blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
δεν ξέρω για τι μιλάς αλλά μου άρεσε ο τρόπος που το έθεσες
ο σταρχιδισμός είναι αρετή![]()
Σας ευχαριστω, κυριε!
δεν ξέρω για τι μιλάς αλλά μου άρεσε ο τρόπος που το έθεσες
ο σταρχιδισμός είναι αρετή![]()
Καλημέρα και καλό μήνα.
Βλέπω είχαμε ολονυκτία σήμερα!
Κοροϊδεύετε κύριε. Φαντάζεστε εκεί καταληψία σε πανεπιστήμιο; Μόνο κρεμασμένο!Καλημέρα στο επίτιμο μέλος του νήματός μας. Τον ένα και μοναδικό ηγέτη, την μακροημέρευση και ευημερία του οποίου διακαώς επιθυμούμε!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Επίσης προσελκύει τον κάθε είδους βαρβατολόγο! Τι στην ευχή, μέλι έχουμε; Εμείς, για λόγους φιλανθρωπίας πάντα, επιτρέψαμε να κατασκηνώσουν ολίγα θήλεα και πλάκωσαν κι οι γύφτοι ...Καλημέρα!
Επίσης!
Το νήμα εργάζεται 24/7.
Κοροϊδεύετε κύριε. Φαντάζεστε εκεί καταληψία σε πανεπιστήμιο; Μόνο κρεμασμένο!
Επίσης προσελκύει τον κάθε είδους βαρβατολόγο! Τι στην ευχή, μέλι έχουμε; Εμείς, για λόγους φιλανθρωπίας πάντα, επιτρέψαμε να κατασκηνώσουν ολίγα θήλεα και πλάκωσαν κι οι γύφτοι ...
Μας λείπει ο Ζιγκ την πονηρή αυτή περίοδοΤο αλτρουιστικό και φιλάνθρωπο πνεύμα μας επέτρεψε την στέγαση αστέγων θήλεων στο νήμα μας.
Θα νικήσουμε!
Μας λείπει ο Ζιγκ την πονηρή αυτή περίοδο
Ωσεί παρών ο Ζιγκ!Η πνευματική παρουσία του δίπλα μας ενδυναμώνει τον αγώνα μας!
Ωσεί παρών ο Ζιγκ!
Εγώ κύριε αισθάνομαι ωσεί γαμών, εσείς;
Ο γιατρός μου είπε ότι του μούδιασμα οφείλεται σε κακό κυκλοφορικό, αλλά εγώ επιμένω να σκέπτομαι θετικά!Ούτε αυτό το αισθάνομαι πλέον ...
Σας ευχομεθα!
Ες αυριον.
Υ.Γ. Τι γινεται ομως οταν ολοκληρος κηπος αλλαζει θεση;;;;;;;
Ο γιατρός μου είπε ότι του μούδιασμα οφείλεται σε κακό κυκλοφορικό, αλλά εγώ επιμένω να σκέπτομαι θετικά!
Ω, ας όψεται η φαρμακευτική! Τα χάπια που παίρνω είναι σα να τρώω πρωινή φακή!Χωρίς να θέλω να χαλάσω τις θετικές σκέψεις σας, καλό θα ήταν να εξετασθείτε για πιθανούς θρόμβους. Για να περάσετε την ώρα σας...![]()
Καλημέρα Νικ,
μας προβληματίζει με τον αξιοσέβαστο κ νηματοθέτη η μετασεξουαλική περίοδος που ζούμε. Γνώμη σου.
ΠΡΟΣ ΛΑΚΗ
όταν και αν το διαβάσει..........
Λοιπόν Λάκη.....
Ο Τομαχωκ είναι παιδαράς 190+ όσο λίγοι εδώ μεσα. Τη ρεγκίνα δεν την γνωρίζω προσωπικά, αλλά για να την γνωρίζει ο Τομα ένα πράγμα είναι σιγουρο..........
οι κόκκινες γόβες στο άβαταρ μπορεί να μην είναι δικές της αλλά οι δικές της είναι πολύ καλύτερες ;)
Δεν μπορώ να το κάνω πιο πενηνταράκια, αν κατάλαβες, κατάλαβες.