Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Πρόλαβες να της χέσεις τουλάχιστον;
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Πρόλαβες να της χέσεις τουλάχιστον;
εκανα ενα συστημα πολυ ψαγμενο....θα της φερομαι για κανα μηνα αποτομα και απολιταρχικα και δε θα της καθομαι και οταν σπασει θα την κανω σουρωτηρι![]()
τελικα παιδια υπαρχει σιγουρος τροπος να βρουμε γκομενα?
απο σημερα και μετα δε θα τολμαει να σηκωσει ουτε κεφαλιΚαλό ακούγεται το σύστημά σου. Αντέχεις το ξύλο;;
εγώ θέλω ένα fiat 500. Να το ανταλλάξω με αγκάποτο γκονθλικόν?![]()
![]()
Κ τα μίνι Κούπερ μου αρέσουν. Όποιος μου πάρει ένα του κάθομαι ακα κρεμπιε αχαχαχαχαχαχα
Εκτός από φασίστας, κάφρος, κακόγουστος παντοφλάκιας, δεν έχεις και χιούμορ ρε πούστη μου.Ιδού τρανές αποδείξεις, ότι οι αναρχοάπλυτες, γίονονται τέτοιες,
ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ
αλλά επειδή δεν έχουν το .... γονιδίωμα για να γίνουν bimbo.
Χερι να κοιτας να μη σηκωνειαπο σημερα και μετα δε θα τολμαει να σηκωσει ουτε κεφαλι![]()
Για τέτοιας ποιότητος μουνέτο
έσκαγα 300/ώρα
αν ο κώλος της άντεχε τη μαλαπέρδα μου ...
Όταν όλα λειτουργούν παρα φύσει αυτά γίνονται....Απο την μια τα αγοράκια να μαθαίνουν να είναι "ήσυχα" απο μικρά και να φέρονται σαν κορίτσάκια και όχι να πλακόνονται στα μπουνίδια ή να παίζουν μέσα σε λάσπες,απο την άλλη ότι πρέπει να είναι χαλβάδες υποταγμένοι σε ένα μουνί,βάλε και τον ρόλο της γυναίκας σαν κυνηγό στις μέρες μας,η οποία έχει την πολυτέλεια να διαλέγει και όχι να την διαλέγουν όπως σε παλαιότερες εποχές,οδηγούν τα παιδιά εκεί.Δεν θέλει ανώτατα μαθηματικά να το αντιληφθούμε.Πάντοτε υπήρχαν ομοφυλόφιλοι,υπάρχουν και θα υπάρχουν.Αλλά τα ποσοστά στις μέρες μας έχουν πιάσει ταβάνι,όχι επειδή κάποιοι το βροντοφωνάζουν.Πάντα υπήρχαν αυτοί που το βροντοφώναζαν.Συμβαίνει λόγω απόρριψης απο το έτερο φύλο και η εν γένει εισαγωγή τρόπου σκέψης παράταιρο και παρα φύσει.
myrize η χεστρα ρε τυπε λες κ ειχε φαει στουπιαγιατι εφαγες ακυρο απο την κυπρια?
Τελικά όσο πιό πολύ άντρας είναι κάποιος ΕΔΩ ΜΕΣΑ, τόσο περισσότερη παντόφλα τρώει εκεί έξω.