dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 63
- Πόντοι
- 166
Όχι βέβαια![]()
![]()
den soy aresoyn?
Όχι βέβαια![]()
![]()
Εσένα σου αρέσουν οι τριχωτές γυναίκες? Οχι δεν μ΄ αρέσουν οι τριχωτοί άντρες.den soy aresoyn?
Εσένα σου αρέσουν οι τριχωτές γυναίκες? Οχι δεν μ΄ αρέσουν οι τριχωτοί άντρες.
Όχι. Και πως την πάλευες?soy ειχα πει που ειχα γκομενα στο γυμνασιο μια χοντρη μεμουστακι
Όχι. Και πως την πάλευες?
Δεν αντεχω καθόλου τους απεριποίητους ανθρώπους. Αντρες και γυναίκες. Και βλέπω πολλούς παναθεμά με παντού. Στην παραλία σήμερα, το τι τρίχα κυκλοφορούσε και το τι βρώμα, ήταν απερίγραπτο.νομιζεις οτι μου αξιζε κατι καλυτερο?
αυτο μου ειχε πει ο κοσνικ οταν του το ειχα πει![]()
![]()
![]()
αχαχαχαχαχαχαχαχαχα.εγω παιδια στο γυμνασιο ειχα ανοιξει μια τρυπα στο στρωμα και εκανα sleep over![]()
![]()
Αντρες και γυναίκες. Και βλέπω πολλούς παναθεμά με παντού. Στην παραλία σήμερα, το τι τρίχα κυκλοφορούσε και το τι βρώμα, ήταν απερίγραπτο.![]()
![]()
Ηταν μια τύπισσα 45+, με μπόλικα κιλά, με μπικίνι και είχε μια απίστευτη τρίχα στη μασχάλη και στο μπικίνι. Και ο τύπος που ήταν μαζί της, ήταν μια χαρά παληκάρι. Είναι ν΄ απορείςγια πες κανα σκηνικο
κατουραγαν και μεσα στη θαλασσα?Δεν αντεχω καθόλου τους απεριποίητους ανθρώπους. Αντρες και γυναίκες. Και βλέπω πολλούς παναθεμά με παντού. Στην παραλία σήμερα, το τι τρίχα κυκλοφορούσε και το τι βρώμα, ήταν απερίγραπτο.![]()
![]()
Ηταν μια τύπισσα 45+, με μπόλικα κιλά, με μπικίνι και είχε μια απίστευτη τρίχα στη μασχάλη και στο μπικίνι. Και ο τύπος που ήταν μαζί της, ήταν μια χαρά παληκάρι. Είναι ν΄ απορείς![]()
![]()
Δε θα μου κανε εντύπωση αλλά δε θέλω και να το σκέφτομαι γιατί θα πρέπει να πάω να ξαναπλυθώκατουραγαν και μεσα στη θαλασσα?
2 άντρες, με σωματότυπο Παντελίδη, τίγκα τρίχα στην πλάτη, τσακωμένοι με το αποσμητικό, την έπεφταν στις γκόμενες στην παραλία. Μιλάμε για τρελό γέλιο.πες κιαλλο
2 άντρες, με σωματότυπο Παντελίδη, τίγκα τρίχα στην πλάτη, τσακωμένοι με το αποσμητικό, την έπεφταν στις γκόμενες στην παραλία. Μιλάμε για τρελό γέλιο.
Δυστυχώς, γιατί εκεί διαπίστωσα ότι έχουν τσακωθεί με το αποσμητικόεσενα στην πεσανε?
ti eipan?Δυστυχώς, γιατί εκεί διαπίστωσα ότι έχουν τσακωθεί με το αποσμητικό![]()
![]()
![]()
Σε μας τουλάχιστον, μας πλησίασαν με κάτι καρεκλάκια και μας ρώτησαν αν θέλουμε να κάτσουμε παρέα μαζί τους, να κεράσουν κανά καφέ, κάτι τέτοιες σαχλαμάρες. Δεν είναι κακό ρε παιδί μου να κάνεις καμάκι στην παραλία, οκ, αλλά όταν δε βλέπεις έδαφος, είναι λίγο ενοχλητικό.ti eipan?