brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.169
- Πόντοι
- 2.606
προβλεπω η καριερα μου στο μπου σαν εραστης να ληξει αδοξαΘα βγάλω κι εσένα μία γυμνή για να γίνεις και επίσημα εκλεκτός![]()
![]()
προβλεπω η καριερα μου στο μπου σαν εραστης να ληξει αδοξαΘα βγάλω κι εσένα μία γυμνή για να γίνεις και επίσημα εκλεκτός![]()
![]()
Ναι και με υβριζειΕπέστρεψε αυτό το αγόρι?![]()
Τι κρουασάν ?εμενα παιδια η μονη φορα που με ζητησε γυναικα ηταν στο στρατο μια χοντρη δεκανεας για να της φερω κρουασαν απο το καψιμι![]()
Θα πάρω φώτο από Τζούλι και με μια επεξεργασία θα γίνεις τιμημένοςπροβλεπω η καριερα μου στο μπου σαν εραστης να ληξει αδοξα![]()
τιμημενος τελευταία γίνεσαι αν γαμεις έπιπλαΘα πάρω φώτο από Τζούλι και με μια επεξεργασία θα γίνεις τιμημένος![]()
![]()
![]()
με βλεπω μετα να κανω καριερα με σπυρο ρεβη σε τριο με αγαπη μονο και τζουλια αλεξανδρατουΘα πάρω φώτο από Τζούλι και με μια επεξεργασία θα γίνεις τιμημένος![]()
![]()
![]()
Θα σταθώ στο πλευρό σου. Γυναίκες του μπου ενωμένες ποτέ νικημένες. αχαχαχαχαχΝαι και με υβριζει
μερενταΤι κρουασάν ?
αχαχαχαχαχαχαμερεντα![]()
μα εγώ φταίω ?Αυτός είπε ότι μια φίλη της μάνας του είναι μουναρα 62 χρονών κ όταν τον είπα μια γνώμη τσαντιστηκε. Μα να θέλει να γαμησει ο Λάκης ο μοντελοπνιχτης το χουφταλο ?Θα σταθώ στο πλευρό σου. Γυναίκες του μπου ενωμένες ποτέ νικημένες. αχαχαχαχαχ
υπαρχουν γυναικες στο μπου?Θα σταθώ στο πλευρό σου. Γυναίκες του μπου ενωμένες ποτέ νικημένες. αχαχαχαχαχ
αχαχαχαχαχαχαχαχ έχω πιει ένα χυμό που είναι σαν όρος αλήθειαςΧοντρό![]()
![]()
![]()
Σε βλέπω στη νέα ταινία του Σειρηνάκη ήδημε βλεπω μετα να κανω καριερα με σπυρο ρεβη σε τριο με αγαπη μονο και τζουλια αλεξανδρατου![]()
Δώσε και σε μένα μπάρμπα να γίνει το μάλε βράσε εδώ μέσααχαχαχαχαχαχαχαχ έχω πιει ένα χυμό που είναι σαν όρος αλήθειας
μωρη ειδες πως τις ριχνω τις γκομενες ?αχαχαχαχαχαχαχαχ έχω πιει ένα χυμό που είναι σαν όρος αλήθειας
Μουνάρα 62 χρονών? Μοντελοπνίχτης? Ευτυχώς που δεν έχω πιει το χυμό. αχαχαχαχαμα εγώ φταίω ?Αυτός είπε ότι μια φίλη της μάνας του είναι μουναρα 62 χρονών κ όταν τον είπα μια γνώμη τσαντιστηκε. Μα να θέλει να γαμησει ο Λάκης ο μοντελοπνιχτης το χουφταλο ?
Λες ε; Ευτυχως που δεν πεταξα τη παλια ντουλαπα, που της ειχε ανοιξει τρυπα το σαρακι. Παω να ψαξω στην αποθηκητιμημενος τελευταία γίνεσαι αν γαμεις έπιπλα
αχαχαχαχαχαχαχαχ έχω πιει ένα χυμό που είναι σαν όρος αλήθειας
Χυμο σταφυλιου πεπαλαιωμενοχυμός τσίπουρο?