Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
δεν πλενομαι κ πολύ
O αδελφός μου μου έφερε μια σοκολατόπιτα για το σπίτι και μου είπε το γεύμα ήταν χορταστικό. Εχω προβληματιστεί. Γνώμη σας.
ειχατε ζεστο νερο στο λοχο?k ego μου εχει μεινει απο το στρατο
παχαινουν αυταO αδελφός μου μου έφερε μια σοκολατόπιτα για το σπίτι και μου είπε το γεύμα ήταν χορταστικό. Εχω προβληματιστεί. Γνώμη σας.
Ολα τα ωραία πράγματα στη ζωή ή θα είναι παράνομα ή θα παχαίνουν.παχαινουν αυτα
χμ... Ευγενικός ο αδελφόςO αδελφός μου μου έφερε μια σοκολατόπιτα για το σπίτι και μου είπε το γεύμα ήταν χορταστικό. Εχω προβληματιστεί. Γνώμη σας.
τα βυζια δεν ειναι παρανωμα ουτε παχαινουνΟλα τα ωραία πράγματα στη ζωή ή θα είναι παράνομα ή θα παχαίνουν.![]()
Και ελεύθερος. αχαχαχαχαχαχαχμ... Ευγενικός ο αδελφός
δεν ειναι για τα κυβικα σου η αλιντισσα μικρεεγω ειχα βαλει στο ματι την αλιντισσα που εμπαινε εδω και ηταν μιλφαρα αλλα δε τα καταφερα :-
γιατι ποιος αλλος καραδοκει για να την πλευρισει? ειμαι ετοιμος να πολεμισωδεν ειναι για τα κυβικα σου η αλιντισσα μικρε![]()
γιατι ποιος αλλος καραδοκει για να την πλευρισει? ειμαι ετοιμος να πολεμισω![]()
Σιγα την γκομενα...εγω μονο την κυρα μαριαννα θελω να γαμησω απο εδω μεσα... Α κσι την αλιντισσα,αλλα αυτη θα μου τρωγε ολα τα φραγκα και κοιμομουν μετα σε χαρτοκουτο στην ομονοια
Σου λείπει η Ρετσινα
αχαχαχαχαχαχαχαχ λες να συγγενεψουμεΚαι ελεύθερος. αχαχαχαχαχαχα
εισαι απειρος..δεν μπορεις να την κουλαντρισεις...εγω εχω ατελειωτα φραγκα δε θα μπορεσει να μου τα φαει ολα, παρε εσυ τη μαριαννα και ασε σε μενα τις μιλφαρες![]()
:-* :-*Ισχυει.