Διαγραμμένο μέλος 134098
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 219
- Πόντοι
- 26
Εγω δυστηχως οχι..Δεν τον ξερω εννοω.Με τον κ. life εχει καποιος γνωριμια;
Απλα να μας πει οτι ειναι καλα...
Εγω δυστηχως οχι..Δεν τον ξερω εννοω.Με τον κ. life εχει καποιος γνωριμια;
Απλα να μας πει οτι ειναι καλα...
Εγω δυστηχως οχι..Δεν τον ξερω εννοω.
Τι φαση ηταν αυτος?Παντρεμενος ελευθερος?Ο ιδιος ελεγε οτι γνωριζεται με αρκετους. Ρωτω εδω και ενα μηνα και ουδεις απαντα.
Λειπει πολυ καιρο για τα δεδομενα του ...
Τι φαση ηταν αυτος?Παντρεμενος ελευθερος?
Ο ιδιος ελεγε οτι γνωριζεται με αρκετους. Ρωτω εδω και ενα μηνα και ουδεις απαντα.
Λειπει πολυ καιρο για τα δεδομενα του ...
Σου έχει απαντήσει ο Άγιος ότι είναι μια χαρά.
Μολις ανηρτηθη η νεα κριτικη του μεγαλου επιβητορος του νηματος μας, κ. Vlandis! Υπο το nickname Nick1000.
Απολαυστε την.
Δεν ειχε και αδικο..![...] . Άπλωσα τα χέρια μου με την ίδια συγκίνηση που θα άγγιζε ο φίλος μου ο Popov ένα ανεκτίμητο βιβλίο. Για αρκετή ώρα αφοσιώθηκα στο κείμενο γυρίζοντας τις σελίδες με τα δάχτυλα μου. [...]![]()
![]()
![]()
Δεν ειχε και αδικο..!
Σεις γιατι δεν γραφετε για τα εν αλλοδαπη κατορθωματα σας;
Εμπνεόμαστε από τους φίλους μας, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε![...] . Άπλωσα τα χέρια μου με την ίδια συγκίνηση που θα άγγιζε ο φίλος μου ο Popov ένα ανεκτίμητο βιβλίο. Για αρκετή ώρα αφοσιώθηκα στο κείμενο γυρίζοντας τις σελίδες με τα δάχτυλα μου. [...]![]()
![]()
![]()
Η συσπειρωση ειναι θεμα ημερων πλεον!Χαιρετίζω τα λεβεντόπαιδα και τον Άνακτα Νηματοθέτη και Μέγα Διδάσκαλο της Σεπτής Στοάς! Άντε να γίνει επιτέλους λιγάκι
συσπείρωση διότι το θέρος μας αποδιοργάνωσε (μεταξύ μας κι ο Popov σήμερα έφαγε γιαουρτάκι με μέλι...)
Ποιός ο λόγος; Όσοι ενδιαφέρονται, ενημερώνονται ιδιαιτέρως...
Εμπνεόμαστε από τους φίλους μας, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε!
Η συσπειρωση ειναι θεμα ημερων πλεον!
Ολα θα βρουν το ρυθμο τους ... οσονουπω!
Λείπει και η Καραλιέβα, γαμώτο, να πούμε και καμμιά μαλακία στα ρώσικα... :-
Σκεφτηκα πως αν ηταν ελευθερος θα παντρεφτηκε.Αν ηταν παντρεμενος..μπορει να τον επιασε η γυνακα του να γραφει εδω..Προσωπικα δεδομενα δεν δημοσιοποιουμε.
Ευγενης, διακριτικος και εξυπνος!