, μόνο τη μαμά του δε φώναξες να τον κάνει ντα.Έτσι ακριβώς έγινε.
Η δική σου άποψη , είναι ότι ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ Ο ΑΛΛΟΣ ;;;
Το σκέφτηκα για μια στιγμή, προλάβαινα να του χώσω μία και να του πιάσω το κεφάλι να το κοπανήσω στην μπάρα.Θα τον ξάπλωνα αυτόν .
ΜΕΤΑ ;
Ήμουν με αμάξι φίλου. ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΑ ΕΙΧΕ Ο ΑΛΛΟΣ.Κάπου στην τσάντα του.
Ήταν λιώμα από τα σφηνάκια και τα κοκτέηλ.
Δεν μπορούσα να τα πάρω και να φύγω πριν πάρουν μπροστά οι άλλοι.
Ακόμη κι αν την έκανα , ΗΤΑΝ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΚΩΛΟΝΗΣΙ.Δεν έλεγε, είχα μειονέκτημα,
κι αυτοί παίζαν στο δικό τους γήπεδο.
Αλλά γενικά ...
ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΓΙΑ ΜΟΥΝΙΑ ............
Η γκόμενα στο μεταξύ, εντυπωσιάστηκε από τη μανούρα που έκανα,
περισσότερο απο το καμάκι !!!!!!!
Και μου έλεγε
"χέσε τους μαλάκες, δεν πειράζει , πάμε να φύγουμε να πάμε αλλού"
Αλλά ήμουν ακόμη πολύ νέος και το θερμόαιμος
και την έκλασα . Πήρα τους άλλους και φύγαμε, χωρίς να πάρω το κινητό της γκόμενας,
που με κοίταγε σαν χαμένη και δεν το πίστευε αυτό που συνέβει.
Ο καβγάς δεν θα ήταν για την γκόμενα, αν ήταν έτσι τα πράγματα λέμε τώρα, θα ήταν γίατι θα σε προσέβαλε ο μπάρμαν.
Ειλικρινά ...........
αν μπει κάποιος πρώτη φορά στο φόρουμ
και διαβάσει αυτή τη σελίδα
χωρίς να ξέρει κανέναν .............
[size=20pt]
ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ
ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ 100 % ;;;;[/size]
Οπότε ως ενήλικη , η άποψή σου, είναι ότι έπρεπε να τον σπάσω στο ξύλο ;
Γι'αυτό το λόγο ;
Αυτό θεωρείς ενδεδειγμένο ;
Ως ενήλικη, θεωρώ ότι όταν κάποιος σε προσβάλει τον βάζεις στη θέση του εσύ ο ίδιος. Τώρα το αν θα χρησιμοποιούσες βία ή θα έκανες μανούρα αυτό παίζει ανάλογα με το που είσαι. Αυτό θεωρώ ενδεδειγμένο.Οπότε ως ενήλικη , η άποψή σου, είναι ότι έπρεπε να τον σπάσω στο ξύλο ;
Γι'αυτό το λόγο ;
Αυτό θεωρείς ενδεδειγμένο ;