eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Στο θέμα μας και σε αυτά που μας καίνε, η Ρεγκίνα που πήγε;
είπε ότι θα το ρίξει στο μαγείρεμα...
Στο θέμα μας και σε αυτά που μας καίνε, η Ρεγκίνα που πήγε;
Πιο πιθανό να το ρίξω στα βαριάείπε ότι θα το ρίξει στο μαγείρεμα...
τα κοκκαλα μουΡετσινα έβαλες κατσαρόλα ?
Πιο πιθανό να το ρίξω στα βαριά![]()
![]()
Αύριο θα αναγκαστώ και είμαι να σκάσω.Ρετσινα έβαλες κατσαρόλα ?
σουπιτσα ? Αχαχαχαχαχαχατα κοκκαλα μου![]()
Αυρίο θα έρθει ο αδελφός μου που έχω ξεχάσει τη φάτσα του και θα κάνω την νοικοκυρά. Θα φτιάξω κοκκινιστό, κις λορέν και πανακότα. Ετσι λέω. Μπορεί στην πορεία να γίνουν σουβλάκια, πατάτες, πίτες. Θα δείξει.και τι θα φάμε αύριο στο νήμα?
[size=4pt]δλδ τι τρως καθημερινά?[/size]
έχω πλήρη σύγχυση. Είναι ώρες που δεν επικοινωνώ με τον εαυτό μου αχαχαχαχαχαχα
:S :S :S :SΑυρίο θα έρθει ο αδελφός μου που έχω ξεχάσει τη φάτσα του και θα κάνω την νοικοκυρά. Θα φτιάξω κοκκινιστό, κις λορέν και πανακότα. Ετσι λέω. Μπορεί στην πορεία να γίνουν σουβλάκια, πατάτες, πίτες. Θα δείξει.![]()
![]()
Αυρίο θα έρθει ο αδελφός μου που έχω ξεχάσει τη φάτσα του και θα κάνω την νοικοκυρά. Θα φτιάξω κοκκινιστό, κις λορέν και πανακότα. Ετσι λέω. Μπορεί στην πορεία να γίνουν σουβλάκια, πατάτες, πίτες. Θα δείξει.![]()
![]()
Αυρίο θα έρθει ο αδελφός μου που έχω ξεχάσει τη φάτσα του και θα κάνω την νοικοκυρά. Θα φτιάξω κοκκινιστό, κις λορέν και πανακότα. Ετσι λέω. Μπορεί στην πορεία να γίνουν σουβλάκια, πατάτες, πίτες. Θα δείξει.![]()
![]()
Δε σ΄ αρέσει η κις λορέν τόμα?:S :S :S :S
![]()
katse να παρω χαρτι γιατι λερωσα τα μαρμαρα..Δε σ΄ αρέσει η κις λορέν τόμα?
Δε σ΄ αρέσει η κις λορέν τόμα?
Γυμναστήριο ναι. Μη φανταστείς ότι είναι κι ο Πύρρος Δήμας.O αδερφός σου πάει γυμναστήριο/πολεμικές τέχνες κατιτί;