Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Γυρίζω σπίτι μου και έχω ένα καινούργιο γείτονα που κάθε μα κάθε απόγευμα, για ένα τρίωρο βάζει ρεμπέτικα στη διαπασών. Και κάθε Σάββατο πρωί επίσης εδώ και δυο εβδομάδες. Τώρα πότε θα βγω έξω και θα μας ακούσει το τετράγωνο, είναι θέμα χρόνου.
Αυτή τη στιγμή παίζει το "Μη μου ξαναφύγεις πια .....". Στα διάλα καθε μέρα  :helpplea:

εμείς εδώ έχουμε μπιτάκια και ελληνάδικα, συμπάσχω...
πριν λίγο καιρό θα τον πετούσα από τον 2ο, την γλύτωσε.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.075
Πόντοι
2.606
εγω σημερα μπηκα σε μουντ ταξιτζηδων με σπορ εφ εμ και τετοια  :2funny:

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
εμείς εδώ έχουμε μπιτάκια και ελληνάδικα, συμπάσχω...
πριν λίγο καιρό θα τον πετούσα από τον 2ο, την γλύτωσε.
Κοίτα, δύο λύσεις έχω σκεφτεί. Η μία είναι να δείξω τους "καλούς" μου τρόπους, για να το τελειώσω μία κι έξω. Η άλλη λύση είναι να βγάλω ηχεία στο μπαλκόνι και να παίζω τέρμα trance. To μόνο που με σταματά είναι ότι είναι 60 χρονών ζωάδι και θα γίνουμε σούργελο στη γειτονιά. Του χω κάνει ήδη μια ευγενική παρατήρηση και δεν το χει κόψει. Τον τρώει το κολαρίνι του  :grin: :grin: :grin:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Κοίτα, δύο λύσεις έχω σκεφτεί. Η μία είναι να δείξω τους "καλούς" μου τρόπους, για να το τελειώσω μία κι έξω. Η άλλη λύση είναι να βγάλω ηχεία στο μπαλκόνι και να παίζω τέρμα trance. To μόνο που με σταματά είναι ότι είναι 60 χρονών ζωάδι και θα γίνουμε σούργελο στη γειτονιά. Του χω κάνει ήδη μια ευγενική παρατήρηση και δεν το χει κόψει. Τον τρώει το κολαρίνι του  :grin: :grin: :grin:

διαχειριστής δεν υπάρχει? οι άλλοι γείτονες δίπλα δεν μιλάνε?
μάλλον θέλει συνεχείς ενοχλήσεις.

εγώ την προηγούμενη φορά είχα έρθει σε τέτοια κατάσταση που μπορούσα να κάνω ζημιά έτσι και τον είχα μπροστά μου.
τον κράζει όλη η γειτονιά κι' εγώ τον έχω δίπλα μου... :headbang: :headbang: :headbang:
ένας βλαμμένος, σχεδόν 40... :jerking: :jerking:

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
διαχειριστής δεν υπάρχει? οι άλλοι γείτονες δίπλα δεν μιλάνε?
μάλλον θέλει συνεχείς ενοχλήσεις.

εγώ την προηγούμενη φορά είχα έρθει σε τέτοια κατάσταση που μπορούσα να κάνω ζημιά έτσι και τον είχα μπροστά μου.
τον κράζει όλη η γειτονιά κι' εγώ τον έχω δίπλα μου... :headbang: :headbang: :headbang:
ένας βλαμμένος, σχεδόν 40... :jerking: :jerking:
Αυτό που με δαιμονίζει είναι ότι βγάζει ένα ραδιοcd της κακιάς ώρας στο μπαλκόνι. Τέρμα όμως.  :headbang: :headbang: :headbang: Δηλαδή ντε και καλά να ακούσουμε ότι γουστάρει. Το περασμένο Σάββατο το πρωί έγινε μια μανούρα με τους διπλανούς, είπανε κάτι γαλλικά και τη Δευτέρα το απόγευμα τα ίδια και τα γίδια. Θέλω να το αποφύγω, αλλά μάλλον δε θα κρατηθώ. Η μάνα μου με προειδοποίησε ότι αν τσακωθώ, εξαιτίας των πολύ καλών μου τρόπων, δε θα ξανάρθει. Δε θα χει μούτρα να αντικρίσει τους γείτονες  :grin: :grin: :grin:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Αυτό που με δαιμονίζει είναι ότι βγάζει ένα ραδιοcd της κακιάς ώρας στο μπαλκόνι. Τέρμα όμως.  :headbang: :headbang: :headbang: Δηλαδή ντε και καλά να ακούσουμε ότι γουστάρει. Το περασμένο Σάββατο το πρωί έγινε μια μανούρα με τους διπλανούς, είπανε κάτι γαλλικά και τη Δευτέρα το απόγευμα τα ίδια και τα γίδια. Θέλω να το αποφύγω, αλλά μάλλον δε θα κρατηθώ. Η μάνα μου με προειδοποίησε ότι αν τσακωθώ, εξαιτίας των πολύ καλών μου τρόπων, δε θα ξανάρθει. Δε θα χει μούτρα να αντικρίσει τους γείτονες  :grin: :grin: :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εσύ ραδιοcd της κακιάς ώρας, εμείς μπουκωμένα ηχεία... :jerking: :jerking:

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εσύ ραδιοcd της κακιάς ώρας, εμείς μπουκωμένα ηχεία... :jerking: :jerking:
3 ώρες ρεμπέτικα ρε φίλε. Δε φταίω. Εχουν σπάσει τα νεύρα μου  :2funny: :2funny: :2funny: Και προχθές βγήκα στο μπαλκόνι και μου λέει και "καλησπέρα σας" . Μου ρθε να το στείλω στο διάολο το θρασίμι, αλλά ήταν η μάνα μου σπίτι κι άκουγα από το σαλόνι "μη παιδί μου σε παρακαλώ, είναι κόσμος στα μπαλκόνια" αχαχαχαχααχα

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
3 ώρες ρεμπέτικα ρε φίλε. Δε φταίω. Εχουν σπάσει τα νεύρα μου  :2funny: :2funny: :2funny: Και προχθές βγήκα στο μπαλκόνι και μου λέει και "καλησπέρα σας" . Μου ρθε να το στείλω στο διάολο το θρασίμι, αλλά ήταν η μάνα μου σπίτι κι άκουγα από το σαλόνι "μη παιδί μου σε παρακαλώ, είναι κόσμος στα μπαλκόνια" αχαχαχαχααχα

αν ειναι 60 θα κοιμάται περίπου με τις κότες.
να βάλεις τότε κι' εσύ δυνατά μήπως και καταλάβει... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom