astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
Ναι ρε, άμα είχε δώσει 600 για σουβλάκια δεν θα είχε ξυπνήσει μετά![]()
μαζι του εισαι?!
Ναι ρε, άμα είχε δώσει 600 για σουβλάκια δεν θα είχε ξυπνήσει μετά![]()
Έχουμε κάνει split και τον ορό![]()
![]()
![]()
![]()
Σκατογερε εδωκες 600 ευρα για να κοιμηθειςβρε ραμολομεντο !!!!!!! .....και σε μενα δε δινεις ουτε για σουβλακι!!!
μη πεσεις στην αναγκη μου ...........!!!
δε θα πεσεις στην αναγκη μου!!!
μαυρο φιδι που σε εφαγε!!!
[move]καλημερα νιατα!!![]()
[/move]
Και δεν τα εδινες σε μενα ρε μπλιζ,εγω με 600 βγαζω δυο μηνες! :'(
παιδια ξερουμε καμια που να θελει να ρθει να κοιμηθει μαζι μου σημερα το μεσημερι? μεχρι 3 κατοσταρικα ειναι το μπατζετ![]()
Αν δεν ροχαλιζεις ερχομαι κι εγωπαιδια ξερουμε καμια που να θελει να ρθει να κοιμηθει μαζι μου σημερα το μεσημερι? μεχρι 3 κατοσταρικα ειναι το μπατζετ![]()
είναι για λυπηση το ραμολιμέντο ναουμε...φανταζομαι την τανα φρικη που θα εφαγε : να βλεπει έναν σαψαλο να κοιμαται, ενώ κανονικα θα επρεπε να γαμιοσαντο, και να του ελεγχει κάθε 2 λεπτα την αναπνοή μην της πεθανει κιολας...σιγουρα μετα από αυτην την τραυματικη εμπειρια παρατησε το πουτανιλικι, σπουδασε στο πανεπιστημιο και τωρα είναι καθηγητρια στο τμημα θεολογιας του ΑΠΘ ,παντρεμενη με 2 παιδια...παιδια ξερουμε καμια που να θελει να ρθει να κοιμηθει μαζι μου σημερα το μεσημερι? μεχρι 3 κατοσταρικα ειναι το μπατζετ![]()
είναι για λυπηση το ραμολιμέντο ναουμε...φανταζομαι την τανα φρικη που θα εφαγε : να βλεπει έναν σαψαλο να κοιμαται, ενώ κανονικα θα επρεπε να γαμιοσαντο, και να του ελεγχει κάθε 2 λεπτα την αναπνοή μην της πεθανει κιολας...σιγουρα μετα από αυτην την τραυματικη εμπειρια παρατησε το πουτανιλικι, σπουδασε στο πανεπιστημιο και τωρα είναι καθηγητρια στο τμημα θεολογιας του ΑΠΘ ,παντρεμενη με 2 παιδια...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αχαχ αχαχαχαχαχααααααείναι για λυπηση το ραμολιμέντο ναουμε...φανταζομαι την τανα φρικη που θα εφαγε : να βλεπει έναν σαψαλο να κοιμαται, ενώ κανονικα θα επρεπε να γαμιοσαντο, και να του ελεγχει κάθε 2 λεπτα την αναπνοή μην της πεθανει κιολας...σιγουρα μετα από αυτην την τραυματικη εμπειρια παρατησε το πουτανιλικι, σπουδασε στο πανεπιστημιο και τωρα είναι καθηγητρια στο τμημα θεολογιας του ΑΠΘ ,παντρεμενη με 2 παιδια...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ας καταστεί σαφές!
Ο νηματοθέτης δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα!![]()