lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ποιος ασχολείται μαζί σου ρε αγάμητο και κακόγουστο ναυάγιο. Βάλε τα φιδίσια παπούτσια σου και τράβα να δώσεις κανά 10αρικο στα μπουρδέλα να νιώσεις άντρας. Μαλακοπίτουρα.Σου γαμώ το σπίτι και όλη την ύπαρξη καριόλα.
Που μαγαρίζεις το φόρουμ.
Τσόκαρο.
Επειδή τσιμπάνε μερικά κοθόνια καβαλάτε το καλάμι, σκυλόσκατα .
Τσακίδια.
Η κάθε ψυχασθενής μπαίνει να βγάλει τα απωθημένα της εδώ μέσα,
επειδή στο δρόμο , ακόμη και στο σύνταγμα να περπατήσουν
θα αλλάξουν όλοι πεζοδρόμιο να πάνε από το απέναντι , γιατί είναι σκρόφες.
Ποιος ασχολείται μαζί σου ρε αγάμητο και κακόγουστο ναυάγιο. Βάλε τα φιδίσια παπούτσια σου και τράβα να δώσεις κανά 10αρικο στα μπουρδέλα να νιώσεις άντρας. Μαλακοπίτουρα.
βλακα λακη τη ξερεις τη ρεγγινα?Στον εξωτερικό πραγματικό κοσμο , ξέρεις ακριβώς τι είσαι,
μια κουράδα , που τον ασχημαίνει.
Πρέπει να μάθεις , ότι κι εδώ είσαι το ίδιο .
Επειδή εδώ εξαπατάς μερικούς φαντασιόπληκτους που δυστυχώς
(γι'αυτούς και το φόρουμ)
δεν έχουν 100 ευρώ για να ρίχνουν 10 πούτσους το μήνα στο μετάξι
πιστεύουν ότι βρήκαν τη γυναικάρα με τα κόκκινα
από ένα κατεβασμένο από το νετ άβαταρ όπως αυτό
![]()
ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΔΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΕΞΩ ΕΙΣΑΙ.
Μη μας ζαλίζεις τα αρχίδια.
Αν το παίζεις γκόμενα,
pm και συνάντηση έξω με τους ... καλούς σου !!!!!!!!!
(Θα περάσουν τον Κεντέρη όταν σε δουν στα αλήθεια).
Ούστ.
τυπε το κάψες;μιλατε ρε μαλακες οτι απο δω εχει μαλλιοτραβηγμα και καθομαι εγω απο κει μοναχουλι και γραφω για την προσφυγα
γιατι τυπε μου σου φανηκε τοσο απιστευτη η ιστορια του πουλιου; :-τυπε το κάψες;![]()
μιλατε ρε μαλακες οτι απο δω εχει μαλλιοτραβηγμα και καθομαι εγω απο κει μοναχουλι και γραφω για την προσφυγα
γιατι με αναφερει το ημερολογιο των μαγιαΓιατι αυτοαποκαλεισθε πολυθρηλυτος;
Ποιος σου ζαλίζει τα αρχίδια ρε καραγκιόζη ταμτάκο? Δεν δίνω σημασία σε σκουπίδια. Αργόσχολε παπαρολόγε που ολημερίς και ολονυχτίς είσαι εδώ μέσα και δίνεις και συμβουλές. Τα δικά σου τα μούτρα να βγάλεις καμιά μέρα να γελάσουμε. Τα δικά μου τα χουν δει.Στον εξωτερικό πραγματικό κοσμο , ξέρεις ακριβώς τι είσαι,
μια κουράδα , που τον ασχημαίνει.
Πρέπει να μάθεις , ότι κι εδώ είσαι το ίδιο .
Επειδή εδώ εξαπατάς μερικούς φαντασιόπληκτους που δυστυχώς
(γι'αυτούς και το φόρουμ)
δεν έχουν 100 ευρώ για να ρίχνουν 10 πούτσους το μήνα στο μετάξι
πιστεύουν ότι βρήκαν τη γυναικάρα με τα κόκκινα
από ένα κατεβασμένο από το νετ άβαταρ όπως αυτό
![]()
δεν αλλάζει κάτι.
ΚΙ ΕΔΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΕΞΩ ΕΙΣΑΙ.
Μη μας ζαλίζεις τα αρχίδια.
Αν το παίζεις γκόμενα,
pm και συνάντηση έξω με τους ... καλούς σου !!!!!!!!!
(Θα περάσουν τον Κεντέρη όταν σε δουν στα αλήθεια).
Ούστ.
γιατι με αναφερει το ημερολογιο των μαγια
Εγώ τη βρήκα άκρως ενδιαφέρουσα. Είχε μια δόση ανθρωπισμούγιατι τυπε μου σου φανηκε τοσο απιστευτη η ιστορια του πουλιου; :-
τυπε δεν θέλω να στην χαλάσω αλλη η τυπισσα με τον σκουροχρωμο της θα τρώνε φαλαφελ έξω και μετα θα πάνε κανα σινεμαδακι με τα λεφτά σουγιατι τυπε μου σου φανηκε τοσο απιστευτη η ιστορια του πουλιου; :-
Τα δικά σου τα μούτρα να βγάλεις καμιά μέρα να γελάσουμε. Τα δικά μου τα χουν δει.
και ειναι 100% αληθινηΕγώ τη βρήκα άκρως ενδιαφέρουσα. Είχε μια δόση ανθρωπισμού![]()
![]()
φτανω τα 100 σε 4.9 σεκοντ να ξέρειςΕγώ τη βρήκα άκρως ενδιαφέρουσα. Είχε μια δόση ανθρωπισμού![]()
![]()