blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.509
- Πόντοι
- 26.316
[move][size=20pt]ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, κυρία![/size][/move]
3? εχεις κατι στο μυαλο; χαχαχαχαχαχαχααν φας και 3 από αμελέτητα, έδεσες για σήμερα
Ναι με εκπαιδεύσαν οι χυλοπιτες. Ειδικά του μπραμπ ηταν για εμένα πολύ βαριά και ασήκωτη. Το πουλι θα το ξεπεράσω πιο εύκολα ήταν επιπόλαια η κατάστασηΕίχατε επαινέσει τον κ. yorkie.
Τώρα εκφράζεσθε θετικά για τον κ. tomahok!
Φαίνεται ότι οι χυλόπιτες από τους κ.κ. brabus και το πουλί σας επηρρέασαν ...
ευχαριστω να είσαι και εσυ γερός[move][size=20pt]ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, κυρία![/size][/move]
Ναι με εκπαιδεύσαν οι χυλοπιτες. Ειδικά του μπραμπ ηταν για εμένα πολύ βαριά και ασήκωτη. Το πουλι θα το ξεπεράσω πιο εύκολα ήταν επιπόλαια η κατάσταση
έχω στο μυαλόοο3? εχεις κατι στο μυαλο; χαχαχαχαχαχαχα
απο ολους τρωω πιτα. Γιατι τι εχει το πουλι ; εξαιρετικός νεος με δομή σκέψης και νόηση. Και γαμάει και μποτάνες. Νομίζω ότι το πουλί ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που μπορούσε να με ανεχτεί αλλα τον επηρέασαν οι κακές γλώσσες.μωρη εφαγες πιτα απο το πουλι????? χαχαχαχαχαχαχαχαχα αυτο ειναι μαυρη σελιδα για την ιστορια σου ακου πιτα απο το πουλι!!!!!!
μωρη εφαγες πιτα απο το πουλι????? χαχαχαχαχαχαχαχαχα αυτο ειναι μαυρη σελιδα για την ιστορια σου ακου πιτα απο το πουλι!!!!!!
εσυ μου ευχήθηκες για την γιορτη μου και αυτο να υποθεσω ειναι το δωρο;Ναι, κύριε και μάλιστα σε fast truck motion!
εσυ μου ευχήθηκες για την γιορτη μου και αυτο να υποθεσω ειναι το δωρο;
κανα ζωντανο δεν εχει ο μπαξες;Τι δώρο θέλετε;
α ρε ερι σε ειχα στα πιπουλα και επεσες στις πιπες και δεν δεν εφανε αυτο αρχισες να τρως και πιτες!!!!!!!!!!
κανα ζωντανο δεν εχει ο μπαξες;
και εγω θα σου αγορασω απο την μπουτικ του ΠΑΟΚ ενα βρακι στριγκΕγώ σου πήρα αυτό που ονειρευόσουν
ωραια πουτσα
με το όνομά σου?και εγω θα σου αγορασω απο την μπουτικ του ΠΑΟΚ ενα βρακι στριγκ
γιατί ξύνει τα αρχίδια του αυτός?
δεν χωραει θα ειναι κορδονι χαχαχαχαχχαχαχαχχχαμε το όνομά σου?