Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Γουδ μορνιγκ. Για το πουλί σου λέει νικ! Αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ

αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

πες τους μωρή ότι εσυ δεν το φοβάσαι και το εχεις ποστερ πανω από το κρεβάτι σου  :2funny: :2funny: :2funny:

καλημερούδια  :-*

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Που είναι ο Βλου Βλου να τον κσλημερισω που με λέει ωραιοτατη (ο ανιδεος αχαχαχαχαχαχα)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

πες τους μωρή ότι εσυ δεν το φοβάσαι και το εχεις ποστερ πανω από το κρεβάτι σου  :2funny: :2funny: :2funny:

καλημερούδια  :-*
έχω κ στο γραφείο πόστερ. Αλλά δεν γίνεται να την βγάλουμε με τα πόστερ νικ

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Στην Βρετανία γατάκι επέζησε, αφού κατά λάθος πλύθηκε στους 60C στο πλυντήριο.

Η 47χρονη ιδιοκτήτρια δεν είχε καταλάβει ότι ο γάτος της, ράτσας Βεγγάλης, είχε επιλέξει το εσωτερικό του πλυντηρίου για να κοιμηθεί. Έσπευσε μόνο να τον απεγκλωβίσει, όταν άκουσε δυνατούς γδούπους να βγαίνουν από τον κάδο του πλυντηρίου.

Ο κτηνίατρος που τον φρόντισε ανέφερε έκπληκτος ότι στα 15 χρόνια εμπειρίας του δεν είχε ξανασυναντήσει κάτι παρόμοιο.

Η ιδιοκτήτρια ανέφερε ότι ο εννέα μηνών γάτος της συνήθιζε να κοιμάται μέσα στο πλυντήριο και κάθε φορά πριν το χρησιμοποιήσει έλεγχε καλού-κακού τον κάδο.

Μόνο που αυτή τη φορά ο γάτος στάθηκε άτυχος. Μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο στα όρια κατάρρευσης με το τρίχωμα του βρεγμένο και τη θερμοκρασία του σώματος του επικίνδυνα χαμηλή.

Του χορηγήθηκαν ενδοφλέβια υγρά και τον κράτησαν ζεστό ώστε να ξεπεράσει το σοκ. Μέσα σε λίγες ώρες η κατάσταση του είχε σταθεροποιηθεί και ήταν έτοιμος να πάει σπίτι.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Στην Βρετανία γατάκι επέζησε, αφού κατά λάθος πλύθηκε στους 60C στο πλυντήριο.

Η 47χρονη ιδιοκτήτρια δεν είχε καταλάβει ότι ο γάτος της, ράτσας Βεγγάλης, είχε επιλέξει το εσωτερικό του πλυντηρίου για να κοιμηθεί. Έσπευσε μόνο να τον απεγκλωβίσει, όταν άκουσε δυνατούς γδούπους να βγαίνουν από τον κάδο του πλυντηρίου.

Ο κτηνίατρος που τον φρόντισε ανέφερε έκπληκτος ότι στα 15 χρόνια εμπειρίας του δεν είχε ξανασυναντήσει κάτι παρόμοιο.

Η ιδιοκτήτρια ανέφερε ότι ο εννέα μηνών γάτος της συνήθιζε να κοιμάται μέσα στο πλυντήριο και κάθε φορά πριν το χρησιμοποιήσει έλεγχε καλού-κακού τον κάδο.

Μόνο που αυτή τη φορά ο γάτος στάθηκε άτυχος. Μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο στα όρια κατάρρευσης με το τρίχωμα του βρεγμένο και τη θερμοκρασία του σώματος του επικίνδυνα χαμηλή.

Του χορηγήθηκαν ενδοφλέβια υγρά και τον κράτησαν ζεστό ώστε να ξεπεράσει το σοκ. Μέσα σε λίγες ώρες η κατάσταση του είχε σταθεροποιηθεί και ήταν έτοιμος να πάει σπίτι.
ου το γλυκουλι μου... Ευτυχώς

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
έχω κ στο γραφείο πόστερ. Αλλά δεν γίνεται να την βγάλουμε με τα πόστερ νικ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  στο γραφείο λεει

Έξυπνο, έρχονται για σύμφωνο συμβίωσης και τελικά παίρνουν διαζύγιο  :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Καθώς φαίνεται εγώ πίνω για να ξεχνώ το πόνο ο μπλιζ για να τον θυμάται κ ο Νικ γιατί του αρέσει το πιοτι με παρέα (βέβαια έχει κ εμένα στο μυαλό του αλλά δεν θέλω να περιαυτολογω αχαχαχαχαχαχα)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Καθώς φαίνεται εγώ πίνω για να ξεχνώ το πόνο ο μπλιζ για να τον θυμάται κ ο Νικ γιατί του αρέσει το πιοτι με παρέα (βέβαια έχει κ εμένα στο μυαλό του αλλά δεν θέλω να περιαυτολογω αχαχαχαχαχαχα)

η αλήθεια.....

χθες πάντως δεν το ειπα στο Βασιλόφρωνα, είπα απλά "είμαι δοσμένος"  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  στο γραφείο λεει

Έξυπνο, έρχονται για σύμφωνο συμβίωσης και τελικά παίρνουν διαζύγιο  :2funny: :2funny: :2funny:
απορώ πως ο μπλιζ δεν έχει κάνει σύμφωνο συμβιωσης με καμία νύφη κ υο πάει με όλες για γάμο. Μήπως είναι θρησκευομενος ?

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Που είναι ο Βλου Βλου να τον κσλημερισω που με λέει ωραιοτατη (ο ανιδεος αχαχαχαχαχαχα)
"Μια έξυπνη γυναίκα είναι οπωσδήποτε όμορφη. Μια όμορφη γυναίκα δεν είναι οπωσδήποτε έξυπνη."

Albert Einstein

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
απορώ πως ο μπλιζ δεν έχει κάνει σύμφωνο συμβιωσης με καμία νύφη κ υο πάει με όλες για γάμο. Μήπως είναι θρησκευομενος ?

φοβάται να έρθει στο γραφειο σου μη δει το ποστερ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

στην εκκλησια είναι ασφαλέστερα  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom