blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
2 - 3 εργαζόμενες =ΠΟΤΕ
Μονο Ποτό -Ντους
τι λες να εφταιξε? :'(
σαμγουερ βουλιαγμενη δωματιο 102 ρεμυ μαρτιν στα ποτηρια κοχιμπα μπεχικε στο τασακι 2 μπουρνουζια στο λουτρο 4 καποτες στο καλαθι
ειμαι η καθαριστρια![]()
τι λες να εφταιξε? :'(
ποιος σας γαμαει εσας?για μας ρωταω...στα αρχιδια μου την γραφω την πουστροομαδα σας παλιομπουγατσες...μια χαρα το πανυγηρισα το διμπαλο που σας εριξε ο αγιαξ...γαμημενες κοτες...Σ΄ εμάς ο Αθανασιάδης.
Σ΄ εσάς το μη ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που έχετε εγκαθιδρύσει την τελευταία δεκαετία.
ποιος σας γαμαει εσας?για μας ρωταω...στα αρχιδια μου την γραφω την πουστροομαδα σας παλιομπουγατσες...μια χαρα το πανυγηρισα το διμπαλο που σας εριξε ο αγιαξ...γαμημενες κοτες...
οταν καποιος εχει μια πουτσα στο στομα δεν μιλαει... θα πνιγειποιος σας γαμαει εσας?για μας ρωταω...στα αρχιδια μου την γραφω την πουστροομαδα σας παλιομπουγατσες...μια χαρα το πανυγηρισα το διμπαλο που σας εριξε ο αγιαξ...γαμημενες κοτες...
θα σου δινα τη μητρα στο χερι με τα νευρα που χωκριμα και ειχα πιασει παραλιακη
θα σου δινα τη μητρα στο χερι με τα νευρα που χω![]()
![]()
![]()
τ ανεγδοτο της ημερας
φευγω..δεν μιλατε ομορφα...
τα χουμε ξανακουσει 100 φορες αυτά..μια ζωη μας ριχνετε και μια ζωη πρωτοι ημαστε...κοντευουμε να δουμε εγγονια και εσεις παλι τα ιδια ονειρεύεστε...
ο ολυμπιακος από τον μονο που κινδυνευει είναι από τον ιδιο του τον εαυτο...κανεις άλλος δεν μπορει να τον αγγιξει εντος ελλαδας, γιατι ειστε ολοι νανοι και σε τραγικη κατασταση...