eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
μου χει κοπει η ερωτικη διαθεση ( = την μαλακια εννοω), απο τοτε που ξεσπασαν τα γεγονοτα αυτα... :'(προς το παρόν όμως...
![]()
"σορρυ" τυπε.καταλαβαινω οτι εισαιθα γαμηθει το συμπαν τυπε..δεν παιζουν μ αυτα τα πραματα
μου χει κοπει η ερωτικη διαθεση ( = την μαλακια εννοω), απο τοτε που ξεσπασαν τα γεγονοτα αυτα... :'(
θα παρουν φορα απ τον Πειραιακαι αν μπει φυλακή ο πρόεδρος και πέσετε κατηγορία τι θα γίνει μετά δλδ??
δεν γινονται αυτα μαγκα μου..ουτε για αστειο μην τα λες...και αν μπει φυλακή ο πρόεδρος και πέσετε κατηγορία τι θα γίνει μετά δλδ??
Τώρα μεταξύ μας, δεν έχεις και καμιά μεγάλη απώλειαμου χει κοπει η ερωτικη διαθεση ( = την μαλακια εννοω), απο τοτε που ξεσπασαν τα γεγονοτα αυτα... :'(
μπορει να μην το ξερεις, αλλα παλιοτερα τον επαιζα καθε μερα για ωρες...ημουν μαραθωνοδρομος της πεομαλαξης...Τώρα μεταξύ μας, δεν έχεις και καμιά μεγάλη απώλεια![]()
![]()
δεν γινονται αυτα μαγκα μου..ουτε για αστειο μην τα λες...
Congragulationsμπορει να μην το ξερεις, αλλα παλιοτερα τον επαιζα καθε μερα για ωρες...ημουν μαραθωνοδρομος της πεομαλαξης...
τυπε η προταση του μουλου για προφυλακιση ειναι για γελια...αυτο μεχρι και ο μπαρμπα μπλιζ το ξερει που οταν σπουδαζε νομικη ηταν ακομα σε ισχυ το ρωμαικο δικαιοδεν ξέρω απλά τους βλέπω λίγο αγριεμένους τους εισαγγελείς. βγάζουν κάτι επιθετικές ανακοινώσεις.
μην είναι και η φίλη της Έρης μέσα...
γιατι λιγο το χεις? ShockedCongragulations![]()
![]()
τυπε η προταση του μουλου για προφυλακιση ειναι για γελια...αυτο μεχρι και ο μπαρμπα μπλιζ το ξερει που οταν σπουδαζε νομικη ηταν ακομα σε ισχυ το ρωμαικο δικαιο
Αφού δεν τυφλώθηκες, όντως δεν είναι και λίγο.γιατι λιγο το χεις? Shocked
κοπελια αυτη η φημη δεν ισχυει να ξες..ειναι καθαρη προπαγανδα κατα ημων των ψωλοβροντηδωνΑφού δεν τυφλώθηκες, όντως δεν είναι και λίγο.
τυπε η προταση του μουλου για προφυλακιση ειναι για γελια...αυτο μεχρι και ο μπαρμπα μπλιζ το ξερει που οταν σπουδαζε νομικη ηταν ακομα σε ισχυ το ρωμαικο δικαιο