Γραμμένο σε εχω πλακα εκανα.έλα να σε καλοπιασω να μην με καταγγειλεις :-*
![]()
Βγαλε οσες θες
Γραμμένο σε εχω πλακα εκανα.έλα να σε καλοπιασω να μην με καταγγειλεις :-*
![]()
Επαναλαμβανω:το ίδιο εισαι εσυ και ο κωλόγερος; εσυ την εχεις τεραστιατην καρδια..
![]()
To παραδοξο(τουλαχιστον στα ματια μου) στο συγκεκριμενο θεμα,ηταν σε ενα βιντεακι που ειδα απο μια απο τις καταληψεις οπου οι καταληψιες ζητουσαν απο τους μπατσους να περιμενουν για τον δικηγορο τους και φωναζωντας μαλιστα οτι ειναι το νομιμο δικαιωμα τους.Πως γινεται να πολεμας το συστημα να το θεωρεις ολοκληρο σαπιο μαζι με τους νομους του αλλα οταν φτανει το αγγουρι στο κωλο να επικαλεισαι τα δικαιωματα που αυτο το κακο σαπιο συστημα που θες να το τσακισεις σου δινει...?Πως γκεγκεν ατο? Το θεωρω γιαλαντζι και αστειο ολο αυτο,και προτιμω(αν και ειμαι ενναντιων της βιας) τους οποιους κουμπουροφοφρους καλασνικοφορους που το πανε μεχρι τελους ,τουλαχιστον αυτοι ειναι τιμιοι και παιζουν πιο αντρικιαΔεν ξερω αν το ειδατε,στην θεσσαλονικη αδειασαν τρια κτηρια απο τους και καλα καταλιψιες-αναρχικουςετσι πρεπει σκουπα! δεν μπορεις με το ετσι θελω ρε ζακι να μπαινεις στην ιδιοκτησια του αλλου,μαθε να σεβεσαι αλλιος ψοφα!
![]()
ναι . αυτο που θες να στο δωκω δευτερα ; το εχω και τωρα αλλα θα φυγω σε λιγο αν δεν βιαζεσαι. (ναι παιδια ειναι αυτο που νομιζετεΈγινε τελικά;
καλο υπνο ευχομαιθα κανουμε μια παρτουζα των 2 ατομων![]()
![]()
![]()
![]()
έλα να σε κωλοπιασω να μην με καταγγειλεις :-*
![]()
To παραδοξο(τουλαχιστον στα ματια μου) στο συγκεκριμενο θεμα,ηταν σε ενα βιντεακι που ειδα απο μια απο τις καταληψεις οπου οι καταληψιες ζητουσαν απο τους μπατσους να περιμενουν για τον δικηγορο τους και φωναζωντας μαλιστα οτι ειναι το νομιμο δικαιωμα τους.Πως γινεται να πολεμας το συστημα να το θεωρεις ολοκληρο σαπιο μαζι με τους νομους του αλλα οταν φτανει το αγγουρι στο κωλο να επικαλεισαι τα δικαιωματα που αυτο το κακο σαπιο συστημα που θες να το τσακισεις σου δινει...?Πως γκεγκεν ατο? Το θεωρω γιαλαντζι και αστειο ολο αυτο,και προτιμω(αν και ειμαι ενναντιων της βιας) τους οποιους κουμπουροφοφρους καλασνικοφορους που το πανε μεχρι τελους ,τουλαχιστον αυτοι ειναι τιμιοι και παιζουν πιο αντρικια
αυτο το κανουν για να δειξουν οτι δεν υπαρχει δικαιοσυνη. διοτι υποτιθεται οτι οι μπατσοι επρεπε να ηταν θεματοφυλακες του νομου. ενω δεν ειναι. οποτε επικαλουνται το νομο αποδεικνύοντας οτι οι ιδιοι οι θεματοφυλακες και το συστημα καταλύεται απο τους ίδιους. Επομένως ορθώ ςτο πολεμουνTo παραδοξο(τουλαχιστον στα ματια μου) στο συγκεκριμενο θεμα,ηταν σε ενα βιντεακι που ειδα απο μια απο τις καταληψεις οπου οι καταληψιες ζητουσαν απο τους μπατσους να περιμενουν για τον δικηγορο τους και φωναζωντας μαλιστα οτι ειναι το νομιμο δικαιωμα τους.Πως γινεται να πολεμας το συστημα να το θεωρεις ολοκληρο σαπιο μαζι με τους νομους του αλλα οταν φτανει το αγγουρι στο κωλο να επικαλεισαι τα δικαιωματα που αυτο το κακο σαπιο συστημα που θες να το τσακισεις σου δινει...?Πως γκεγκεν ατο? Το θεωρω γιαλαντζι και αστειο ολο αυτο,και προτιμω(αν και ειμαι ενναντιων της βιας) τους οποιους κουμπουροφοφρους καλασνικοφορους που το πανε μεχρι τελους ,τουλαχιστον αυτοι ειναι τιμιοι και παιζουν πιο αντρικια
ναι . αυτο που θες να στο δωκω δευτερα ; το εχω και τωρα αλλα θα φυγω σε λιγο αν δεν βιαζεσαι. (ναι παιδια ειναι αυτο που νομιζετε)
γραμμενο τον νικ ; δεν σου αρεσει ο νικ;! καλα κανεις γιατι ειναι δικος μου και αν συνεχισεις να του την μπαινεις θα χεστουμεΓραμμένο σε εχω πλακα εκανα.
Βγαλε οσες θες![]()
Βρε συ δεν ειναι αναρχικοι αυτοι,κατι μαλακισμενα πλουσιοπαιδα ειναι που εχουν απεριοριστο χρονο και πανε εκει να πιουνε κανα τσιγαριλικι. ;) κανονικα οσους επιασαν μεσα στην ψειρου για πολλα αδικιματα,ναδεις μετα το ξανα κανουν.Και να γινει ενας αυστηρος νομος που να λεει οποιος με το ετσι θελω καταπατη ξενες περουσιες να τρωει αμεσως μερικα χρονακια χωρις αναστολη.To παραδοξο(τουλαχιστον στα ματια μου) στο συγκεκριμενο θεμα,ηταν σε ενα βιντεακι που ειδα απο μια απο τις καταληψεις οπου οι καταληψιες ζητουσαν απο τους μπατσους να περιμενουν για τον δικηγορο τους και φωναζωντας μαλιστα οτι ειναι το νομιμο δικαιωμα τους.Πως γινεται να πολεμας το συστημα να το θεωρεις ολοκληρο σαπιο μαζι με τους νομους του αλλα οταν φτανει το αγγουρι στο κωλο να επικαλεισαι τα δικαιωματα που αυτο το κακο σαπιο συστημα που θες να το τσακισεις σου δινει...?Πως γκεγκεν ατο? Το θεωρω γιαλαντζι και αστειο ολο αυτο,και προτιμω(αν και ειμαι ενναντιων της βιας) τους οποιους κουμπουροφοφρους καλασνικοφορους που το πανε μεχρι τελους ,τουλαχιστον αυτοι ειναι τιμιοι και παιζουν πιο αντρικια
α δεν το θες !;Δεν το χρειάζομαι. Αν το χρειασθώ θα το ζητήσω. ;)
βικινγκ να κανεις παρεα με τον παρασκευοπουλοΒρε συ δεν ειναι αναρχικοι αυτοι,κατι μαλακισμενα πλουσιοπαιδα ειναι που εχουν απεριοριστο χρονο και πανε εκει να πιουνε κανα τσιγαριλικι. ;) κανονικα οσους επιασαν μεσα στην ψειρου για πολλα αδικιματα,ναδεις μετα το ξανα κανουν.Και να γινει ενας αυστηρος νομος που να λεει οποιος με το ετσι θελω καταπατη ξενες περουσιες να τρωει αμεσως μερικα χρονακια χωρις αναστολη.
Με πικρανες τωρα,πάω να κλαιω στην αγκαλια του θειου μπλιζ ~γραμμενο τον νικ ; δεν σου αρεσει ο νικ;! καλα κανεις γιατι ειναι δικος μου και αν συνεχισεις να του την μπαινεις θα χεστουμε![]()
Με πικρανες τωρα,πάω να κλαιω στην αγκαλια του θειου μπλιζ ~
ναι το βλεπω οτι πικραθηκες . ο μπλιζ τα εφτιαξε με την εισαγγελεα.. οποτε πανε για αλλον. αν θες λεφτα εχει ο κωλογεροςΜε πικρανες τωρα,πάω να κλαιω στην αγκαλια του θειου μπλιζ ~
πηγαινε σε κανα wcdaki μικρο
Η μονη περιουσια του ανδρα, ειναι οι φιλοι του και η υστεροφημια της οικογενειας του.Βρε συ δεν ειναι αναρχικοι αυτοι,κατι μαλακισμενα πλουσιοπαιδα ειναι που εχουν απεριοριστο χρονο και πανε εκει να πιουνε κανα τσιγαριλικι. ;) κανονικα οσους επιασαν μεσα στην ψειρου για πολλα αδικιματα,ναδεις μετα το ξανα κανουν.Και να γινει ενας αυστηρος νομος που να λεει οποιος με το ετσι θελω καταπατη ξενες περουσιες να τρωει αμεσως μερικα χρονακια χωρις αναστολη.