dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 63
- Πόντοι
- 166
Ντόπα μου εγώ δεν κάνω τέτοια. i am a lady ;)
αν σου ελεγε ο γκομενος να πατε σε τετοιο ξενοδοχειο θα τον χωριζες?
Παιδάκια σας αφήνω, σας φιλώ, πάω να γίνω απογευματινό λιώμα με τσίπουρα στην Πειραική. :-* :-* :-* :-*
τυπε ειμαι ηδη στον διασημο και εχω μπροστα μου τα ορεκτικα τωρα περιμενω και το κυριως πιατο...Φιλιά πολλά, σεξ το βράδυ! Ωωωωωωωωπ μου ξέφυγε, μπραμπ μην πιστεύεις τίποτα, μαλακίες γράφω!![]()
![]()
![]()
τυπε ειμαι ηδη στον κρητικο και εχω μπροστα μου τα ορεκτικα τωρα περιμενω και το κυριως πιατο...![]()
![]()
διασημο ηθελα να πωQu'est-ce que c'est κρητικός;;![]()
στην πειραικη τυπεΔιάσημος; Στου Τέλη;
στην πειραικη τυπε![]()
τυπε μπορει και να με δεις πανω στο σταυροΜιέσαι φούστη.![]()
![]()
:bird man:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν ακούω τις Akrapovic και ανησυχώ!!!
τυπε μπορει και να με δεις πανω στο σταυρο
http://[URL unfurl="true"]www.skaikairos.gr/system/weather_photos/weather_photo_imgs/000/073/262/original/danos%20180.JPG[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε εγω θα βουτηξω ολος στη σαλτσα κι η ρετσινα στο λουτσο![]()
τυπε ηλθε ειδε και απηλθε εφαγα μονος μου το γκαρσονι για να με τρολαρει στο τελος αντι για υγρα μαντηλακια για τα χερια μου φερε μαντηλι για τα δακρυαΑκόμα στο ορεκτικό είστε;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε ηλθε ειδε και απηλθε εφαγα μονος μου το γκαρσονι για να με τρολαρει στο τελος αντι για υγρα μαντηλακια για τα χερια μου φερε μαντηλι για τα δακρυα![]()
τυπε βασικα εγω ειχα κουκουλωθει με το τραπεζομαντιλο αλλα καποια στιγμη επρεπε να το βγαλωΤην έβαλες να δει και κάτω από το τραπέζι μήπως και αλλάξει γνώμη;
τυπε βασικα εγω ειχα κουκουλωθει με το τραπεζομαντιλο αλλα καποια στιγμη επρεπε να το βγαλω![]()
εκανε χειρονομιες και εβριζε φευγοντας![]()
τυπε τσαμπα οι γαριδες οι τζαμπο τιγρης νουμερο 0 που παρηγγειλαΒρωμόμουνο χωρίς τρόπους τύπε.