Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
τους ποιους?Καλώς το σαουλ με τους φίλους του
τους ποιους?Καλώς το σαουλ με τους φίλους του
αν δε δω τιμολογιο απο γουφερ θα μεινουν για παντα κρυμενοιΑυτούς που θα μου γνωρίσεις Σαούλ
Yποτιθεται οτι δεν θα θελω να φυγω μετα ;)Κωλογερακι πενήντα άστρα αλλά έχει κ επιστροφή..
αααααααα δεν το έπιασα. Αλλά μου φάνηκε πολύ καλό το ποσό για πήγαινε έλα κ λέω τόσο φθηνά ? Αυτές οι εταιρίες εχουν κατεβάσει τις τιμές αρκετά καλή φάση. Νομίζω με άστρα πήγα ΜυτιλήνηYποτιθεται οτι δεν θα θελω να φυγω μετα ;)
τιμολόγια υπάρχουν..αν δε δω τιμολογιο απο γουφερ θα μεινουν για παντα κρυμενοι![]()
εεεππ![]()
![]()
Σας επιασα πουλακια μου στα πρασα,ετοιμαστειτε να κανετε παρεα στο νικ στην κλινικη αποκαταστασης
![]()
![]()
δε μιλας με καναν χτεσινο, θελω να δω την ημερομηνια, στην περιγραφη τον τυπο των γουφερ και το μητρωο του γουφερ για να επικοιννωνησω με την εταιρια και να μου επιβαιωσουν την πωλησητιμολόγια υπάρχουν..![]()
σιγά τα ωαδε μιλας με καναν χτεσινο, θελω να δω την ημερομηνια, στην περιγραφη τον τυπο των γουφερ και το μητρωο του γουφερ για να επικοιννωνησω με την εταιρια και να μου επιβαιωσουν την πωληση![]()
ποσταρε και τον αριθμο της φορτωτικης προς το σπιτι μου και θα σου ποσταρω την λιστα με τα τηλεφωνα των φιλων μουσιγά τα ωα
Τι λίστα βρε. Αφμ εκκαθαριστικο εργασία οικογένειακης κατάστασης κ μπουκ μ φώτο θα στείλειςποσταρε και τον αριθμο της φορτωτικης προς το σπιτι μου και θα σου ποσταρω την λιστα με τα τηλεφωνα των φιλων μου![]()