tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.811
- Πόντοι
- 606
κ εσυ αδερφε Δευκα? :SΤομά, έλα να κάνουμε σύλλογο, γάμησέ τα.
κ εσυ αδερφε Δευκα? :SΤομά, έλα να κάνουμε σύλλογο, γάμησέ τα.
κ εσυ αδερφε Δευκα? :S
Πες μου.kologere na soy po ligo
τωρα αμα σου πω υπομονη,θα περασει και τετοιες αρχιδιες,ο πρωτος που θα κοροιδευω θα ειμαι εγω.Ναι ρε φίλε.
Εμενα, αν ησουν γιος μου, θα ησουν κολληταριτρελη ερωτηση
με κομπλαρες![]()
Ελπιζω να συζητατε για γυναικες και οχι για θεματα υγειαςΤομά, έτσι ακριβώς, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.
Εμενα, αν ησουν γιος μου, θα ησουν κολληταρι![]()
Ο γιος μου παρακολουθει το σαιτ. Δεν ξερω αν ειναι μελος, η απλος επισκεπτης αλλα το παρακολουθει. Απο αυτον βρηκα το σαιτ πριν απο 8 χρονια.απο εδω μεσα ποιος θα ηθελες να ηταν γιος
εννοω απολο το σαιτ
Ο γιος μου παρακολουθει το σαιτ. Δεν ξερω αν ειναι μελος, η απλος επισκεπτης αλλα το παρακολουθει. Απο αυτον βρηκα το σαιτ πριν απο 8 χρονια.
Εχεις βρει κανεναν να ταιριαζει το προφιλ του?Ο γιος μου παρακολουθει το σαιτ. Δεν ξερω αν ειναι μελος, η απλος επισκεπτης αλλα το παρακολουθει. Απο αυτον βρηκα το σαιτ πριν απο 8 χρονια.
Δεν ξερω. Γι αυτο δεν κρινω κανεναν απο το σαιτ (μονο πραξεις κρινω), ουτε ξεκατινιαζομαι μαζι του, μπορει να βριζομαι με τον γιο μου.μηπως εισαι ο πατερας του νωντα![]()
Δεν παρακολουθω πολλα νηματα.Εχεις βρει κανεναν να ταιριαζει το προφιλ του?
Δεν ξερω. Γι αυτο δεν κρινω κανεναν απο το σαιτ (μονο πραξεις κρινω), ουτε ξεκατινιαζομαι μαζι του, μπορει να βριζομαι με τον γιο μου.
Ο γιος μου παρακολουθει το σαιτ. Δεν ξερω αν ειναι μελος, η απλος επισκεπτης αλλα το παρακολουθει. Απο αυτον βρηκα το σαιτ πριν απο 8 χρονια.
Ελπιζω να συζητατε για γυναικες και οχι για θεματα υγειας![]()