Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (0 μέλη και 57 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.219
Πόντοι
19.795
το ίδιο εισαι εσυ και ο κωλόγερος; εσυ την εχεις τεραστια :grin: την καρδια.. :2funny:
Επαναλαμβανω:

Κι αν ειμαι γερος και ασχημος
κι ασπρισαν τα μαλλια μου,
με γλωσσα και με δακτυλα,
θα κανω τη δουλεια μου :grin:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.676
Πόντοι
1.406
Δεν ξερω αν το ειδατε,στην θεσσαλονικη αδειασαν τρια κτηρια απο τους και καλα καταλιψιες-αναρχικους :jerking: ετσι πρεπει σκουπα! δεν μπορεις με το ετσι θελω ρε ζακι να μπαινεις στην ιδιοκτησια του αλλου,μαθε να σεβεσαι αλλιος ψοφα!  :)
To παραδοξο(τουλαχιστον στα ματια μου) στο συγκεκριμενο θεμα,ηταν σε ενα βιντεακι που ειδα απο μια απο τις καταληψεις οπου οι καταληψιες ζητουσαν απο τους μπατσους να περιμενουν για τον δικηγορο τους και φωναζωντας μαλιστα οτι ειναι το νομιμο δικαιωμα τους.Πως γινεται να πολεμας το συστημα να το θεωρεις ολοκληρο σαπιο μαζι με τους νομους του αλλα οταν φτανει το αγγουρι στο κωλο να επικαλεισαι τα δικαιωματα που αυτο το κακο σαπιο συστημα που θες να το τσακισεις σου δινει...?Πως γκεγκεν ατο? Το θεωρω γιαλαντζι και αστειο ολο αυτο,και προτιμω(αν και ειμαι ενναντιων της βιας) τους οποιους κουμπουροφοφρους καλασνικοφορους που το πανε μεχρι τελους ,τουλαχιστον αυτοι ειναι τιμιοι και παιζουν πιο αντρικια

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ναι . αυτο που θες να στο δωκω δευτερα ; το εχω και τωρα αλλα θα φυγω σε λιγο αν δεν βιαζεσαι. (ναι παιδια ειναι αυτο που νομιζετε :grin: )

θα κανουμε μια παρτουζα των 2 ατομων  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλο υπνο ευχομαι  :grin:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
To παραδοξο(τουλαχιστον στα ματια μου) στο συγκεκριμενο θεμα,ηταν σε ενα βιντεακι που ειδα απο μια απο τις καταληψεις οπου οι καταληψιες ζητουσαν απο τους μπατσους να περιμενουν για τον δικηγορο τους και φωναζωντας μαλιστα οτι ειναι το νομιμο δικαιωμα τους.Πως γινεται να πολεμας το συστημα να το θεωρεις ολοκληρο σαπιο μαζι με τους νομους του αλλα οταν φτανει το αγγουρι στο κωλο να επικαλεισαι τα δικαιωματα που αυτο το κακο σαπιο συστημα που θες να το τσακισεις σου δινει...?Πως γκεγκεν ατο? Το θεωρω γιαλαντζι και αστειο ολο αυτο,και προτιμω(αν και ειμαι ενναντιων της βιας) τους οποιους κουμπουροφοφρους καλασνικοφορους που το πανε μεχρι τελους ,τουλαχιστον αυτοι ειναι τιμιοι και παιζουν πιο αντρικια

διοτι τα δικαιωματα τα εφευραν αυτοι που πολεμαν το συστημα για να εχουν τις ανεσεις τους μεχρι να το ανατρεψουν τοσο απλο

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
αυτο το κανουν για να δειξουν οτι δεν υπαρχει δικαιοσυνη. διοτι υποτιθεται οτι οι μπατσοι επρεπε να ηταν θεματοφυλακες του νομου. ενω δεν ειναι. οποτε επικαλουνται το νομο αποδεικνύοντας οτι οι ιδιοι οι θεματοφυλακες και το συστημα καταλύεται απο τους ίδιους. Επομένως ορθώ ςτο πολεμουν  :tits2:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
ναι . αυτο που θες να στο δωκω δευτερα ; το εχω και τωρα αλλα θα φυγω σε λιγο αν δεν βιαζεσαι. (ναι παιδια ειναι αυτο που νομιζετε :grin: )

Δεν το χρειάζομαι. Αν το χρειασθώ θα το ζητήσω.  ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Γραμμένο σε εχω πλακα εκανα.
Βγαλε οσες θες  :grin:
γραμμενο τον νικ ; δεν σου αρεσει ο νικ;! καλα κανεις γιατι ειναι δικος μου και αν συνεχισεις να του την μπαινεις θα χεστουμε  :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Βρε συ δεν ειναι αναρχικοι αυτοι,κατι μαλακισμενα πλουσιοπαιδα ειναι που εχουν απεριοριστο χρονο και πανε εκει να πιουνε κανα τσιγαριλικι. ;) κανονικα οσους επιασαν μεσα στην ψειρου για πολλα αδικιματα,ναδεις μετα το ξανα κανουν.Και να γινει ενας αυστηρος νομος που να λεει οποιος με το ετσι θελω καταπατη ξενες περουσιες να τρωει αμεσως μερικα χρονακια χωρις αναστολη.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Βρε συ δεν ειναι αναρχικοι αυτοι,κατι μαλακισμενα πλουσιοπαιδα ειναι που εχουν απεριοριστο χρονο και πανε εκει να πιουνε κανα τσιγαριλικι. ;) κανονικα οσους επιασαν μεσα στην ψειρου για πολλα αδικιματα,ναδεις μετα το ξανα κανουν.Και να γινει ενας αυστηρος νομος που να λεει οποιος με το ετσι θελω καταπατη ξενες περουσιες να τρωει αμεσως μερικα χρονακια χωρις αναστολη.
βικινγκ να κανεις παρεα με τον παρασκευοπουλο  :2funny:

lalalal00

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
6
γραμμενο τον νικ ; δεν σου αρεσει ο νικ;! καλα κανεις γιατι ειναι δικος μου και αν συνεχισεις να του την μπαινεις θα χεστουμε  :grin:
Με πικρανες τωρα,πάω να κλαιω στην αγκαλια του θειου μπλιζ ~

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Τελικά μόνο 4 καταδικάσθηκαν και αυτοί με 6 μήνες με αναστολή ... για τα μάτια του κόσμου ήταν η ιστορία... και σε 2-3 βδομάδες πάλι θα τα έχουν καταλάβει ...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Με πικρανες τωρα,πάω να κλαιω στην αγκαλια του θειου μπλιζ ~
ναι το βλεπω οτι πικραθηκες . ο μπλιζ τα εφτιαξε με την εισαγγελεα.. οποτε πανε για αλλον. αν θες λεφτα εχει ο κωλογερος  :2funny:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.219
Πόντοι
19.795
Η μονη περιουσια του ανδρα, ειναι οι φιλοι του και η υστεροφημια της οικογενειας του.
                                                           Κωλο-γερος (εγραψα παλι ο πουστης) :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom