lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Θέλω αποκλειστικότητα. :Δε θα σε κάνω εγώ εκλεκτό για να σε χαίρεται το κάθε υπομούνιο:S τσάμπα ποσταριζα τόση ωρα καψούρα ;![]()
Θέλω αποκλειστικότητα. :Δε θα σε κάνω εγώ εκλεκτό για να σε χαίρεται το κάθε υπομούνιο:S τσάμπα ποσταριζα τόση ωρα καψούρα ;![]()
Ο Ρέμος πάντα είναι καλή ιδέα. Χτύπησε φλέβα :o :oΚρατα γερα, καποια στιγμη ΘΑ σου στειλω και γω Ρεμους!![]()
Παιδια ακομα σκέφτομαι αυτο που σας έγραψα πριν μου έγινε με το τραγούδι του Ρέμου ακομα δεν μπορω να το πιστέψω λέτε να εχω μαγικες ικανότητες ;να συμπληρώσω οτι ο τύπος είπε μονο 2 τραγούδια κι έφυγε
Το παθαίνω συχνά τα πρωινά στο αυτοκίνητο. Σκέφτομαι ένα συγκεκριμένο ρημαδοτράγουδο που μου γαμεί την ψυχολογία και μετά από λίγο παίζει. Εγώ έχω ονομάσει το φαινόμενο ως "γαμιέται το σύμπαν".Παιδια ακομα σκέφτομαι αυτο που σας έγραψα πριν μου έγινε με το τραγούδι του Ρέμου ακομα δεν μπορω να το πιστέψω λέτε να εχω μαγικες ικανότητες ;![]()
μεγαλωσα τα ρχιδια μου τυπε ειναι πιο χρήσιμαΤο πουλι σου το μεγαλωσες;;
Το παθαίνω συχνά τα πρωινά στο αυτοκίνητο. Σκέφτομαι ένα συγκεκριμένο ρημαδοτράγουδο που μου γαμεί την ψυχολογία και μετά από λίγο παίζει. Εγώ έχω ονομάσει το φαινόμενο ως "γαμιέται το σύμπαν".![]()
![]()
ρετσινα να εύχεσαι να μην σκεφθώ να σε γαμησωΤο παθαίνω συχνά τα πρωινά στο αυτοκίνητο. Σκέφτομαι ένα συγκεκριμένο ρημαδοτράγουδο που μου γαμεί την ψυχολογία και μετά από λίγο παίζει. Εγώ έχω ονομάσει το φαινόμενο ως "γαμιέται το σύμπαν".![]()
![]()
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχρετσινα να εύχεσαι να μην σκεφθώ να σε γαμησω![]()
μεγαλωσα τα ρχιδια μου τυπε ειναι πιο χρήσιμα![]()
Απορία λόγω απουσίας. Τι έγινε με Πίκερ? Γιατί μιλάνε για σουβλάκια στο νήμα του?![]()
Τα ίδια και τα ίδια, σουβλάκια με κρεμμύδιαένας κακός χαμός έγινε αλλά από την άλλη τίποτα το ασυνήθιστο.
λογικά έχει φύγει, όπως απειλούσε, αλλά θα επιστρέψει και πάλι.
μπορω να σου στείλω κάποια που ηξερα να στα πρήξει τυπεΑρα εχεις οντως μαγικες δυνατοτητες. Μπορεις να κανεις κατι και για τη δικη μου περιπτωση;
μπορω να σου στείλω κάποια που ηξερα να στα πρήξει τυπε![]()
μπορω να σου στείλω κάποια που ηξερα να στα πρήξει τυπε![]()