brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.897
- Πόντοι
- 2.606
δεν θα μπορούσες ποτε να τα χεις με εφοπλιστή για να ξέρειςΤι είναι το τοναζ ?
δεν θα μπορούσες ποτε να τα χεις με εφοπλιστή για να ξέρειςΤι είναι το τοναζ ?
Τι είναι το τοναζ ?
ε μα θεωρία θεωρίαΒασικά η συζήτηση είναι οικονομικής φύσεως.
Μουνιά και κώλοι για ακά και κρεμπιέδες υπάρχουν. Τα λεφτά για αγορά αυτοκινήτου είναι που δεν υπάρχουν.![]()
μα δεν κατάλαβα αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχ αχαχαχαχΑσ΄το ρε πουλάκι μου και συ, ΜΗ ρωτάς, αστο να πέσει κάτω καλύτερα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εδώ φίλε μου τίποτα δεν πέφτει κάτωΑσ΄το ρε πουλάκι μου και συ, ΜΗ ρωτάς, αστο να πέσει κάτω καλύτερα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
α ναι ε..δεν θα μπορούσες ποτε να τα χεις με εφοπλιστή για να ξέρεις![]()
μα δεν κατάλαβα αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχ αχαχαχαχ
Χωρητικότητα σε κόρους.![]()
εσυ ξέρεις μονο για ρακορ σωλήνες φ 14 χαρμάνια τσιμέντο φρέον και τετοια μ αυτούς που μπλέκεις τρομάρα σουσκασιλα μου![]()
![]()
οι κόρες στο αρσενικό ?αχαχαχαχαχαχαΗσύχασες τώρα;;;;
Μη ρωτήσεις "τι είναι κόροι".
ούτε αυτά. Για οζες ρωτα ότι θεςεσυ ξέρεις μονο για ρακορ σωλήνες φ 14 χαρμάνια τσιμέντο φρέον και τετοια μ αυτούς που μπλέκεις τρομάρα σου![]()
Οι σημερινές κοπέλες,κυρίως,αλλά και οι σημερινοί πίρφοιροι έχουν πάρει λάθος εικόνες και αρχές απο το σπίτι.Άλλο έχω την γυναίκα κορώνα στο κεφάλι μου και άλλο είμαι χαζομουνάκιας πίρφορος.Σήμερα οι γυναίκες είναι επικίνδυνες,καθώς η σεξουαλική απελευθέρωση τις έχει καταστάσει ανάξιες εμπιστοσύνης και μάλιστα το χαίρονται και ο μέσος άνδρας έχει μετατραπέι σε beta και υπομένει κέρατα και ευνουχισμό,καθώς επίσης και ηλίθια συμπεριφορά απέναντί του.Έτσι,λοιπόν,οι κόρες κάνουν ότι θέλουν και δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν και οι γονείς εθελοτυφλούν.Και δεν μιλάω για σεξ...Λογικό είναι να πηδιόνται,καθώς έχουν ανάγκες,ως άνθρωποι.Μιλάω για τις μαλακέις που κάνουν και γαμάνε ψυχές.Αναρωτιούνται πολλοί για ποιό λόγο έχει αυξηθεί η ομοφυλοφιλία...Δεν αυξήθηκε ούτε λόγω "ψεκασμών",ούτε λόγω μόδας,ούτε γιατί όλοι οι άνδρες κρύβουμε μέσα μας μια λούγκρα.Αυξήθηκε γιατί ακόμα και απο τρυφερές ηλικίες που ακόμα ψάχνεσαι και διαμορφώνεις χαρακτήρα και γούστα,τρώς χαστούκια.Ρίχνουν άκυρα οι καριόλες σε νορμαλ παιδιά,τα οποία τα γελοιοποιούν εν συνεχεία(με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πολύ πιο εύκολο και ευρύ το κάζο) και στην συνέχεια πάνε και μπλέκουν με αλητάμπουρες αλβαναραίους κτλ...Ένα παιδί χωρίς εμπειρίες σε αυτή την ηλικία δεν είναι εύκολο να ανταπεξέλθει και μάλιστα στην εποχή που ζούμε που τα παιδια είναι ήδη φορτωμένα με ένα σκασμό μαλακίες.Η γυναίκα πιστεύει ότι είναι κυνηγός και έχει στερήσει τον αρχέγονο ρόλο του αρσενικού.Και οι "μπαμπάδες" φρόντισαν να γίνουν καριόλες ψωλοαρπάχτρες οι κορούλες τους...
Το μπου είναι μαγικό. Απο την κουβέντα για το κέρατο καταλήξαμε με μεγάλη ευκολία στους κώλους.![]()
![]()
![]()
Σε άλλο νήμα, ώριμος χρήστης
ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ.
Κι ο Σαούλ τώρα τελευταία το χει ρίξει στους κώλους. Μπηκε στο σωστό δρόμοΜα για τους κώλους γίνονται όλα. Άντε και για τα βυζά. (saul).
Πως το βλέπεις το κωλαράκι της Έρης;;
ώριμος χρήστης ? Αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ να προσέξει να μην πέσει από το δενδροΣε άλλο νήμα, ώριμος χρήστης
ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ.