lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Γυρίζω σπίτι μου και έχω ένα καινούργιο γείτονα που κάθε μα κάθε απόγευμα, για ένα τρίωρο βάζει ρεμπέτικα στη διαπασών. Και κάθε Σάββατο πρωί επίσης εδώ και δυο εβδομάδες. Τώρα πότε θα βγω έξω και θα μας ακούσει το τετράγωνο, είναι θέμα χρόνου.
Αυτή τη στιγμή παίζει το "Μη μου ξαναφύγεις πια .....". Στα διάλα καθε μέρα![]()
Δεν έχει τύχει. Ούτε ποιος μένει δίπλα μου δεν ξέρω.![]()
Κοίτα, δύο λύσεις έχω σκεφτεί. Η μία είναι να δείξω τους "καλούς" μου τρόπους, για να το τελειώσω μία κι έξω. Η άλλη λύση είναι να βγάλω ηχεία στο μπαλκόνι και να παίζω τέρμα trance. To μόνο που με σταματά είναι ότι είναι 60 χρονών ζωάδι και θα γίνουμε σούργελο στη γειτονιά. Του χω κάνει ήδη μια ευγενική παρατήρηση και δεν το χει κόψει. Τον τρώει το κολαρίνι τουεμείς εδώ έχουμε μπιτάκια και ελληνάδικα, συμπάσχω...
πριν λίγο καιρό θα τον πετούσα από τον 2ο, την γλύτωσε.
Όχι ντόπα μου. Τι παίζει εκεί? Έχει κάτι ιδιαίτερο?σε χχχ χοτελ εχεις παει ποτε?
Στάνταρ θα ακούνε και Ουγγαρέζο. Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο.εγω σημερα μπηκα σε μουντ ταξιτζηδων με σπορ εφ εμ και τετοια![]()
Κοίτα, δύο λύσεις έχω σκεφτεί. Η μία είναι να δείξω τους "καλούς" μου τρόπους, για να το τελειώσω μία κι έξω. Η άλλη λύση είναι να βγάλω ηχεία στο μπαλκόνι και να παίζω τέρμα trance. To μόνο που με σταματά είναι ότι είναι 60 χρονών ζωάδι και θα γίνουμε σούργελο στη γειτονιά. Του χω κάνει ήδη μια ευγενική παρατήρηση και δεν το χει κόψει. Τον τρώει το κολαρίνι του![]()
![]()
![]()
Αυτό που με δαιμονίζει είναι ότι βγάζει ένα ραδιοcd της κακιάς ώρας στο μπαλκόνι. Τέρμα όμως.διαχειριστής δεν υπάρχει? οι άλλοι γείτονες δίπλα δεν μιλάνε?
μάλλον θέλει συνεχείς ενοχλήσεις.
εγώ την προηγούμενη φορά είχα έρθει σε τέτοια κατάσταση που μπορούσα να κάνω ζημιά έτσι και τον είχα μπροστά μου.
τον κράζει όλη η γειτονιά κι' εγώ τον έχω δίπλα μου...![]()
![]()
ένας βλαμμένος, σχεδόν 40...![]()
![]()
Αυτό που με δαιμονίζει είναι ότι βγάζει ένα ραδιοcd της κακιάς ώρας στο μπαλκόνι. Τέρμα όμως.![]()
![]()
Δηλαδή ντε και καλά να ακούσουμε ότι γουστάρει. Το περασμένο Σάββατο το πρωί έγινε μια μανούρα με τους διπλανούς, είπανε κάτι γαλλικά και τη Δευτέρα το απόγευμα τα ίδια και τα γίδια. Θέλω να το αποφύγω, αλλά μάλλον δε θα κρατηθώ. Η μάνα μου με προειδοποίησε ότι αν τσακωθώ, εξαιτίας των πολύ καλών μου τρόπων, δε θα ξανάρθει. Δε θα χει μούτρα να αντικρίσει τους γείτονες
![]()
![]()
![]()
3 ώρες ρεμπέτικα ρε φίλε. Δε φταίω. Εχουν σπάσει τα νεύρα μου![]()
![]()
![]()
εσύ ραδιοcd της κακιάς ώρας, εμείς μπουκωμένα ηχεία...![]()
![]()
Όχι ντόπα μου. Τι παίζει εκεί? Έχει κάτι ιδιαίτερο?
3 ώρες ρεμπέτικα ρε φίλε. Δε φταίω. Εχουν σπάσει τα νεύρα μου![]()
![]()
Και προχθές βγήκα στο μπαλκόνι και μου λέει και "καλησπέρα σας" . Μου ρθε να το στείλω στο διάολο το θρασίμι, αλλά ήταν η μάνα μου σπίτι κι άκουγα από το σαλόνι "μη παιδί μου σε παρακαλώ, είναι κόσμος στα μπαλκόνια" αχαχαχαχααχα
Κι αυτό τώρα μου το λες για κίνητρο να πάω :Sexei λεκεδες απο ξεραμενα χυσια παντου![]()
Προτιμώ να τον βρίσω να τελειώνουμε. Γρήγορα και περιεκτικά.αν ειναι 60 θα κοιμάται περίπου με τις κότες.
να βάλεις τότε κι' εσύ δυνατά μήπως και καταλάβει...![]()
Κι αυτό τώρα μου το λες για κίνητρο να πάω :S![]()
![]()
Είναι η απώλεια του σισιτίου της μαμάς. Εκεί κωλώνωνομίζω θα έπρεπε ήδη να έχεις ξεκινήσει...![]()