You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Εγώ που είμαι ελεύθερο κορίτσι, μετά από τις αποκαλύψεις του Λάκη, καταδικάστηκα σε αιώνια μοναξιά και αγαμίαΕσείς είσθε νυμφευμένη.
![Ευλόγησον :priest: :priest:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/priest.gif)
![Ευλόγησον :priest: :priest:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/priest.gif)
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.318
- Πόντοι
- 5.506
Ο κυριος Ραοπαο πιρφοριζει με ολες τις γυναικαδελφομανοξαδελφοφιλες των υπολοιπων μελων του νηματος. Ο Ντοπα γιατι;
Γιατί ΘΕΛΕΙ να πιρφορίσει ο καψερός αλλά ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ.
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
στο τελος θα τα φτιαξει ο λακης με την ρετσινα![]()
Αυτό είναι απίθανο.
Έχω 2 στην αναμονή που δεν προλαβαίνω.
Παντρεμένες και οι δύο.
Δεν έχουν δουλέψει ούτε μία μέρα στη ζωή τους, οπότε δείχνουν 15 χρόνια μικρότερες.
Με καβλώνει απίστευτα η ανάμνησή τους πριν 25 χρόνια να χορεύουν πάνω στα τραπέζια της αυτοκίνησης.
Είμαι ένας Γκάτσμπυ , που πέτυχε πολλαπλά εκεί που απέτυχε ο μυθιστορηματικός !!!!!
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.137
- Πόντοι
- 2.606
κανονισε εσυ με την κουβεντα να καψεις τον μουσακαΕγώ που είμαι ελεύθερο κορίτσι, μετά από τις αποκαλύψεις του Λάκη, καταδικάστηκα σε αιώνια μοναξιά και αγαμία![]()
![]()
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Αχ, τελικά θα τα ανοίξω τα χοντρά μου μπούτιαΡεγκίνα σε αγαπώ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
και πρωι πρωι την παει σε κανα λαουτζ ξενοδοχειου δηθεν για δουλεια να εχει να πει κατι στην πεθερακατι τετοιο μου μυριζει![]()
![Tits2 :tits2: :tits2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tits2.gif)
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
εχε χαρη που τις χω βγαλει πια τις ακραποβιτσ γιατι με σενα θα μας ακουγαν μεχρι την ουρανουπολη![]()
Μετά από 20 χρόνια θα τρύπησαν ....
Ο πρώτος ιδιοκτήτης ζει ;
Μαθαίνεις τίποτε ;
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.318
- Πόντοι
- 5.506
Εγώ που είμαι ελεύθερο κορίτσι, μετά από τις αποκαλύψεις του Λάκη, καταδικάστηκα σε αιώνια μοναξιά και αγαμία![]()
![]()
Έλα
![URL]]](http://[URL unfurl="true"]www.work-shop.gr/prd_images/500077-1.jpg[/img[/URL]])
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
εγω; λες να στην επεσα εγω;θα το δεις στη πορεία
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
ευτυως εγω προλαβα . Τον επιασα στον υπνο τον βασιλοφρωναΕγώ που είμαι ελεύθερο κορίτσι, μετά από τις αποκαλύψεις του Λάκη, καταδικάστηκα σε αιώνια μοναξιά και αγαμία![]()
![]()
![Orchestra :orchestra: :orchestra:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/orchestra.gif)
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.318
- Πόντοι
- 5.506
Αχ, τελικά θα τα ανοίξω τα χοντρά μου μπούτια![]()
![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2014/NOEMBRIOS/13-11/podianew1.JPG[/img[/URL]]
:erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :erection:
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.137
- Πόντοι
- 2.606
λακη εσυ εισαι ηρωας αλλα αλλου μυθιστορηματοςΑυτό είναι απίθανο.
Έχω 2 στην αναμονή που δεν προλαβαίνω.
Παντρεμένες και οι δύο.
Δεν έχουν δουλέψει ούτε μία μέρα στη ζωή τους, οπότε δείχνουν 15 χρόνια μικρότερες.
Με καβλώνει απίστευτα η ανάμνησή τους πριν 25 χρόνια να χορεύουν πάνω στα τραπέζια της αυτοκίνησης.
Είμαι ένας Γκάτσμπυ , που πέτυχε πολλαπλά εκεί που απέτυχε ο μυθιστορηματικός !!!!!
![135965.jpg](http://[URL unfurl="true"]www.greekbooks.gr/ProductImages/XtraLarge/Book/%CE%96%CE%91%CE%A7%CE%91%CE%A1%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A3_%CE%A3_%CE%99/135965.jpg)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Εγώ το πάω λάου λάου με το Μπραμπ αλλά δε μου κάθεταιευτυως εγω προλαβα . Τον επιασα στον υπνο τον βασιλοφρωνα![]()
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.318
- Πόντοι
- 5.506
ετσι οπως τα βλεπω παντως αφου οι παντρεμενες πηδιονται αβερτα οι παντρεμενοι ειναι μεγαλοι κεραταδες τελικα ;![]()
Εξαρτάται ποιός ξενοπηδά πρώτος.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
πες στην στην τραλαλα . ειναι και εχέμυθη οποτε δεν εχεις θεμαΕγώ το πάω λάου λάου με το Μπραμπ αλλά δε μου κάθεται![]()
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.318
- Πόντοι
- 5.506
Εγώ το πάω λάου λάου με το Μπραμπ αλλά δε μου κάθεται![]()
![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
![Έρχεται ροπαλιά :knuppel: :knuppel:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/knuppel2.gif)
![Έρχεται ροπαλιά :knuppel: :knuppel:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/knuppel2.gif)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις