erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
αυτά είναι συκοφαντιες του ραοπαο κ του μπραμπ που είναι γαυροι μαρινακη.. τοιΚώλο δίνεις; Η ρεγκίνα δίνει στον μπραμπ.
(Προσπαθώ να σε μπερδέψω)
αυτά είναι συκοφαντιες του ραοπαο κ του μπραμπ που είναι γαυροι μαρινακη.. τοιΚώλο δίνεις; Η ρεγκίνα δίνει στον μπραμπ.
(Προσπαθώ να σε μπερδέψω)
Συννεφιάτι καιρό έχει πάνω Έρη?![]()
κ εγω έτσι με προτιμώ. Τι να λέμε τώρα. Αλλά το νήμα έχει ανάγκες. Όταν προσληφθηκα μου είπαν την ερι θα κάνεις. Ένεκα η ανεργία ενεδωσα
είχαμε τη τραλαλά αλλά την έφαγε το σύστημανομίζω χρειαζόμαστε ακόμη μία. αντέχεις?![]()
κ εγω έτσι με προτιμώ. Τι να λέμε τώρα. Αλλά το νήμα έχει ανάγκες. Όταν προσληφθηκα μου είπαν την ερι θα κάνεις. Ένεκα η ανεργία ενεδωσα
το συστημα ειναι ενοχοείχαμε τη τραλαλά αλλά την έφαγε το σύστημα
νταξει λακη μου,φριτζ.οτι πεις εσυ βασικα![]()
Παλαιότερα έβαζες, η μουσική εκφράζει πιο σημαντικά πράγματα, οι λέξεις πολλές φορές ειναι σαν τις γκαρότες που ανεβάζει ο Λάκης.
και ο τριβης ειναι σικ.Θέλω μια αριστοκρατισα να μπει να τα τιναξει όλα στον αέρα. Να μαλωνουν Λάκης μπλιζ κ κοσμακοστακις για τα μάτια της. Να κάνει πάταγο
βαλε οτι κανεις κεφι ν ακουσεις.Αγορίνα ..........
είπα να βάλω παπουδίστικα ...........
επειδή αυτά που βάζετε είναι για το παλιό μπουζ ....
ή την καλλιδρομίου .........
το συστημα θα κατάρρευσειτο συστημα ειναι ενοχο![]()
Θέλω μια αριστοκρατισα να μπει να τα τιναξει όλα στον αέρα. Να μαλωνουν Λάκης μπλιζ κ κοσμακοστακις για τα μάτια της. Να κάνει πάταγο
και πιοοοοοος θα το δικασει?το συστημα θα κατάρρευσει![]()
είναι λαϊκό παιδίκαι ο τριβης ειναι σικ.
να λαβει μερος παρακαλω![]()