lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Κι έχουμε αργήσει κιόλαςδηλαδη θα κυλιστουμε στην αλμη?![]()
Κι έχουμε αργήσει κιόλαςδηλαδη θα κυλιστουμε στην αλμη?![]()
αργησαμε αλλα μην ανυσηχεις δεν θα καθηστερησουμε κι αλλο χυνω γληγοραΚι έχουμε αργήσει κιόλας![]()
![]()
![]()
Γαμαει συχνα τυπεεγινε και ο μπλιζ τιμημενος!!!!ωρε που παμε μωρε.... :S
τυπε μονο εμεις ειμαστε φυραΓαμαει συχνα τυπε,και γραφει και ωραιες κριτικες
Επισης εχει πεσει σε τοσα κομοδινα που θα επρεπε να παρασημοφορηθει με Purple Heart
τυπε μονο εμεις ειμαστε φυρα![]()
κανονικα τον τιτλο του τιμημενου θα επρεπε να παρουν οι εργαζομενες που πανε μαζι του...Γαμαει συχνα τυπε,και γραφει και ωραιες κριτικες
Επισης εχει πεσει σε τοσα κομοδινα που θα επρεπε να παρασημοφορηθει με Purple Heart
Τέτοια μου λες και φτιάχνομαι :Sαργησαμε αλλα μην ανυσηχεις δεν θα καθηστερησουμε κι αλλο χυνω γληγορα![]()
που να δεις οταν θα σε ρωτησω στο τελος, σ αρεσε? πως σου φανηκε ?Τέτοια μου λες και φτιάχνομαι :S
για το αρχιδι το πουλι που ξεπατωνει το καημενο το προσφυγοπουλο και μολις βρηκε γκομενα παρατησε τα φιλαράκια του εδώ, τι γνωμη εχεις?hell-o
Αυτες παιρνουν τιμημενα 50ευρα και 100ευρακανονικα τον τιτλο του τιμημενου θα επρεπε να παρουν οι εργαζομενες που πανε μαζι του...![]()
σκατοπουλογια το αρχιδι το πουλι που ξεπατωνει το καημενο το προσφυγοπουλο και μολις βρηκε γκομενα παρατησε τα φιλαράκια του εδώ, τι γνωμη εχεις?![]()
ειναι καλο μουνακι το προσφυγοπουλο?για το αρχιδι το πουλι που ξεπατωνει το καημενο το προσφυγοπουλο και μολις βρηκε γκομενα παρατησε τα φιλαράκια του εδώ, τι γνωμη εχεις?![]()
Με το βλέμμα στο κενόπου να δεις οταν θα σε ρωτησω στο τελος, σ αρεσε? πως σου φανηκε ?![]()
του κανες και εσυ προταση να σου την πασαρει για κανα μανικι και σε εγραψε σταρχιδια του,ετσι?σκατοπουλο![]()
Ρετσινα ?καλώς το κορίτσι!!!
Υγ.θελω να έρθουν και να μου κάνουν πρόταση για μια δουλειά με πολλά λεφτά. Ευχαριστώ αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχ
Γεια σου κοριτσάρα μου :-* :-* . Καλώς σας βρήκαΡετσινα ?καλώς το κορίτσι!!!
Υγ.θελω να έρθουν και να μου κάνουν πρόταση για μια δουλειά με πολλά λεφτά. Ευχαριστώ αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχ
εσυ εισαι αδερφος τυπεειναι καλο μουνακι το προσφυγοπουλο?
ενω εγω οταν βρηκα γκομενα συνεχιζα να μπαινω και να ανακοινωνω στο θρεντ τι βρακια φοραει και οτι δεν δινει κωλο![]()