blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Γουδ μορνιγκ γιουθ
Καλημέρα, κυρία!
Γουδ μορνιγκ γιουθ
Αποφεύγω να θάβω, τουλάχιστον υπερβολικά. Μου έχει τύχει να διαβάζω ύμνους για μια κοπέλα και για μένα να μη βλέπεται. Κάποιος άλλος όμως πέρασε καλά.Ίσως λίγο αργότερα
Καλημέρα στην επίσημη λατρεμένη!Γουδ μορνιγκ γιουθ
Αποφεύγω να θάβω, τουλάχιστον υπερβολικά. Μου έχει τύχει να διαβάζω ύμνους για μια κοπέλα και για μένα να μη βλέπεται. Κάποιος άλλος όμως πέρασε καλά.
Αποφεύγω να θάβω, τουλάχιστον υπερβολικά. Μου έχει τύχει να διαβάζω ύμνους για μια κοπέλα και για μένα να μη βλέπεται. Κάποιος άλλος όμως πέρασε καλά.
καλημέρα Βλου Βλου. Πάλι γαμησες άλλη και μου το παίζεις έρωτας αχαχαχαχαχαχαΚαλημέρα στην επίσημη λατρεμένη!
καλημέρα μπλιζακι!Καλημέρα, κυρία!
καλημέρα νικολακι! Ο κοσμακοστακι είναι ρομπότ του σεξ γιαυτό! Αχαχαχαχαχαχασυμβαινει συχνά
ας πούμε με τη Μις Γεωργία Anelia "η εξέλιξη της ρομποτικής" ο Κοσμάς είχε περάσει τέλεια![]()
καλημέρα κωλο _γερακι!Καλημερα και απο ε. μενα. Υπαγω για κολυμβηση.
Δεν έχετε άδικο σε αυτό με εξαίρεση το high ranking, το οποίο όσον αφορά το άτομο μου το θεωρώ πλασματικό. Αλλά μεγάλη συζήτηση, ας το αφήσουμε για άλλη φορά.Να γράψετε αυτά που περάσατε. Όλες οι κριτικές είναι υποκειμενικές πλην όμως ο γράφων εκτιμάται ανάλογα από τους υπόλοιπους και σεις είσθε σε high ranking, ως η Αγγλίς τροφός μου θα σας εχαρακτήριζε!
Εδώ βρόντηξε ο νηματοθέτης! Τι να κάνω κι εγώ ο δύσμοιρος μετά τη χθεσινή απόρριψη ...καλημέρα Βλου Βλου. Πάλι γαμησες άλλη και μου το παίζεις έρωτας αχαχαχαχαχαχα
Καλημερα και απο ε. μενα. Υπαγω για κολυμβηση.
τσου.
Οπως καταλαβα, εχω λιγο παραπανω από τα μισα χρονια συναδελφων στο νήμα.
Με αυτο το σκεπτικο, είναι άκυρη η παρέμβασή μου :-
Με μεγάλο παλαμάρι όμως δεν έχει καμμία απολύτως θέση στο νήμα!Αρκετά μέλη μας είναι μειράκια. Μάλλον πρέπει να διαβάσετε το εισηγητικό σημείωμα του νήματος στην πρώτη σελίδα μας και έτσι θα κατανοήσετε τη νοοτροπία μας!![]()
Με μεγάλο παλαμάρι όμως δεν έχει καμμία απολύτως θέση στο νήμα!
Ο Νικ είναι ιδρυτικό μέλος. Μετά μεγάλωσε καθ'οδόν!Δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερο από του κ. NICK TRIVE ... Άρα δεν έχουμε πρόβλημα. Πόσο πιο πολύ μπορούμε να κομπλεξαριστούμε;;;![]()