lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
nai ntopa
nai ntopa
Δεν είμαι υπέρ των γνωριμιών από το ίντερνετ. Ξέρω κανα δυο φίλες μου που το χουν κάνει. Μπάζα δεν τις λες. Πειραγμένες τις λες. :S Δεν το βρίσκω κακό απλά δεν μου ταιριάζει εμένα ;)οι γυναικες που ψαχνουν αντρα γκομενο γαμια απο το ιντερνετ πιστευεις
οτι η θα ειναι σαπια μπαζα
η αν ειναι ωραιες θα ειναι πειραγμενες στο μυαλο
γνωμη σου κ απο την εμπειριασου απο φιλες γνωστες σου
Δεν είμαι υπέρ των γνωριμιών από το ίντερνετ. Ξέρω κανα δυο φίλες μου που το χουν κάνει. Μπάζα δεν τις λες. Πειραγμένες τις λες. :S Δεν το βρίσκω κακό απλά δεν μου ταιριάζει εμένα ;)
Σε γενικές γραμμές ναι. Αλλά δεν ξέρω πολλές από τον κύκλο μου και δεν είμαι απόλυτη.αρα συμφωνεις με αυτο που ειπα?
Σε γενικές γραμμές ναι. Αλλά δεν ξέρω πολλές από τον κύκλο μου και δεν είμαι απόλυτη.![]()
Όχι και για ψυχιατρείο αν με ρωτάς. Θα τις χαρακτήριζα ιδιότροπες και ξινές σε ένα βαθμό.οταν λες πειραγμενες αυτες τις 2 φιλες σου σε τι βαθμο εννοεις?
καλώς τον![]()
![]()
γεματος ο κόσμος έξω ψωλες και μουνια ειναι ρε ντόπα και τα βλέπεις κιόλαςgt den eisai yper ths gnorimias apo net?
Συμφωνώ. Βέβαια ανάλογα και τι ψάχνει κανείςγεματος ο κόσμος έξω ψωλες και μουνια ειναι ρε ντόπα και τα βλέπεις κιόλας
τι να ψάχνει έξω ειναι ο παράδεισος κι η κόλαση μαζί ζυγίζεις τα μεζεα σου και ανάλογα πορεύεσαιΣυμφωνώ. Βέβαια ανάλογα και τι ψάχνει κανείς
Καλά τα λες εσύ, καλά τα λέω εγώ, αλλα πολύς κόσμος πλέον ψάχνει το ταίρι του από το νετ. Και γω απορώ, αλλά γίνεται.τι να ψάχνει έξω ειναι ο παράδεισος κι η κόλαση μαζί ζυγίζεις τα μεζεα σου και ανάλογα πορεύεσαι