Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.238
Πόντοι
5.506
Το άλλο το βρωμόμουνο το κοριτσάκι η καυΛούκου ακόμα την κατσαρίδα κυνηγάει.......  :orchestra: :orchestra:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.238
Πόντοι
5.506
katsarides_400.jpg

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
κυνηγησες την κατσαριδα με οινοπνευμα και απαντηρα?
Όχι. Την κυνήγαγα με μια παντόφλα ένα χέρι και ένα αροξόλ στο άλλο. Τελικά άνοιξα το παράθυρο και έφυγε. Πετώντας. Ενα θα σου πω. Ο ξαδελφός μου που μένει στον πάνω όροφο, είχε βγει στο μπαλκόνι στις 4 το πρωί, για να δει ποια τσιρίζει. Νόμιζε ότι κάποια τη βιάζουν  :2funny: :2funny: :2funny:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Όχι. Την κυνήγαγα με μια παντόφλα ένα χέρι και ένα αροξόλ στο άλλο. Τελικά άνοιξα το παράθυρο και έφυγε. Πετώντας. Ενα θα σου πω. Ο ξαδελφός μου που μένει στον πάνω όροφο, είχε βγει στο μπαλκόνι στις 4 το πρωί, για να δει ποια τσιρίζει. Νόμιζε ότι κάποια τη βιάζουν  :2funny: :2funny: :2funny:
γιατι δε της εβαζες σε ενα πιατακι χαλασμενο φαι για αν την δελεασεις και σιγα σιγα να την εξημερώσεις και να γινει ο καλυτερος φιλος του ανθρωπου?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.238
Πόντοι
5.506
Όχι. Την κυνήγαγα με μια παντόφλα ένα χέρι και ένα αροξόλ στο άλλο. Τελικά άνοιξα το παράθυρο και έφυγε. Πετώντας. Ενα θα σου πω. [size=20pt]Ο ξαδελφός μου[/size] που μένει στον πάνω όροφο, είχε βγει στο μπαλκόνι στις 4 το πρωί, για να δει ποια τσιρίζει. [size=20pt]Νόμιζε ότι κάποια τη βιάζουν[/size]  :2funny: :2funny: :2funny:

Ήξερε φάνταζομαι οτι αποκλείεται να βίαζαν εσένα. Για κάποια άλλη ανησυχούσε!!

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Ξέρω. Είμαι ο τύπος από απέναντι.

ΣΟΚ!!!!! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!!

katsarides_300_1.jpg
αχαχαχαχαχαχαχ. Μα ήταν ειδικό είδος κατσαρίδας. Τζιχαντ. Πέταγε κατά πάνω σου. Δε το χω ξαναδεί αυτό. Και μιλάγε για δεινόσαυρο τώρα.  :uglystupid: :uglystupid:

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Ήξερε φάνταζομαι οτι αποκλείεται να βίαζαν εσένα. Για κάποια άλλη ανησυχούσε!!
Εννοείται. Αν ήταν βιαστής, στη φάση που είμαι, θα αντιδρούσα βάσει του γνωστού ρητού, ότι δεν μπορείς να αποφύγεις, απολαυσέ το  :grin: :grin:

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
γιατι δε της εβαζες σε ενα πιατακι χαλασμενο φαι για αν την δελεασεις και σιγα σιγα να την εξημερώσεις και να γινει ο καλυτερος φιλος του ανθρωπου?
Καταρχήν φαί δεν παίζει εδώ μέσα εδώ και μέρες, αρα που να βρω χαλασμένο.  :grin:.

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
De gnorises kanenan xthes sta barakia
Ο μόνος λόγος για να γνωρίσω κάποιον χθες θα ήταν μόνο αν έκανε απεντομώσεις. Και φόραγε τη φόρμα εργασίας. Ολοι οι υπόλοιποι μου ήταν άχρηστοι και αδιάφοροι  :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom