Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (0 μέλη και 60 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
υπαγω παλι, πολύ καθισα

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
εγω μια χαρα βρισκω

τη μια μερα τη δεξια την άλλη την αριστερη

με τις πατουσες πρεπει να μαθω τωρα  :2funny:

Εάν ενθυμούμαι ορθώς, ο κ. tomahok είχε πει ότι αλλάζοντας χέρι είναι σαν να πηγαίνεις με άλλο θήλυ ...  :woldman:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.089
Πόντοι
2.606
ελα παιδια τι εχουμε θα βαλει φωτο η γεροντοκορη τους πλισεδες ? :2funny:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.089
Πόντοι
2.606

Έχω μια ρητορική ερώτηση, τις προάλλες δίναμε πόνο με το γκομενάκι και αφού έχει ανάψει το κέφι για τα καλά με τσιμπούκια, γλειφομούνιασμα κτλ, και ενω την σφυροκοπάω ιεραποστολικά μου ζητάει να χώσω σφήνα στο κωλαράκι της.
Κύριος και εγώ διαλέγω μια μέτρια και αφού το περιποιούμαι το κωλαράκι με γλύψιμο και λιπαντικό της την βάζω, συνεχίζω λοιπόν και εγώ απο μουνί κανονικά και την βλέπω να καυλώνει πολύ. Δεν περνάνε 7-8 λεπτά και μου λέει θέλω να μου βάλεις και μια στο μουνί μαζί με το πούτσο σου!! Της λέω γιατί όχι και παίρνω την μεγάλη σφήνα και της την βάζω στο μούνι, βαζώ μετα σιγά σιγά και το πούτσο μου μέσα όπως τον ήθελε για να μην πονέσει, βεβαια ήταν εντελώς ανοιχτή. Ήταν αλήθεια πολύ καυλωμένη και με είχε καυλώσει και εμένα τρελά για το γούσταρε πολύ και είχε αρχίσει να φωνάζει κιόλας!
Τελοσπάντων, με τα πολλά σε κανά δεκάλεπτο μου ζήτησε και την τρίτη σφήνα να της την βάλω στο κώλο μαζί την άλλη που είχε ήδη μέσα και μαζί με αυτό μου ζήτησε και το στραπ ον που έχουμε να το πάρει στο στόμα. Σίγουρα ήταν πολύ καύλα και έιχε τρελαθεί απο τη καύλα και μου έλεγε οτι γούσταρει να γαμιέται έτσι.
Η ερώτηση είναι η εξής: Μήπως θέλει να μου πει κάτι απέξω απέξω, οτι θέλει παρτούζα? Πως να την χαρακτηρίσω την γκόμενα, είναι πουτανάκι?  

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Ναι μανα μου μετραω απείρως περισσότερο απο καθε μαλακισμενη που εχεις συναναστραφει στην μικρονοη ζωη σου..  :tooth:

Για τη Φεντερίκα λέγαμε ...

Στα 50 , θα μετράει περισσότερο απ' όσο μέτραγες εσύ
στα 18 σου.
Όχι μόνο εσύ, όλο το συνάφι σου.

Αλήθεια, οι βρωμιάρες αναρχοάπλυτες στη Σαλόνικα , που συχνάζετε ;
Ο αντίστοιχος βόθρος των Εξαρχείων εκεί , που είναι ;
Πάντα είχα ... απορία .........

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Για τη Φεντερίκα λέγαμε ...

Στα 50 , θα μετράει περισσότερο απ' όσο μέτραγες εσύ
στα 18 σου.
Όχι μόνο εσύ, όλο το συνάφι σου.

Αλήθεια, οι βρωμιάρες αναρχοάπλυτες στη Σαλόνικα , που συχνάζετε ;
Ο αντίστοιχος βόθρος των Εξαρχείων εκεί , που είναι ;
Πάντα είχα ... απορία .........
για την φρεντερικα σου εχω να δηλωσω :vomit: :vomit: Το χαλι της το μαυρο εχει ασε που ειναι μια σταφιδιασμενη κωλογρια που εχει σπασει απο τους πουτσους .
κατα τα λοιπα να σε ενημερωσω οτι η συγκριση με τις ξεφτιλισμενες δεν ειναι εφικτη. Ειναι σαν να συγκρινεις τις πουτσες και τις βουρτσες.
Εγω συχναζω πανδου. συχνα πινω καφε με τον νηματοθετη στο δικαστικον μεγαρον και στα καφενεια εξωθεν αυτου. Αλλες φορες βγαινω παραλιες σε μπαρ ειτε σε ταβερνεια ειτε σε ρεσταραν που συχναζουν κατι μαλακοπμπουκωματα σαν και εσενα αλλα παρολα αυτα εγω ειμαι Κυρια και ακολουθω την παρεα οπου θέλει. Αλλες φορες παω μπουζουκερι και σε αναρχοκαφε και συναυλιες και γιολο παρτυ. θεατρα σινεμα και αλλα τινα ειναι στο ρεπερτοριο μου. επισης συχναζω σε γυμναστηρια φροντιστήρια και λεσχες. για εμενα μπορω να σου πω λοιπον για τους αλλους ρωτα αλλου. αληθεια γαμας καθολου; η ολη μερα παντοφλα; :orchestra:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
για μελη που συνουσιαζονται και κανεις δεν ρουφιανευει . α να χαθουν πλεον

Οι δύο που συνουσιάσθηκαν το Σ/Κ είναι γνωστοί μόνο στην κα. Ρεγκίνα. Για να μην τους κατονομάζει, θα υπάρχει κάποιος λόγος και γι΄ αυτό σεβόμεθα την σιωπή της.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Αλλες φορες παω  σε αναρχοκαφε

Αυτό θέλω να μάθω σε λέω !
Που είναι τα αναρχοκαφέ της Σαλόνικας !!!!!!!!!
Θα έχουν το αντίστοιχο των ... Εξαρχείων ....
δεν μπορεί να υστερούν ......

που μαζεύονται τα σκατά εκεί .....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Οι δύο που συνουσιάσθηκαν το Σ/Κ είναι γνωστοί μόνο στην κα. Ρεγκίνα. Για να μην τους κατονομάζει, θα υπάρχει κάποιος λόγος και γι΄ αυτό σεβόμεθα την σιωπή της.
τι δυο καλε που την αλλη φορα ο ποποφ μου αρχισε να λεει οτι γαμιεται και μετα αρχισαν ενας ενας να ομολογουν

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
τι δυο καλε που την αλλη φορα ο ποποφ μου αρχισε να λεει οτι γαμιεται και μετα αρχισαν ενας ενας να ομολογουν

Τα ομολογημένα είναι γνωστά και δημόσια. Θεώρησα ότι αναφερόσασταν στην καταγγελία της κας. Ρεγκίνας για το Σ/Κ.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
για την φρεντερικα σου εχω να δηλωσω Το χαλι της το μαυρο εχει ασε που ειναι μια σταφιδιασμενη κωλογρια που εχει σπασει απο τους πουτσους .

Το να ισχυρίζεται η οποιαδήποτε, σε οποιοδήποτε φόρουμ
ότι είναι πιο μπάνικη από τη συγκεκριμένη πορνοστάρ,
είναι για να γελάει και το παρδαλό κατσίκι ..............
URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom