blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Εγώ αγαπητέ μου σας πιστεύω![]()
Σας ευχαριστω, κυρια!
Κατανοειτε ποσο σημαντικο ητο δι' εμε!
Με το ενα ποδι μεσα ειμαι ...
Εγώ αγαπητέ μου σας πιστεύω![]()
τον μουσακά τον έφτιαξες για μένα νομιζωΕσύ είσαι ακόμα ομορφόπαιδο ;)
Μόνο για σένα :-* :-* :-*τον μουσακά τον έφτιαξες για μένα νομιζω
![]()
τον μουσακά τον έφτιαξες για μένα νομιζω
![]()
παιδια οταν γκαματε βγαίνετε μετα στην αναφορά ;Γνωριζω οτι δεν θα γινω πιστευτος και οτι μονο ο αδελφος μου, κ. NICK TRIVE, με πιστευει... Ο νηματοθετης εκαταφερε να συνουσιασθει σημερον!!!!
50 ευρω για μιση ωρα. Εξαιρετικο VFM με θηλυ ρωσοποντιακης καταγωγης. Αλλα δυστυχως και εξοσων γνωριζω το αφεντικο δεν αναρτα κριτικες απο αναρτησεις του *******..
Αρα δεν δυναμαι να μοιρασθω την εμπειρια μου με το ευρυ κοινο του μπου.
Ο κ. NICK TRIVE ενημερωθηκε παντως 10' μετα την επιτευξη του θαυματος.
παιδια οταν γκαματε βγαίνετε μετα στην αναφορά ;![]()
τυπε μήπως ηταν καμια εξωτική πεινασμένη που ήθελε κι αυτη να ταΐσει το μουλικο;Δεις δεν με πιστευετε....
Τον κακομαθαίνεις, θα τον παχύνεις και δεν θα φαίνεται τίποτα στο τέλος...Μόνο για σένα :-* :-* :-*
Για τις αναγκες του σαη.παιδια οταν γκαματε βγαίνετε μετα στην αναφορά ;![]()
τυπε μήπως ηταν καμια εξωτική πεινασμένη που ήθελε κι αυτη να ταΐσει το μουλικο;![]()
Το νέο μου άβαταρ όπως βλέπεις, υπονοοεί ότι δεν τις βγάζω ποτέΤον κακομαθαίνεις, θα τον παχύνεις και δεν θα φαίνεται τίποτα στο τέλος...
Ακόμη να βγάλεις τις γόβες?
Μόλις γαμησω ρετσίνα θα κάνω αναπάντητες σε όλο το σάιτ![]()
τυπε ο γέρος αντί να βγάζει τα νούμερα απ το τηλέφωνο της ρετσίνας βγάζει του πικη γνωμη σουΚαλομελετα κι ερχεται.
Δημωδης ρησις.
Υπάγω εις παραλιακό καφεπωλείο της Αττικής, με την ελπίδα να βρεθεί κάποιος φαλαινοθήρας να μου ρίξει το καμάκι του![]()
See you later ;)
με το ύψος ;;
έχει μία μικρή σχέση ....
ντερέκι με γάμπες/μηρούς πυγμαίας δεν παίζει ....
δες γκόμενα 1,87 μήκη γάμπας/μηρών ...
![]()