blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Γουδ μορνιγκ. Για το πουλί σου λέει νικ! Αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ
Καλημέρα, κυρία!
εδώ που τα λέμε με τις φορολογικές δηλώσεις σχεδόν επικίνδυνα.Εννοεί προφανώς ότι ζείτε έντονα!
Καλημέρα στην έμπνευση μας. Πουλιά στον αέρα πιάνεις κούκλα μου!Γουδ μορνιγκ. Για το πουλί σου λέει νικ! Αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ
Εννοεί προφανώς ότι ζείτε έντονα!
καλημέρα μπλιζακιΚαλημέρα, κυρία!
μόνο εγώ μπορώ να σου κόψω την αναπνοή. Μην άκους τι λέει ο μπραμπε τι άλλο να κανω? Αυριο θα ζω?![]()
μόνο εγώ μπορώ να σου κόψω την αναπνοή. Μην άκους τι λέει ο μπραμπ
έχω κ στο γραφείο πόστερ. Αλλά δεν γίνεται να την βγάλουμε με τα πόστερ νικαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
πες τους μωρή ότι εσυ δεν το φοβάσαι και το εχεις ποστερ πανω από το κρεβάτι σου![]()
![]()
καλημερούδια :-*
Βλου Βλου καλημέρα κ εσυ τα έπινες ?γιατί εγώ ο Νικ ο μπλιζ τα πιναμεΚαλημέρα στην έμπνευση μας. Πουλιά στον αέρα πιάνεις κούκλα μου!
ου το γλυκουλι μου... ΕυτυχώςΣτην Βρετανία γατάκι επέζησε, αφού κατά λάθος πλύθηκε στους 60C στο πλυντήριο.
Η 47χρονη ιδιοκτήτρια δεν είχε καταλάβει ότι ο γάτος της, ράτσας Βεγγάλης, είχε επιλέξει το εσωτερικό του πλυντηρίου για να κοιμηθεί. Έσπευσε μόνο να τον απεγκλωβίσει, όταν άκουσε δυνατούς γδούπους να βγαίνουν από τον κάδο του πλυντηρίου.
Ο κτηνίατρος που τον φρόντισε ανέφερε έκπληκτος ότι στα 15 χρόνια εμπειρίας του δεν είχε ξανασυναντήσει κάτι παρόμοιο.
Η ιδιοκτήτρια ανέφερε ότι ο εννέα μηνών γάτος της συνήθιζε να κοιμάται μέσα στο πλυντήριο και κάθε φορά πριν το χρησιμοποιήσει έλεγχε καλού-κακού τον κάδο.
Μόνο που αυτή τη φορά ο γάτος στάθηκε άτυχος. Μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο στα όρια κατάρρευσης με το τρίχωμα του βρεγμένο και τη θερμοκρασία του σώματος του επικίνδυνα χαμηλή.
Του χορηγήθηκαν ενδοφλέβια υγρά και τον κράτησαν ζεστό ώστε να ξεπεράσει το σοκ. Μέσα σε λίγες ώρες η κατάσταση του είχε σταθεροποιηθεί και ήταν έτοιμος να πάει σπίτι.
έχω κ στο γραφείο πόστερ. Αλλά δεν γίνεται να την βγάλουμε με τα πόστερ νικ
Καθώς φαίνεται εγώ πίνω για να ξεχνώ το πόνο ο μπλιζ για να τον θυμάται κ ο Νικ γιατί του αρέσει το πιοτι με παρέα (βέβαια έχει κ εμένα στο μυαλό του αλλά δεν θέλω να περιαυτολογω αχαχαχαχαχαχα)
απορώ πως ο μπλιζ δεν έχει κάνει σύμφωνο συμβιωσης με καμία νύφη κ υο πάει με όλες για γάμο. Μήπως είναι θρησκευομενος ?![]()
![]()
![]()
στο γραφείο λεει
Έξυπνο, έρχονται για σύμφωνο συμβίωσης και τελικά παίρνουν διαζύγιο![]()
![]()
![]()
είναι ήδη με κατάθλιψη. Δεν ξέρω αν θα την βγάλει το ΣΚ με τέτοιο νέο..η αλήθεια.....
χθες πάντως δεν το ειπα στο Βασιλόφρωνα, είπα απλά "είμαι δοσμένος"![]()
"Μια έξυπνη γυναίκα είναι οπωσδήποτε όμορφη. Μια όμορφη γυναίκα δεν είναι οπωσδήποτε έξυπνη."Που είναι ο Βλου Βλου να τον κσλημερισω που με λέει ωραιοτατη (ο ανιδεος αχαχαχαχαχαχα)
απορώ πως ο μπλιζ δεν έχει κάνει σύμφωνο συμβιωσης με καμία νύφη κ υο πάει με όλες για γάμο. Μήπως είναι θρησκευομενος ?